Şimdi Ara

Nıye her ülkeye bız yardım edıyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu arap şeyhlerı bızden zengin her müslüman topluma bız yardım edıyoruz bız çokmu zengınız ulan resmen mıllete yardım edıp dunya gozune gırmek amaç yapılan tüm yardımların tek amacı bakın türkıyede büyük devlet her ulkeye yardıma koşuyor tek amaç dunyaya reklam yapmak ulan mıllete yardım etcemız paralar bu ulkede halka verılse bu ulkede ışsız fakır adam kalmaz akpyı kotulemıyorum burada bunu hangı hukumet yapsa tepkım bu olur eğer bu ulkede aç ınsanlar varken mıllete yardım edıyolarsa o para haram zıkkım olsun o yardım paralarında kaç mılyon ınsanın hakkı var bu ulkede evet ırkçıyım türkler dışında hıç bı toplum umrumda deıl adam olsalardı ulkelerını somurtmeyıp sahıp çiksalardı zamanında ıstedınızı dıyın kendı vatandaşı açken millete yardım etmek nedır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünya lideri bizim ülkede ama dünyanın haberi yok bu liderden
  • Cunku rte amcanin parasi cok

• Sonuna kadar Türk ırkcısıyım önce benim vatandaşımın karnı doyacak sonra elin suriyelesine bilmemnesine sıra gelecek

• Bu devirde BENCİL ÜLKE olacaksın, Katar olsun bir sürü arap ülkesi zengin olmasına rağmen kahvelerini yudumlayarak savaşı takip ediyor.
    Biz müslümanız yaaaaa yardım edip sokaklarda boykot yapalım cola almayalım

Üzülüyorum bu ülkenin %45ine
  • Acıma Yetime Döner Koyar ...
    sözünden habersiziz de ondan

abi yarın birgün Türkiye ye bişey olsa 1 tane türk vatandaşını kabul edecek ülke yok, ama biz iyilik Meleği gibi önümüze geleni alıyoruz önümüze gelene yardım ediyoruz, ulan 20 yaşındayım, üni okumuyorum sigortam maaşım barınma beslenme hiç bieşeyim devlet tarafından karşılanmıyor, ancak suriyelilere barınma yiyecek ceplerine 400 500 lira para sağlık sigortası anında yapılıyor oh ne rahat memeleket ya, benim paramdan 1 kuruş gidiyorsa onlara haram olsun.
    yok suriyeye yok filistine yok mısıra yok libyaya yardım yardım yardım eee ulan bize kim yardım edecek
    Acıma yetime döner koyar .. bunu yaşıcaz bi kaç seneye göreceğiz
  • SALAK OLDUĞUMUZ İÇİN YARDIM EDİYORUZ.

BAŞTAKİLER ARAPLARI SEVİYOR.TÜRKLERDEN NEFRET EDİYORLAR.TIPKI OSMANLININ TÜRKLERİ SEVMEDİĞİ GİBİ BUNLARDA TÜRKÜ SEVMİYOR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Nıye her ülkeye bız yardım edıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

Sonuna kadar Türk ırkcısıyım önce benim vatandaşımın karnı doyacak sonra elin suriyelesine bilmemnesine sıra gelecek

Türk ırkçılığı saçma. Milliyetçilik olması gerekir. Öncelikle kendi halkının yararını gözetirsin. Bunu Osmanlı zamanında da yapamamisiz şimdi de yapamıyoruz. Diplomasimiz berbat seviyelerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

Sonuna kadar Türk ırkcısıyım önce benim vatandaşımın karnı doyacak sonra elin suriyelesine bilmemnesine sıra gelecek

+99999

• Çünkü osmanlıdan geliyoruz.

• 5-6 Arap ülkesi var hiç biri bir işe yaramıyor. Bizim devlette ancak siyasi çıkarları için, yoksa Türkistan ve Türkmenlerin daha çok yardıma ihtiyacı vardır.

Edit: Devletten kastım hükümettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 29 Temmuz 2014; 13:38:35 >
  • eğer olay buysa faşiştim ulan. ama türk olmayan herkesten nefret ettiğim anlamına gelmiyor bu. kanı bozuk bir kaç milletten ölesiye nefret ederim. sırf yok olmaları için bu dünyadan canımı bile verirdim o kadar ırkçıyım onlara karşı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.