Şimdi Ara

Noctua NH-D14 Siparişi Verdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalarıma göre 150TL fiyata alınabilecek en iyi soğutucu Noctua NH-D14.
    Siparişi verdim. İptal edebilme imkanım var.
    İ7 920 ile kullanacağım. Sessizlik ve fiyat/performans olarak bu fiyata doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.
    Stok fan kullanıyorum. İşlemci boşta 70 derece, yükte 100'ün altına düşmüyor. 2 hafta ara ile 3 defa termal macun değiştirdim, sistemi hergün kompresör ile temizliyorum değişen birşey yok. Fanın klipslerinde ve işlemci ile temasında sorun yok. Sonuç aynı. Noctua NH-D14 ile buna benzer herhangi bir soru ile karşılaşırmıyım?

Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• frosty ye göre Tower 120 Extreme daha iyi, hemde daha ucuz...

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2525&page=5
  • Hocam boşta 70 yükte 100 çok fazla değil mi.
  • quote:

frosty ye göre Tower 120 Extreme daha iyi, hemde daha ucuz...
    http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2525&page=5

Birçok testte Noctua NH-D14 daha önde. F/P olarak en iyi hava soğutma olduğu söyleniyor. Linkteki ürünü araştırıyorum. Öneriniz için teşekkürler.
    quote:

Hocam boşta 70 yükte 100 çok fazla değil mi.

Çok fazla. Noctua NH-D14 ile bu sorunlarla karşılaşmayacağımı düşünüyorum.
    Ürünü kullananlarda görüşlerini belirtirlerse sevinirim.

• walla kullan bizde görelim bakalım noctua azgın i7 leri susturabiliyormu...zaten ürün geldiğindede 8gün içinde iade hakkının old. biliyorum.yanlışmıyım beyler
  • sorun yaşamassın hocam.bende aynı ürünü(Noctua NH-D14) yeni aldım çok güzel bir ürün gerçekten.işlemcim Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) oc yaptım 4,3 te bile sıcaklık 50° .pişman olmassın.hocam yalnız eski termal macunu iyice temizle (kolonya, alkol vb.) hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetegej -- 22 Eylül 2010; 13:30:48 >
  • Sonuçlarını bekliyoruz , büyük ihtimalle derdine derman olacaktır, bunun yanında kasan nasıl hava sirkülasyonu açısından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Noctua NH-U12S
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci 4.2'de. Boşta 45 - 50 / Yükte 90 - 100 arası değişiyor. Soğutucuyu aldığımda beri bu şekilde kullanıyorum. Mavi ekran - reset - donma vb.. sorunu olmadı.
  • kule tipi her soğutucu iyidir...merak etmeyin..sadece nuansla acıklanacak farklar olacaktır..2-3 değişik ürün denenmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

İşlemci 4.2'de. Boşta 45 - 50 / Yükte 90 - 100 arası değişiyor. Soğutucuyu aldığımda beri bu şekilde kullanıyorum. Mavi ekran - reset - donma vb.. sorunu olmadı.

90-100 derece çok fazla. işlemci voltu nedir?
  • 1.440V
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.