Şimdi Ara

Nobody Wants to Die | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

"@CHGdeveloper 'den Nobody Wants to Die @nwtdgame

hakkında pek çok olumlu şey duyuyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi, güzel bir kara hikayeyi seviyorum. Oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca çok uzun olmamasına da çok sevindim."

x (formerly twitter)
    Sam Lake (@SamLakeRMD) on X
    https://x.com/SamLakeRMD/status/1815742870302720365

• Türkçe dil seçeneği gelmiş heralde sonradan ps5 için de var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nobody Wants to Die, benim çok sevdiğim Cyberpunk ve Noir Fiction temalarını barındırdığı için duyurulduğu andan beri listemde olan bir yapımdı. Geçen gün Steam'de 4 dolar civarına düştüğünü görünce direkt satın aldım ve az önce 5,5 saatte oyunu tamamladım. Kabaca bir yürüme simülasyonu olsa da dedektiflikle ilgili ufak ama hoş oynanış elementlerine sahip. Yaratılan dünya hem görsel olarak hem de felsefi açıdan ilgi çekici. Atmosfer ve çevre tasarımı son derece kaliteli. Grafikleri bu çapta bir oyun için fazlasıyla yeterli. Hikayesi sonlara doğru ilgi çekiciliğini biraz kaybetse de başı ve ortası merak duygusu uyandırıyor. Bu konuda tek önemli problemi, öyle çok vurucu veya akılda kalıcı bir senaryo sunumu hazırlayamamış olmaları. Oynarken içine rahatlıkla girebiliyorsunuz, olaylar insanı içinde tutuyor ama kesinlikle akılda kalıcı değil. Seslendirmeler ve oyunculuklar başarılı.

Eğer interaktif film tadında oyunlar ve üstte saydığım temalar hoşunuza gidiyorsa tavsiye edebileceğim çerezlik bir yapım olmuş Nobody Wants to Die

Fan Club

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.