noctua alacaktım kasa içi siyah diye tuniq tower extrem aldım dayanamadım birde en ucuz noctua d14 165tl ben 125tl ye tuniq aldım biraz fanı gürültülü ama görüntüsü kasaya tam uydu şuan yeni taktım 3,8 de boşta 34c (en düşük fan hızında) bu havalarda yeterli bence yan kapağıda pleksi yapınca of bakar bakar dururum artık herkese yorumu için teşekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: deniztoyota
noctua alacaktım kasa içi siyah diye tuniq tower extrem aldım dayanamadım birde en ucuz noctua d14 165tl ben 125tl ye tuniq aldım biraz fanı gürültülü ama görüntüsü kasaya tam uydu şuan yeni taktım 3,8 de boşta 34c (en düşük fan hızında) bu havalarda yeterli bence yan kapağıda pleksi yapınca of bakar bakar dururum artık herkese yorumu için teşekkurler
Aldigin ürün hayirli olsun kardes
quote:
Orijinalden alıntı: sakiri
quote:
Orijinalden alıntı: deniztoyota
Aldigin ürün hayirli olsun kardes
Teşekkurler inşallah hayırlı olur
zaten senin Ocz_Reaper_2x2GB ramlerle olmaz dostum.
Üstteki resimlere gördügüm kadarıyla genişlik konusunda sıkıntı yok fakat uzunluk konusunda # Kasa Boyutları: 430(Y) x 200(G) x 440(D)
Bide Aerocool VS-9'a sığar mı ?
konu baya zamandır durmuş kalmış. Ocz reaperları 3. 4. slotlara takarak noctuayı bağlayabildim.Nedeni 1.2. de ramlar takılıyken 120 lik fanı çok yukarı kaldırmak gerekiyordu kasamın genişliği buna yetmediği için. Fanların 120lik olanını anakart üzerindeki cpu, 140lık fanın soketinide power fan soketine bağlamadım.Diğer fan soketleri kasa fanlarına ait.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme