Şimdi Ara

NOAH AZALTMA BAKIMINDAN SONRA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler noah azaltma bakımından once exp kasıyodum neyse charım 67 level di %5.Sonra saat 6 da bakımdan sonra gırdım char 66 %70
    bu ne sacmalık boyle ya noahla expin ne alakası var baslayacagım boyle ise.Ugrastırmaktan baska bısey deıl.gm onlıne idi pm attım hi dedi sonra oyundan cikti ya da neyse artk....

• dur şimdi millet uyuyor sabah olsun kıyamet kopacak.
  • bende herhangi bir lvl sorunu yok
  • tam 8gb ucmus bu ne iş bööle yaa herkesin gb lerini silmişler
  • 10 gb param gitmiş. birisi bir ticket hazırlasın lütfen. olmaz böyle saçmalık
  • bende bi tek maviyle yeşil kutu gitmiş ne alakaysa
  • bende hiçbişe gitmemiş ne alakaysa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne olur şimdi Gb fiyatları artışamı geçer
  • bende para ile exp aynen yerli yerinde sizde bir illegallik olabilir mi? =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonsaphire

Ne olur şimdi Gb fiyatları artışamı geçer

Geçti bile.
  • bende de aynen duruyor ama çoğu kişide silinmiş
  • Harika haber
  • Hayatında 2gb görmemişler için harika haber... Tam 90GB gitti!!! GB Karşılığı sattığım itemimden aldığım 120GB'nin 90GB'si silinmiş! Ama ben bunun acısını iyi çıkarırım... Atacağım ticket'a cevap gelmezse oyuna verebileceğim her tür zararı vereceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

Harika haber

Düpe +9larda silinse süper olacak tadından oynanır artık oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

quote:

Harika haber

• quote:

Orjinalden alıntı: ß@TÚ

Hayatında 2gb görmemişler için harika haber... Tam 90GB gitti!!! GB Karşılığı sattığım itemimden aldığım 120GB'nin 90GB'si silinmiş! Ama ben bunun acısını iyi çıkarırım... Atacağım ticket'a cevap gelmezse oyuna verebileceğim her tür zararı vereceğim

Ne zarar verebilirsin ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: S A H

quote:

Hayatında 2gb görmemişler için harika haber... Tam 90GB gitti!!! GB Karşılığı sattığım itemimden aldığım 120GB'nin 90GB'si silinmiş! Ama ben bunun acısını iyi çıkarırım... Atacağım ticket'a cevap gelmezse oyuna verebileceğim her tür zararı vereceğim

Bu oyunda neler dönüyor sizin haberiniz yok, sadece tanınmış eski ve güçlü bir clanda bi süre dolaşmanız ufak bir kısmını görmenize yeter. Tabi bunu yapabilecek charda lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

quote:

Harika haber

7 chitin set 8 cleaverlarınla sağlam olursun dimi o zaman
  • quote:

120 gb deil 1200000 gb de gördüm kafanı yorma sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 9 Haziran 2009; 10:34:57 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: S A H

quote:

Bu oyunda neler dönüyor sizin haberiniz yok, sadece tanınmış eski ve güçlü bir clanda bi süre dolaşmanız ufak bir kısmını görmenize yeter. Tabi bunu yapabilecek charda lazım

Evet Bundan 1 Ay Önce Bir Konu Açılmıştı Dupe Var Mı Diye Çok Tartışıldı Ve Ben Gerekli Açıklamayı Yapmıştım Kolluğu Yanan Bir Clana Gir Ve Ortam Yap Sonra Gör Bakalım Neler Oluyor Oyunda Nelerrr

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.