Şimdi Ara

no frost buzdolabı ile lowfrost aynı şeydir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhabalar. Bana sorarsanız bu segmentte LG 802GSPW alın rahat edin. Hacim tahminimce rahatlıkla yeter. Enerjiden tasarruf edersiniz. Bosch XXL seri üretimi Daewoo markasına geçti, ben pek güvenemiyorum artık.

sıemens xxl serisidemi daewoo ya geçti.bu markayı general motors(amerika markası)almış diye biliyorum.güya türk malı sıemens bosh üretimlerinden kore üretimi daha iyi diye bi kanı var DH. de.buz kırma sesi xxl lardada varmı ki acaba yani yalıtım bunlarda da kötü mü.????

A++ MOTORların çalışma sisteminde buz kırma sesi daha az dır diye bi mantık doğrumu?(KG 57 NPI 34 N gibi?)
  • A+ ile A++ modellerde kullanılan kompresör aynıdır. Arada yazılımsal fark vardır. Kontrol kartındaki yazılımdan ötürü daha seyrek defrosta geçiyorsa düşündüğünüz şey doğru olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

A+ ile A++ modellerde kullanılan kompresör aynıdır. Arada yazılımsal fark vardır. Kontrol kartındaki yazılımdan ötürü daha seyrek defrosta geçiyorsa düşündüğünüz şey doğru olabilir.

Cantekin bey ve diğer arkadaşlar gardrop tipi buzdolabı almak istiyoruz 600lt üstü. Amabütçe sınırrsız değil. Ne önerirsiniz, bir de profilo dolaplar sizce kalite açıından nasıl, şimdiden tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.