Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Noctua NH-D15 chromax.black - İşlemci Soğutucusu 5500TL
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Hayırlı satışlar, Her iki soğutucuayada sahip olup kullanan birisi olarak konuşuyorum. yazdığım hem alıcı hemde satıcı zarar görmemesi için. iki soğutucu arasındaki fark anakart uyumudur. Öncelikle piyasadaki birçok sıvı soğutmadan daha iyi performans gösteren soğutuculardır her ikiside, sıvı sızdırma derdini veya pompa arızası korkusu olan gönül rahatlığıuyla alıp kullanabilir, bir yanlışı düzeltmek isterim d15s ile d15 arasında boyut farkı yok, ikiside aynı boyutta, iki fark var, biri d15s de tek fan var , d15 de iki fan var . (ikinci fan soğutma performansını 1 ila 3 derece arası değiştirir) bununda sebebi ikinci fark, ikinci fark ise bazı anakartlarda ram slotlarının bazılarında da pci-e üzerine geldiği için soğutucu tasarımı işlemci soğutma bölgesinden yukarı kaydırılmış, yoksa yüzey alanı bakır boru sayısı kalınlığı vs ikisinde de aynı. Sizdeki soğutucunun aynısında vardı ama şuanda kullandığım anakart MSI PRO Z690-P DDR4 (MS-7D36) bu anakarta sizdeki soğutucu ekran kartına çakışmasından dolayı olmadı ve mecburen d15s almak zorunda kaldım. detaylı bilgi edinmek isteyenler için link bırakıyorum.
www.noctua.at
Vercel Security Checkpointhttps://www.noctua.at/en/support/faqs/whats-the-difference-between-nh-d15-and-nh-d15s_____________________________ i7 12700k MSI pro z690-p 64gb vengence DDR4 3080ti ventus Corsair carbide 200 Noctua d15s 980pr 1TB Samsung Odyssey G7 - Gigabyte G5 i5 10400 3060 980 pro 1Tb Silicon power 2TB - PS4 Pro - PS3 - WII - AdvanceSP - HP LTO 6 ultrium 6650
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler