Şimdi Ara

Niye Hiç Kimse ''CON'' Diye Bir Klasör Açamaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü Bill Gates'in karısının adı CON'la başlıyordu ve karısı onu aldattı.
  • sistem dosyaları ile ilgili birşey vardı ondan dolayı açılmıyor..Daha açılamayan bir sürü isim daha var
  •  Niye Hiç Kimse ''CON'' Diye Bir Klasör Açamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 19 Temmuz 2010; 21:21:26 >
  • Milyon yıllık konu... Sebebi şuan da aklımda değil.Açılamayan birkaç tür dosya daha vardı.Bu olay Facebook a da gitmişKesin saçma sapan nedenler üretecekler
  • bi video vardı boğazın altında con var fln die
  • Biraz araştırma yapmıştım 2-3 ay önce. Eski doslardan kalma bir şeymiş. connect in kısaltılmışı olduğu için con bir komutmuş. onun için öyle bir klasör açılamıyormuş. tek yolu yine dostan açmakmış. nasıl açılacağını unuttum şimdi. ama ben de açmıştım denemek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimir

Milyon yıllık konu... Sebebi şuan da aklımda değil.Açılamayan birkaç tür dosya daha vardı.Bu olay Facebook a da gitmişKesin saçma sapan nedenler üretecekler

Tüm arkadaş listeni davet edersen "con" adında klasör açılıyo. Facebook onaylı %100

• quote:

Orijinalden alıntı: DréaminLife

Biraz araştırma yapmıştım 2-3 ay önce. Eski doslardan kalma bir şeymiş. connect in kısaltılmışı olduğu için con bir komutmuş. onun için öyle bir klasör açılamıyormuş. tek yolu yine dostan açmakmış. nasıl açılacağını unuttum şimdi. ama ben de açmıştım denemek için
  • CON windows ortamında komut kısaltılışı anlamına geldiği için kullanılması tehlikeli ve yasak :) Bazı terimler kısıtlanmıştır.

peki nasıl olur yokmu bunun bir açığı filan :P

Başlat-Çalıştır-CMD

direk ana dizine düşelim cd\

mkdir \\.\c:\con

dosyayı silmek için,

rmdir \\.\c:\con
  • Sebebi Windows'un kendine ayırmış olduğu sistem dosyalarından kaynaklanmakta. Sadece "CON" değil daha hatırlayamadığım pek çok isimde klasör açılamıyor. He ben çok sapığım illa açacağım bu mereti derseniz şu anda aklıma gelmeyen bir silme metodu vardı bunun, araştırabilirsiniz.
  • Yok bill gatesin eski sevgilisinin adı ona inat engellenmiş .
    Ben öyle duydum valla aga yalan yok bende
  • tebrikler bu konuyu acan 91284914921849248129 kişisiniz ödülünüz olan "malı" gelin ve alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

c0n ?

• quote:

Orijinalden alıntı: M10uR

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

c0n ?

Kahretsin!

• o klasör mahkeme kararıyla engellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 19 Temmuz 2010; 21:36:51 >
  • al sana con

aklıma geldi
  • CON nasıl okunuyo lae

kon,
    con,
    son,

hangisi bunu cevaplayın la
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.