Hush, hush don't tell me tell me cause it hurts Şşşi şşş, anlatma çünkü incitiyor
Bu parçaya bitiyorum, paylaşmak istedim. Çoğu kişinin bildiği bir parça. Önceden verildi ise kızmayın Herkese hayırlı bayramlar.
Yok mu parçayı dinleyen? Lütfen zeka seviyesi 18 olan arkadaşlarım cevap versin. Bu konuda polemiğe dönerse yuh yani.
Bu şarkının klibini hatırlıyorum ilk çıktığı zamanları..dolu dolu bir şarkı..adını duyunca ble heyecan yapıyor bende.
çok eski bende eskiden çok severdim.
Yıllar öncesinin şarkısı.Şarkı bana hitap etmiyor ancak gayet iyi.Gwen stefani söylüyor.
NOT:92 doğumluyum.
quote:
Orjinalden alıntı: FadeToßlack
Yıllar öncesinin şarkısı.Şarkı bana hitap etmiyor ancak gayet iyi.Gwen stefani söylüyor.
NOT:92 doğumluyum.
Arkadşım lütfen yanlış anlama. 92li olman veya 94-95 olman mühim değil. Cevaplar polemik yaratmayıcı olsun. Az önce Bayram için konu açtım, ve sadece iyi dileklerin belirtilmesini, alıntı yapılamamsını rica ettim. Şuan konu kitli..... Herneyse, hayırlı bayramlar..
güzel şarkı.bir ara nike ın reklamında da kullanılmıştı diye hatırlıyorum
Çok anıları var bu şarkının bende. Ayrıca öss dönemlerinde mola verdiğim zamanları hatırlatır. Ne zaman dinlesem eskilerden bir hatıra canlanır zihnimde.
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
Arkadşım lütfen yanlış anlama. 92li olman veya 94-95 olman mühim değil. Cevaplar polemik yaratmayıcı olsun. Az önce Bayram için konu açtım, ve sadece iyi dileklerin belirtilmesini, alıntı yapılamamsını rica ettim. Şuan konu kitli..... Herneyse, hayırlı bayramlar..
Sorun yok o zaman.
Ben şimdilerde de dinliyorum.
Gerçekten güzel şarkıdır.
Klasik şarkılarımdandır..
Ve listemden asla çıkmayacak..
ortaokula giderken kızların serviste defalarca çaldırtması sonucu sözlerini ömür boyu unutamayacağım şarkı ama şikayetçi değilim güzel şarkıdır.
Vayyy beee... Hatırlıyorum zamanında powerfm'de haftalarca bir numarada kaldı bu parça... Müthişti...
Ben bu sözlerde hiç edebi bir değer göremiyorum.Sıradan şeyler söylemiş,herkesin aklına gelecek şeyler.
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
Ben bu sözlerde hiç edebi bir değer göremiyorum.Sıradan şeyler söylemiş,herkesin aklına gelecek şeyler.
Şarkıyı sıradışı yapan sözlerin söyleniş şekli, müziğin ritmi ya da soundu... ve tabii ki Gwen Stefani'nin mükemmel sesi...
şarkı sözleri arkadaşım bunlar şiir sözleri değil
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
Şarkıyı sıradışı yapan sözlerin söyleniş şekli, müziğin ritmi ya da soundu... ve tabii ki Gwen Stefani'nin mükemmel sesi...
Ona birşey demem zaten şarkıyı dinlemedim bile.Ama sözler sıradan kim ne derse desin.
cok sevdiğim birinden ayrıldım ve bu şarkıyı gördüm yemn ederm cok kötü oldum hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme