Şimdi Ara

Niye kasıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklasık 6 7 aydır silkroad oynuyorum 45 lwl char yaptım sattım sonra yeni bi tane actım 38 glavie oldum
    benım aklıma takılan şu:
    kasmak knightta da silkroadda da cogu kisinini hosuna gitmes
    knight oynayanlar bilir knightta 55 ten sonra ardreama baslarsın 60 dan sonra Cz ye baslarsın
    kapalı bi alanda 2 ırk savas yapar her an acık ısınlanır gidersin oraya cok zevklidir
    benı fazla oynadıgımdan sıktı sro ya gectım

silkroadda ise ko ya gore daha zor lwl atlıyoruz
    ama karsılıgında ardream ya da cz yok sadece atkı takıp savasmak var
    meslek var diyeceksiniz ama ko da her an savasabiliyosun ama meslekte yuruyon yuruyon buluyon 1 tane ona da oluyon fln o da 60 dan 70 den sonra? yani kasıp kasıp yapacagımız bisi yok :S 80 olsak bile ancak meslek o da cok yogun deil
    o zaman biz neden kasıyoz yani kasınca Cz ardream fln olmucak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpgradeMan -- 11 Nisan 2008; 16:44:44 >

• sana birşey söyliyim mi sen bebe oyunu knıght a geri dön...madem sro da mutsuz'sun...hiç olmazsa serverdan bir adam eksilir ve oyunu severek oynayan arkadaşlar daha çabuk girerler
  • Knight'te Silkroad'da Hiçç beni ilgilendirmiyor artıkın..İiyice bebeler doldu..(Sende bebesin,Daha 13 yaşındasın diyenler olacak ama yaşıma göre İyi olduğumu düşünüyorum)
    Evet haklısın savaş alanlarıda olmalı
    Bence Kredi kartın varsa WoW a başla..Asla insanı sıkmıyor+İnsanlar hiçbir şeyden şikayetçi olmuyor(Zaten bot mot diceksiniz yokki..Anca Add-on kuruyoruz onlarda Questlerin nerde olduğunu fln gösteren prog.lar..)
    İnsanlar Acayip olgun aralarında kendimi Bebe gibi hissediyorum
  • ߀nde hayatımın ilk online Oyunu Ko olarak oynadım ama konun cz zevki hiç biryerde yoq tabiki ama Silkroada artık kale savasları geldi 60 + lar girebilior onlara girebilerek zevk alabilirsin x)
  • 60+ olana kadar cok var o da her an deil arada bi oluyo haralde cuma gunleriydi?
    capture flag gelmıstı ne guzel zevk alıyoduk o da gtti
    bu arada bana o bebe diyen kisiyi de kınıyorum ben normal bi soru sordum kas kas nereye kadar kasınca yapcak bisi yok cz gibi
    bu araada 16 yasındayım kredi kartım da yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

sana birşey söyliyim mi sen bebe oyunu knıght a geri dön...madem sro da mutsuz'sun...hiç olmazsa serverdan bir adam eksilir ve oyunu severek oynayan arkadaşlar daha çabuk girerler

+1907.

Olay bu kadar basit.
  • kas kas dionda sanki zorla kastırıolar sana
    kasma sende
    oyunun zevkini alan alıo merak etme sen
    hem adam gibi item fln çıak sende işi ticarete dökersin para kazanırsın
  • Beğenmiyorsan oynama.
  • zevk meselesi. Oyunun çabucak sonunun gelmesi veya max lvl ulaşılması beni sıkar. Benim için esas olan oyundan zevk almak. Sadece ve sadece oyun oynamak..
  • Sen kapışmak istiyosan kale savaşları ,Guıld savaşları,Meslek ,PVP,Katıl olup dal Adamlar daha ne yapsın.Bayrak savaşları güzeldi ama onu yapmak o kadar kolay değil adamlar her zmn yapmazlar.Bence bunlar tüm silkroad halkına yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UpgradeMan

arklar daha onceden knight oynuyordum
    yaklasık 6 7 aydır silkroad oynuyorum 45 lwl char yaptım sattım sonra yeni bi tane actım 38 glavie oldum
    benım aklıma takılan şu:
    kasmak knightta da silkroadda da cogu kisinini hosuna gitmes
    knight oynayanlar bilir knightta 55 ten sonra ardreama baslarsın 60 dan sonra Cz ye baslarsın
    kapalı bi alanda 2 ırk savas yapar her an acık ısınlanır gidersin oraya cok zevklidir
    benı fazla oynadıgımdan sıktı sro ya gectım

silkroadda ise ko ya gore daha zor lwl atlıyoruz
    ama karsılıgında ardream ya da cz yok sadece atkı takıp savasmak var
    meslek var diyeceksiniz ama ko da her an savasabiliyosun ama meslekte yuruyon yuruyon buluyon 1 tane ona da oluyon fln o da 60 dan 70 den sonra? yani kasıp kasıp yapacagımız bisi yok :S 80 olsak bile ancak meslek o da cok yogun deil
    o zaman biz neden kasıyoz yani kasınca Cz ardream fln olmucak?

