Şimdi Ara

Niye böyle oluyor (DENEMENE NET SORUNU) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlayamıyorum. Eski basım tr denemsi vardı fem ve güvenderin her gün bi tane çözerek şartlandırmıştım kendimi, hoş istikrarı bozmadan devam ettim ve ilk deneme 15 küsür yanlıl varken son denemede 3 yanlışa kadar sabitlemiştim. Keza mat bölüm denemesinde de 18-23 arası gidip geliyordum. Fakat nasıl oluyor bilmiyorum ama herhangi bi kurumsal denemeye girince batırıyorum. Türkçe 26 neti geçmiyor, matematik vasat. Dün limit kronomotre türkçe bölüm denemesi aldım, ilkinde 12 diğerinde 14 yanlış çıkardım. Hakikatten niye böyle oluyor ki, ya da toparlanır mı bu vasat netler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankh lethe -- 16 Mart 2018; 18:34:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• + evde yaptığım genel denemelerde gayet odaklanıp beni en azından tqtmin edecek sonuçlar alırken topluluk içerisinde girdiği denemede batırıyorum. Psikolojik mi onu da bilmiyorum, bu sorunun benim dışındq bir çok kişide olduğunuda fark ettim, ne yapılmalı ya bi önerisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Sorun Bendede Var Ama Türkçede var Evde 31 32 Gelen Türkçe netleri Dil bilgisi olmadan dışarda girince 26 27 ye kadar düşüyor Tam kanser birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata falan yok
    12 yıl önce açıldı
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.