Şimdi Ara

Niye Carole sevilmiyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İbretlik konu Telles'e sallayıp Carole güzellemesi yapılmış resmen gözlerim kanadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Son dönemde düşüşte diye Carole'un oynadığı iyi futbolu ve yeteneğini görmezden gelecek değiliz. Ayrıca Nagatomo Inter'dd ilk tercih bile değildi buraya gelerek kendini buldu demek ki futbol da böyle şeyler olabiliyormuş. Mesela Cavanda'da zamanında Lazio'da top koşturuyordu Trabzon'a ilk grldiğinde herkes gayet beğeniyordu. Kendine bakmazsan kendini futbola vermezsen böyle hop diye gözden düşersin sonra buradaki çoluk çocukların da diline düşersin.

    interde ikini sol bek olmak ile fransa 2 lig topçusu olmak aynı seviyedir.
  • Defansı çok zayıf olup hücumda da bir halta yaramadığı için sevmiyorduk adam defansını övmüş. Sol kanadımız otoban oluyordu kademesi kötüydü Allahtan gitti de kurtulduk. Uzun yıllar sonra sağ sol bek gördü bu gözler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü tam bir çöp.
  • Hadi bir kişi yanlış düşünmüş böyle bir konuyu açmış ama en beğenilen yorumu okuyunca forumdaki taraftar profiline kahkaha attım.
  • quatroxx kullanıcısına yanıt
    Hocam, siz böyle yazınca en beğenilen yorumu tekrar inceledim. Haksız değilsiniz maalesef. Hadi Carole bir tarafa, Koray,Denayer falan bunlar hiçbir zaman taş gibi oyuncular olmadı ki... Garip gerçekten. Hepsi birbirinden vasat oyuncular bana göre.

     Niye Carole sevilmiyor?

    Aslında mesele insanlarla dalga geçmek değil. Herkes fikirlerinde yanılgıya düşebilir,hata yaapbilir. Biz de hata yaptık. Şimdi bu kardeşlerimizin birçoğu, en ufak olumsuz eleştiride saldırı pozisyonuna geçiyorlar. Bunlara göre kendi takımının hiçbir futbolcusu hakkında olumsuz fikir beyan edemezsin.Ediyorsan art niyetlisin. Övgü konusunda ise, abart abartabildiğin kadar.

    Zamanı gelip, bu tür konulardaki yanılgılar ortaya çıkınca da kabullenmiyorlar. Herşeyi en iyi bildiklerini sanıyorlar. Ama sadece sanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 8 Nisan 2018; 0:41:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: quatroxx

    Hadi bir kişi yanlış düşünmüş böyle bir konuyu açmış ama en beğenilen yorumu okuyunca forumdaki taraftar profiline kahkaha attım.
    Carole çok iyi oynaıdğı maçlardan sonra herkes beğenmiş sonra bu performansının devam etmesi için temenni de bulunmuşlar. Bence şu saçma yorumunızdan daha iyi yorum yazmışlar. Ayrıca daha futbolcu sahaya adım atmadan onu yerin dibine gömenlerdense böyle yorum yazsınlar daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quatroxx

    Hadi bir kişi yanlış düşünmüş böyle bir konuyu açmış ama en beğenilen yorumu okuyunca forumdaki taraftar profiline kahkaha attım.
    Akılları sıra Galatasaray'daki kötü oyuncuları yüceltince Galatasaray'a iyilik yaptıklarını zannediyorlar.. Halbuki en büyük kötülük böyle çöpleri yüceltmektir. Galatasaray çöplerin oynayacağı yüceltileceği yer değildir.Hele Hele Hamza, Riekerink, Tudor vs gibi dandik hocaların ve yeteneksiz iş bilmez yöneticilerin cirit atacağı yer hiç değilidir. Sırf bir yolunu bulup Galatasaray da görev alıyorlar diye onları desteklemek Galatasaray'a en büyük kötülüktür.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.