İstersen Kamsa

• Niye kasıyoruz..Hmm bi düşünelim..
    1)Olamıyacağımızı bildiğimiz halde serverın en iyisi olmak için
    2)Sun düşürüp sonra keyfine bakmak için
    3)Kale savaşlarında guildce bi başarı yakalamak için

Bence bunlar yeter.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

sana birşey söyliyim mi sen bebe oyunu knıght a geri dön...madem sro da mutsuz'sun...hiç olmazsa serverdan bir adam eksilir ve oyunu severek oynayan arkadaşlar daha çabuk girerler

+SONSUZderim başkada bişe demem
  • ben arkadaşa katılıyorum gerçtekdende Ko da action hiç durmuyor levele deil iteme bakıyor istersen sun giy 55 level adam 72+ bir adamı öldüremez ama Koda bu böle deil + olarak el çabukluğu vs daha önemli skill sırası silkroadda önemli ama koda daha bir önemli velhasıl arkadaşa katılıyorum silkroadın eksik yönlerinden birisi bu savaş alanları yapılmalı bazı arkadaşlarda hemen burda fikrini belirten arkadaşı suçlamışlar madem bu kadar sro seviyorsunuz eksiklerini gidereceksiniz buda ancak eleştiriyle mümkün olur...
  • quote:

splendour.rrr Tarih 11 Nisan 2008; 19:17:03
    ben arkadaşa katılıyorum gerçtekdende Ko da action hiç durmuyor levele deil iteme bakıyor istersen sun giy 55 level adam 72+ bir adamı öldüremez ama Koda bu böle deil + olarak el çabukluğu vs daha önemli skill sırası silkroadda önemli ama koda daha bir önemli velhasıl arkadaşa katılıyorum silkroadın eksik yönlerinden birisi bu savaş alanları yapılmalı bazı arkadaşlarda hemen burda fikrini belirten arkadaşı suçlamışlar madem bu kadar sro seviyorsunuz eksiklerini gidereceksiniz buda ancak eleştiriyle mümkün olur...
    sroda amaç ticaret oyunun konusu bu.... tabi sawaş alanları olsa güzel olur ama sawaş alanı yapıldığında kerwan ws. ne anlamı kalır? oyun özünden kopmuş bi hale gelir....
  • Ben Konuyu Ve Cvp Yazanları Hiç Okumadan Fiktirmi Söyliycem.
    Bana Aşırı Saçma Geliyor Bu Kasma Olayı Uo Gibi Oyunlar.2-3 Gün Kasıp
    Sonra Full Action yapmanı Sağlıyor Ezüglerde Oynamasını Bilmiyorlarsa
    Hiç Bişi Yapamıyolar.
    Oyunun Levele Değilde Zekaya El Hızını Vs. Bağlı Olması Temenniğimdir.
    Saçmada Gelse Seviyorum Sroyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: C[Y]CLONE

Ben Konuyu Ve Cvp Yazanları Hiç Okumadan Fiktirmi Söyliycem.
    Bana Aşırı Saçma Geliyor Bu Kasma Olayı Uo Gibi Oyunlar.2-3 Gün Kasıp
    Sonra Full Action yapmanı Sağlıyor Ezüglerde Oynamasını Bilmiyorlarsa
    Hiç Bişi Yapamıyolar.
    Oyunun Levele Değilde Zekaya El Hızını Vs. Bağlı Olması Temenniğimdir.
    Saçmada Gelse Seviyorum Sroyu.

ko da 2 3 gunde action yapcak hale gelmıyo zaten
    ben normalce ne dusundugunuz konusunda bi soru sordum herkes bebe demıs tmm cvp vermeyin konuya daha ii

• bence sen hiç başlama sro onlineye biraz oynayıp 52 lvl fln oldunmu ko nun ne kadar eziq oyun olduğunu anlayıp ko ya ne kadar boş zaman harcadığını düşünüosun bence sen ko ya geri dön koyu koruyacak birileride kalsın sronun korunacak bişileri yok herşeyi daha iyi ko dan bişey dikkatimi çekti koda 5 yıldır 80 lvl sınırı var sro 2 yılda bir 10 lvl arttırıyor sroda gelişme var ama para tuzağı çok konuştuum
  • walla dc yememek için tok gidin her halde karnımız acıkınca dc yiyoruz :DDD
  • quote:

Orjinalden alıntı: sronline

bence sen hiç başlama sro onlineye biraz oynayıp 52 lvl fln oldunmu ko nun ne kadar eziq oyun olduğunu anlayıp ko ya ne kadar boş zaman harcadığını düşünüosun bence sen ko ya geri dön koyu koruyacak birileride kalsın sronun korunacak bişileri yok herşeyi daha iyi ko dan bişey dikkatimi çekti koda 5 yıldır 80 lvl sınırı var sro 2 yılda bir 10 lvl arttırıyor sroda gelişme var ama para tuzağı çok konuştuum

konuyu bile okumamıssın 2 tane char kastım sen baslama diyosun
    obur ark da ko da hala 80 demıs lwl sınırı.
    80 se nolmus sanki 90 a cıkınca kasabilicen mi? ko da adamlar 2 dusman ırk yapmıslar her an savasabiliyosun
    sro sirketin kafası calısmıyo Eu ve Ch 2 ayrı ırk olsa savas yeri fln

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.