Şimdi Ara

Niye Husky?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan zaten anlaşılıyordur konu. Forumda çok dikkatimi çektiği için sorma zorunluluğunda hissettim, baya bir Husky merakı var çünkü. Kar kızağı mı çektireceksiniz, yaşadığınız bölge çok soğuk olduğu için başka köpek yaşayamıyor mu, başka köpek türü mü kalmadı memlekette, niye yani?

Not: Birilerinin egosu tatmin olacak diye köpeklere çile çektirilmesine karşıyım. İstanbul, Antalya, İzmir gibi yerlerde oturup da Husky alanlar, üstelik ona geniş bir alan bile sunamayanların hepsi benim gözümde köpeğe eziyet ediyordur.

• Haklısın kardeş ama ne dersen ne yaparsan yap yine onlar alıcak yine pet shoplar satacak.
  • Çok güzel bir noktaya değindiniz.Malesef bu bir "endüstri" haline dönüştü. İzmir'de yaşıyorum hayvanın havlayışı bile değişiyor ya içler acısı.
  • Özenti meselesi. Hayvana eziyet ediyorlar bu sıcakta
  • Bende onu düşünüyordum.Hakikaten bu sıcakta,soğuğa alışan hayvanlar nasıl acı çekiyordur acaba ? Bende karşıyım
  • Hayır daha köpeğin karakterini bile bilmeden sırf ismi var diye alıyorlar. Sonra da bu köpek eğitilemiyor, sahibine hiç bağlı değil, kaçtı diye yakınıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Hayır daha köpeğin karakterini bile bilmeden sırf ismi var diye alıyorlar. Sonra da bu köpek eğitilemiyor, sahibine hiç bağlı değil, kaçtı diye yakınıyorlar..

Hayvanın kişiliği öyle. Bende demin artistlik taslıyordum ama bene alıyorum evime . Çarşamba geliyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Erkek kedi mi dişi kedi mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.