Şimdi Ara

No More İn Hell Oynayanlar ( Ana Konu )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  No More İn Hell Oynayanlar ( Ana Konu )

Steam'de Ücretsiz olarak 3 gb boyutunda left 4 dead tadında ( Hatta bana göre daha güzel ; hayatta kalma moduna daha ciddi yansıtıyor ) bir oyun.

Oyunda Chat ve Sesli Konusma sistemi bulunmakta ; yani skype'a gerek kalmadan , Mouse'un orta tekerligine basılı tuttugunuz sürece sesiniz diğer 8 oyuncuya gidiyor .Bu yönden oyuncular arası iletişim bence gayet iyi.

Oyun toplam 8 kişiye kadar destekliyor . Left 4 dead 'de ise 4 kişi ; iki oyunuda oynadım . No More benim daha çok hoşuma gitti.

Steam'den indirdiginiz zaman size 2 şey veriyor ; Harita tasarlama ve No more İn Hell Oyunu . yani eğer yetenekliyseniz oyunda harita tasarlayıp oynayabilirsiniz.

Oyunda silah ve mermi bulmak baya zor ; Zaten amaçta hayatta kalmak

Oyunda ilaç ve Medic Box , sargı bezi ve benzeri eşyalar bulunmakta , zombiler tarafından ısırılıp hastalık tasıma durumu var ekran kararması , ekranda damarlar çıkması , ışıkların azalması artması , baş dönmesi , bu durumlarda ilaç ve medic box gibi veya yaralıysanız sargı bezleri kullanmak zorundasınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 17 Temmuz 2014; 23:55:20 >

• Uzun zamandır oynamıyorum ama gerçekten çok eğlenceli bir oyun. Arkadaşlarla oynarsan başından kalkamazsın.Hatta The Walking Dead deki hapishane bölümünde oynamıştık. Haritalar güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marksman3

Uzun zamandır oynamıyorum ama gerçekten çok eğlenceli bir oyun. Arkadaşlarla oynarsan başından kalkamazsın.Hatta The Walking Dead deki hapishane bölümünde oynamıştık. Haritalar güzel.

Bende suan favorilerde kayitli , baya eglenceli .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marksman3

Uzun zamandır oynamıyorum ama gerçekten çok eğlenceli bir oyun. Arkadaşlarla oynarsan başından kalkamazsın.Hatta The Walking Dead deki hapishane bölümünde oynamıştık. Haritalar güzel.

Arkadaslar ile oynadım gerçekten sarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.