Şimdi Ara

Noctua NH-D14 - CPU Kühler Q6600 icin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • noctua alacaktım kasa içi siyah diye tuniq tower extrem aldım dayanamadım birde en ucuz noctua d14 165tl ben 125tl ye tuniq aldım biraz fanı gürültülü ama görüntüsü kasaya tam uydu şuan yeni taktım 3,8 de boşta 34c (en düşük fan hızında) bu havalarda yeterli bence yan kapağıda pleksi yapınca of bakar bakar dururum artık herkese yorumu için teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

noctua alacaktım kasa içi siyah diye tuniq tower extrem aldım dayanamadım birde en ucuz noctua d14 165tl ben 125tl ye tuniq aldım biraz fanı gürültülü ama görüntüsü kasaya tam uydu şuan yeni taktım 3,8 de boşta 34c (en düşük fan hızında) bu havalarda yeterli bence yan kapağıda pleksi yapınca of bakar bakar dururum artık herkese yorumu için teşekkurler

Aldigin ürün hayirli olsun kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

quote:

Orijinalden alıntı: deniztoyota

noctua alacaktım kasa içi siyah diye tuniq tower extrem aldım dayanamadım birde en ucuz noctua d14 165tl ben 125tl ye tuniq aldım biraz fanı gürültülü ama görüntüsü kasaya tam uydu şuan yeni taktım 3,8 de boşta 34c (en düşük fan hızında) bu havalarda yeterli bence yan kapağıda pleksi yapınca of bakar bakar dururum artık herkese yorumu için teşekkurler

Aldigin ürün hayirli olsun kardes

Teşekkurler inşallah hayırlı olur
  • zaten senin Ocz_Reaper_2x2GB ramlerle olmaz dostum.
  • Arkadaşlar konu actım fakat burayada yazıyım saolsun bir arkadaş yanıtladı sizin görüşleriniz neler benim kasaya sığar mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_42148966/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42148966

Üstteki resimlere gördügüm kadarıyla genişlik konusunda sıkıntı yok fakat uzunluk konusunda # Kasa Boyutları: 430(Y) x 200(G) x 440(D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

Arkadaşlar konu actım fakat burayada yazıyım saolsun bir arkadaş yanıtladı sizin görüşleriniz neler benim kasaya sığar mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_42148966/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42148966

Üstteki resimlere gördügüm kadarıyla genişlik konusunda sıkıntı yok fakat uzunluk konusunda # Kasa Boyutları: 430(Y) x 200(G) x 440(D)

Bide Aerocool VS-9'a sığar mı ?
  • konu baya zamandır durmuş kalmış.
    Ocz reaperları 3. 4. slotlara takarak noctuayı bağlayabildim.Nedeni 1.2. de ramlar takılıyken 120 lik fanı çok yukarı kaldırmak gerekiyordu kasamın genişliği buna yetmediği için.
    Fanların 120lik olanını anakart üzerindeki cpu, 140lık fanın soketinide power fan soketine bağlamadım.Diğer fan soketleri kasa fanlarına ait.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.