Şimdi Ara

Noblesse [Webtoon] Tanıtım - Vampirlere pardon 'asillere' müthiş bir bakış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noblesse [Webtoon] Tanıtım - Vampirlere pardon "asillere" müthiş bir bakış!

Arkadaşlar konusu var mı araştırdım fakat bulamadım. Benim için 3 büyük diye tabir ettiğimiz mangalarla yarışan bir Manhwa'yı tanıtmak istedim ben de. BElirttiğim gibi bu bir Manhwa yani Kore yapımı. Olayları basitçe anlatmak gerekirse "Noblesse" yani "Asillere" bir bakış açısı olan değişik bir vampir hikayesidir.

Seri güncel olarak her hafta devam etmektedir, çizerinin verdiği ara dışında hiç bir şekilde her hangi bir aksama olmuyor. Zaten çizen ve yazan kişiler ayrı olduğu için ara gireceğini de zannetmiyorum.

Renklidir ve olaylar değişik bir şekilde anlatılıyor. İlk 3-4 bölüm sıkabilir belki fakat hem mizah açısından hem de dövüş sahneleri olarak harika bence. Olaylar akıcı olsa da 80. bölümden sonra zirveye ulaşıyor.

Şu anda günceli 191. bölüm olarak çıktı, MangaFrame adlı çeviri grubu bu hafta 91-92 verdilerr yani her hafta güncele yetişmek için 2-3 bölüm veriyorlar.

Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 3 Nisan 2017; 19:26:58 >

• 25. bölüme kadar okudum çok hoş bir manga fakat 3. büyüklerle yarışacağını ihtimal veremiyorum. Yarışırsa Psyren'le falan anca.
  • Şu an 191. bölümdeyim, konusu - kurgusu olarak hiç bir dezavantajı yok. Sadece 3 büyükler gibi japon ezgileri ve "manga" sıfatını taşımıyor o kadar. Daha doğrusu Japon kültürü dışında olduğu için benimsenmeyecektir hepsi bu.
  • Haklısın. Manga-ka'sı baba adamdır vesselam fakat manhwa'dan çok çizgi roman gibi.

• Yayım Yılı: 2008
    Durum: Devam etmekte.
    Yazar: Son Jae Ho
    Resimleyen: Lee Gwang Su
    Türler: Aksiyon, Komedi, Fantastik, Gizem, okul Yaşamı, Bilim-kurgu, Shounen, Doğaüstü
    Özet: O uyanır. 820 yıl boyunca insanlığın gelişimi ve bilimsel gelişmeler hakkında hiçbir bilgisi olmadan uyukluyordu. Bir zamanlar bildiği bu yer yeni teknolojiler, durumlar ve yaşam tarzlarıyla beraber tanıdık olmayan bir yer haline gelmiştir.
    Cadis Etrama Di Raizel, Rai, bu zamanda kendini tanıtmak için aranırken her nasılsa şimdilerde Güney Kore'de bir lisenin yöneticisi olan sadık hizmetkarı Frankenstein'ın yerini bulur. Rai bu okulun yeni dünyayı öğrenmesine yardımcı olacak mükemmel bir yer olacağına karar verir. Kadolur ve birdenbire olgunlaşmamış ergen ve aynı zamanda savaş sanatları ustası olan Shinwoo'nun arkadaşı olur. Ama bu yeni dünya eskisinden güvenli değildir ve ağırbaşlı, sersemlemiş, teknoloji özürlü Rai kendini hem saçma hem de tehlikeli maceralara yakalnmış bir şekilde bulur.

Konuyu spoiler olarak ekledim.
    Japon kültüründen uzak olduğu için ilk bölümlerde banada garip geldi çizimleri çok beğendiğim için bırakmayıp devam ettim 10 bölümden sonra filan hoşuma gitmeye başladı.Oyüzden tavsiyem hemen bırakmayın biraz devam edin ısınamazsanız bırakın.

• Ovvv ben nasıl görmedim bu konuyu. Ne tam olarak manga ne de manhwa sayılabilir. Web üzerinden yayınlanan bir seri. Webtoon olarak geçiyor böyle seriler. Şu an 191 olması lazım ve çok feci bitti.
    Frankenstein gibi bir karakteri saygı duruşuna geçirten adamın gücü nasıldır bilemiyorum.

Bu arada 3. büyüklerle çok büyük farklılıkları var. Çünkü diğerlerinde ana karakter sürekli güçlenirken Noblesse'de zaten serinin en güçlüsü durumunda.

136. bölümde şöyle bir diyalog var ki beni duygulandırdı.

Ikhan: Rai! Please!
    Rai: Why... are you begging me? Ikhan. Yoona. Shinwoo. Sui. There is no need to say "Please".

• Merak edip bir bakayım dedim; çizimleri ve anlatımı biraz ilginç geldi. Eğlenceli bir seriye benziyor ama konu biraz yavaş ilerliyor sanki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hangi grup türkçeye çeviriyor bunu
  • Manhwa yı yazan ile çizen ayrı :D tıpkı Bakuman daki gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiJaL

Merak edip bir bakayım dedim; çizimleri ve anlatımı biraz ilginç geldi. Eğlenceli bir seriye benziyor ama konu biraz yavaş ilerliyor sanki...

Aynen öyle çok yavaş ilerliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewee1212

Manhwa yı yazan ile çizen ayrı :D tıpkı Bakuman daki gibi :D

Garip bir durum değilki çoğu seri öyle.
  • Noblesse'nin gerçek anlamını öğrendik 192'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Noblesse'nin gerçek anlamını öğrendik 192'de.

Aynen, böylesini beklemiyordum
  • 3. sezon 200. bölüm itibariyle bitti. 4. sezon 13 Eylülde başlayacakmış.
  • Sonuna geldik deyince bir hopladım, ki birazcık aşağıya indirene kadar. O kısa sürede baya sövdüm kendisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Sonuna geldik deyince bir hopladım, ki birazcık aşağıya indirene kadar. O kısa sürede baya sövdüm kendisine

Ramen konusundan mı bahsediyorsun?
  • quote:

quote:

Sonuna geldik deyince bir hopladım, ki birazcık aşağıya indirene kadar. O kısa sürede baya sövdüm kendisine

O ayrı komedi zaten

Sonunda bir yazı paylaşmış Şu

Bu arada The God of High School tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

O ayrı komedi zaten

Sonunda bir yazı paylaşmış Şu

Bu arada The God of High School tavsiye ederim

Onu da okuyorum zaten. Ama ana karakter biraz ezik. Gücü 6 mı çıktıydı neydi?

• Son 2 sayıya bakmadın sanırım 11-12 ye ?
    Bacaklarını kullandığı zaman 13e çıkıyor gücü, sadece elleriyle 6 da kalıyor.
    Ama sadece bu kadar da değil. Rawlarıda takip ediyorum da
  • Bu seri benim bildiğim bir web-comic, bir de üç büyükle yarışmak falan denmiş. Üç büyükte üç büyük olsa bari.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.