Şimdi Ara

niye insanlar tank jungle oynamaktan vazgeçti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay öncesine kadar gragas,seju perma bandı.
    nerdeyse her oyun gragas,seju,rammus, amumu görüyorduk
    ama artık pure tank jungle çok nadir görüyorum herkes lee sin,vi,jarvan oynuyor nedense.
    bence hala çok op.
     niye insanlar tank jungle oynamaktan vazgeçti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 1 Ekim 2015; 0:01:27 >

• Hala hunharca amumu spamlıyorum kesinlikle hak ettiği değer verilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı konu teşekkürler
    Takip.

Ayrıca j4 tank gidilmiyor mu?

• Zipkinla beraber ona uygun pickler aliniyor. Xin zhao Warwick Vi Master Yi Shyvana revacta. Lee zaten metayla alakasi yok. Her tr oyuncusunun mainidir lee jungle. Gragas hala aliniyor. Elise hala aliniyor. Bunlara nazaran daha az olarak evelyn de goruyorum. Bunlardan ziyade gelen yamayla beraber skarner iyi durumda ve zipkinlar kadar aliniyor. Maokai en son ne zaman gordum hatirlamiyorum. Reksai bayadir alinmiyor. Rengar banlanmazsa banko aliniyor. Genelde bunlar aliniyor. Istisnalar var tabi. Shaco kha zix diana volibear alanlar da cikiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

Yararlı konu teşekkürler
    Takip.

Ayrıca j4 tank gidilmiyor mu?

ben pure tanklardan bahsediyorum j4 e herkes ad jung eşyası ile başlıyor ve genelde off tank kasıyorlar full ad kasanı bile gördüm.
  • Şu an zıpkın çok iyi.Özellikle xin ve shyvana freelo gibi diyebilirim.Tank itemi ve tank junglerlar nerf yedi.Alternatifleri çok.Veya sıkıldılar kim bilir :)

• Biraz genel konuşmuş olacağım ama meta solotopa "tank" alma metası olduğundan beri değerleri unutuldu. Garen, Darius, Nasus, Shyvana ve bilimum heroları topta görmeye başlayınca insanlar sanırım jungleda değişikliğe gitti. Nidalee, Fizz, Ekko gibi junglerlar değer kazandı mesela. Durum bu ama yayınlarda hala tanky junglerlar görüyorum. En son nightblue3 yayınında Udyr, Amumu vardı mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cinderhulk nerflendiği için tank jungler oynanmaktan vazgeçildi başka bir sebebi yok. O item o kadar Op idi ki top'a bile smite alınıp oynanıyordu ne çabuk unuttunuz bunları. Her gün dua ediyordu bu forum ne zaman nerflenecek Cinderhulk diye. Şuan olması gerektiği gibi dengeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Zipkinla beraber ona uygun pickler aliniyor. Xin zhao Warwick Vi Master Yi Shyvana revacta. Lee zaten metayla alakasi yok. Her tr oyuncusunun mainidir lee jungle. Gragas hala aliniyor. Elise hala aliniyor. Bunlara nazaran daha az olarak evelyn de goruyorum. Bunlardan ziyade gelen yamayla beraber skarner iyi durumda ve zipkinlar kadar aliniyor. Maokai en son ne zaman gordum hatirlamiyorum. Reksai bayadir alinmiyor. Rengar banlanmazsa banko aliniyor. Genelde bunlar aliniyor. Istisnalar var tabi. Shaco kha zix diana volibear alanlar da cikiyor.

rengar daha çok üst koridor için tercih ediliyor gibi. saydığın diğer şampiyonlar çok rahat bir şekilde 3 hatta 2 levelde baskın yapabiliyorlar ama rengar ninja yapmazsa ki onda bile e tutmazsa bi işe yaramıyor , 6 level öncesi etkili olamıyor. ama oyun sonu theq

• Assassin turu şampiyonlar oynamak çoğu kişiye bir tank oynamaktan daha eğlenceli geliyor bende dahil olmak üzere tank metasi zaten o cinderhulk eşyasının fazla op olması ile başlamıştı yeterince nerflendi normal bir hale geldi ustune zıpkın itemı da eklendi ve tanklarla kapisabilir hale geldi assassin veya kırılgan şampiyonlar doğal olarak seçim yaparken de eğlendiği picki yaptı herkes

• AP Jungle iteminin earlyde attığı damage'ten sonra bırakıldı bence. Evelynn , nidalee , elise gibi şampiyonlar 5-10 level arası kasmamış olan adcyi jungle ı ya da assassin olmayan mid lane i rahatlıkla kesiyor.
  • Canımız sıkıldı bıraktık tank oynamayı

• zıpkın+mahvolmuş alıp 5v1 atmak varken niye tank alsınlar ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YQQ4

Hala hunharca amumu spamlıyorum kesinlikle hak ettiği değer verilmiyor

amumunun tek sıkıntısı hızlı orman dönememesi bence onun haricinde kitle kontrol falan mükemmel ötesi ve karşı teamda vayne falan varsa baya etkili
  • sfm1903 kullanıcısına yanıt
    Pembe cinder çektikten sonra ben hiç sıkıntı yaşamıyorum valla.Benim en sevdiğim tankları tereyağ gibi eritmek.En sevmediğim şey de amumu kill için ağlıyosun esprisi..

• Millet pure tanklara çok sövdü. Gragas ve Seju çok fazla nerf yedi.
  • Kim demiş ben hala naut seju alıyorum, kazanmak için giriyosam.

Ha öylesine girdiysem diana, elise alırım.

Yoksa. CC li tank op

• kayle zıpkın + runaanla pıt pıt alan ve hayvani hasar vuruyorken niye tank alim k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.