Şimdi Ara

NNG ve MIREO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NNG ve mireo arası farklılıkları, her ikisininde de olmayanları, her ikisinde de olup gereksiz olanları bu başlık altında paylaşırsak. yazılım üretici firmalar kulak kesilmeleri sağlarız.

Teşşekürler
    Atalay

• Yazılım üretici firmalar burayı google damı çevirip okuyacaklar bu 2 yazılımı kıyaslamak bile hata
  • hazır kıyaslama demişken Dacia ile Mercedes arasındaki farkları da burada paylaşabilir misiniz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navturkzede -- 18 Eylül 2012; 15:51:28 >
  • Vakti zamanında NAVTURK ten köşe olanını duymuştumda zede olanını duymamıştım

Dacia ile Mercedes Teşbih sanatımı oluyor burada?

Ekleme: evet zedede varmış, baya bir zede olmuş hatta Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 18 Eylül 2012; 16:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: navturkzede

hazır kıyaslama demişken Dacia ile Mercedes arasındaki farkları da burada paylaşabilir misiniz? :)

Hehehehe sizi sevdim valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay.y

Merhabalar,

NNG ve mireo arası farklılıkları, her ikisininde de olmayanları, her ikisinde de olup gereksiz olanları bu başlık altında paylaşırsak. yazılım üretici firmalar kulak kesilmeleri sağlarız.

Teşşekürler
    Atalay

Yazılım olarakmı olur bu yoksa başka bir kapsamdamı olur. Mireo nun en büyük dezavantajı Haritası, elde sağlam bir harita oldumu navigasyon cihazıda , pusulada her şekilde hedefe ulaştırıyor zaten. Haritası sağlam olmazsa alleme-i cihan da olsa hedefe ulaştıramaz

Mireo firması gelsin birde Başarsoft la anlaşsın, harita Teleatlas ise Denizli de kullanması baya sorunlu, Navteq Teleatlastan daha iyi , ehven-i şer Başarsoft.

http://feedback.infonav.com.tr/infomapfeedback/faces/guestReport.jspx?companyid=1XCYTH3

Buradaki haritanın aynısı ise, tomtomda kullanılan harita ile aynı görünüyor, Denizli baya eski , Didim de iyi, zaten yazlık yerlerde iyiye yakın olduğunu denemiştim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.