Şimdi Ara

NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
18
Favori
80.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • metin07 kullanıcısına yanıt

    Sıcak su açıkken petekler çalışmaz henüz aynı anda çalışan bir kombi henüz yok kolay gelsin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosa P4TR-21-AC Termostat alacağım.


    HKF 224 Nitron kombiye montajını kendim yapmayı planlıyorum. Aklıma takılan iki soru var .


    Biri kombinin içinden tekmostat için elektirik alabiliyor muyuz ? Bazı kombilerde mümkün diye biliyorum.


    Diğeri termostat takınca bizim nitron da parametre ayarı diye birşey yapmak gerekiyormuş ? Bu doğru mu ? ve nasıl yapılır ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: qxxl

    quote:

    Orijinalden alıntı: hasanemmii

    Nitron kombide program saatinin ekranı gelip gidiyor. Önce ana karttan tık diye röle sesi geliyor. Program saati çalışmaya başlıyor. Ardından prgram saatinin kartındaki röleden tık sesi geliyor.Tam kombi çalışacakken ana karttan gelen tık sesi ile program saati ekranı gidiyor. Bu şekilde devam ediyor.

    Program sattinin kartı üzerindeki röle uçlarını kısa devre yaparak kombiyi çalıştırdım. Ama röleler periyodik olarak tıkırdamaya devam ediyor. Sorun ne olabilir?

    Bende de benzer bir problem var. Kombiyi kapatıyorum. Program kuruyorum. Saati gelince tık diye bir ses geliyor ama açılma olmuyor. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek var mı?

    Alıntıları Göster
    @hasanemmii @qxxl

    Merhaba

    Nitron HKF 224 Kombim var. Ama kitapçıkta yazan adımları yapmama rağmen bir türlü şu istediğim saatte açıl istediğim saatte kapan konusunu yapamadım.

    Sen tuşuna 3 sn kadar basıyorum. 7 günü seçiyorum her gün geçerli olsun diye yine set tuşuna basıyorum

    On time çıkıyor. Sabah 09:30 u seçip yine set tuşuna basıyorum. OFF ekranına gece 02:00 yi yazıyorum. Yine set tuşuna basınca prg01 ekranı çıkıyor.

    ve bitti.

    Yani çalışması lazım diyorum ama ne gece kapatıyor ne gündüz acıyor .

    Neyi yanlış yapıyorum. işlem bitince ekranda sag üst yanda haftanın 6 . gunu yani bugun cumartesı sayısı var sol üst tarafta işaret parmaklı el sol ortada ON yazısı ve ortada anlık saat bilgisi var .

    Birisi yardımcı olabılır mı ?  NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler)  NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler)  NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler)  NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler)  NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 5 Aralık 2020; 20:0:47 >




  • Arkadaşlar merhaba, ben kombiyi yanlışlıkla yaz konumuna geçirdim. Şimdi kış konumuna geçiremiyorum. Dün normal çalışıyordu sıcaktı şimdi sadece musluktan sıcak su veriyor petekleri çalıştırmıyor. Petek/musluk tuşuna basıyorum kombi tepki vermiyor. Bir püf noktası mi var acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azerbaba

    Arkadaşlar merhaba, ben kombiyi yanlışlıkla yaz konumuna geçirdim. Şimdi kış konumuna geçiremiyorum. Dün normal çalışıyordu sıcaktı şimdi sadece musluktan sıcak su veriyor petekleri çalıştırmıyor. Petek/musluk tuşuna basıyorum kombi tepki vermiyor. Bir püf noktası mi var acaba ?

    Petek/musluk tuşuna elinizi sadece basıp çekmeyin birkaç saniye basılı tutun, kış moduna geçecektir.

  • 1- Banyo duşta sıcak su geç geliyor, sürekli ısınmaya devam ediyor. Sıcak suyu 30 dereceye ayarladım, su kendi kendine 50 dereceye kadar çıkıyor.

    2- Duş başlığını aşağı indirdiğimde bu sorun azalıyor ama devam ediyor.

    3- Sıcak su sık sık soğuyup tekrar ısınıyor.

    Bu sorunlar eskiden daha azdı, zamanla iyice arttı, benim yapabileceğim birşey var mı, servis şart mı NITRON KOMBI Kullanıcıları Derneği (Problemler ve Çözümleri Kullanıcı Deneyimleri, Özellikler) 

  • Merhaba, ben de yeni kullanacağım bu kombiyi 10senelik alet. Bunun zamanlayıcısini ayarladigimiz zaman kapalı saatlerde sıcak su da mi kapanıyor yoksa sadece kaloriferleri kapatıyor yaz modu gibi mi çalışıyor? Ayrıca kışın birkaç gun çalıştırmayacaksaniz kış modunda en düşük sıcaklığa getirin yazıyor. Bu durumda evde yokken kaloriferler 30derecede çalışır anlamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman saati sadece kalorifere entegredir. kullanım suyunu etkilemez. bikaç günlüğüne biyere giderken kombiyi kapatırsan yakıttan tasarruf edersin fakat kombiyi yakınca evin ısısı kendine biraz geç gelir (yalıtım petek boyu vs vs dış hava sıcaklığına göre evin ısınması daha geç olur) ve üst komşuyu ısıdan mahrum etmiş olursun.

  • Merhaba,


    Kombi durup dururken ECO moda geçiyor. ECO tuşuna basıyorum, normale dönüyor ama bir süre sonra aynı şey oluyor. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı? Nasıl çözülür?

  • cekmece C kullanıcısına yanıt

    merhaba

    Nitron kombimiz var. yaklaşık 1 aydır gözlemlediğim kendini kapatıp açma sorunu var şöyle;


    kombi açık kış modunda petekler falan ısıtıyor sorun yok fakat,

    ateşlemeyi yaparken kombi kendini kapatıp tekrar açıyor. açıldığında tekrar ateşleme işlemine geçiyor ve sonrasında ateşlemeyi yapıyor normal şekilde çalışıyor.


    bu ateşleme yaparken kapanıp açılma durumuyla ilgili bir bilgisi olan var mıdır? (bir nevi kendini resetliyor gibi düşünün)



    yukardaki arkadaşta sanırım benzer bir durum yaşamış eğer varsa çözüm öneriniz bekliyorum teşekkurler.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.