Şimdi Ara

NİSSAN X-TRAİL (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.224
Cevap
59
Favori
413.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2004-2005 model X-Trail bakıyoruz fakat Sport , Luxury , Elagance diye 3 donanım seçeneği var ilanlara baktığımızda hepside en full donanımlısı yazmış burada kullananlar sorumu cevaplarsa memnun olacağım mesela cruise control hepsinde varmı veya donanım farkları nedir? 2004 kasa ön ızgara ile 2005 model değişik mesela birde bu arabanın temizini bulmak çok zor galiba
  • merhaba arkadaşlar..2004 luxury Xtrail sahibiyim..2005 sport modellerde safari tavan barları görüyorum..önden farlı olanlardan..sadece sportlarda gördüm..donanıma bağlı bir özellikmi?...onlardan dışarıda bulamıyormuyuz acaba?..internette heryeri aradım ama yok bulamadım bir türlü..nerden bulacağımız ve fiyatı hakkında bilgisi olan varmı?bide 2004 luxury lere takabilirmiyiz onlardan?..tavanda arkada spoiler mevcut..teşekkürler.
  • Arkadaşlar aracımda oluşan bir arızayı paylaşmak istedim.Geçen aracımı çalıştırdığım zaman boştayken herhangi bir şey yok ancak vitese aldığım zaman araçta cırlama oldu. araç ısınınca geçti ama her soğuk çalışmada bu başıma geliyordu. Arızayı tespit ettik. Gergi bilyasının rulmanında sıkıntı var. Servis bu parçayı komple kasnağıyla beraber değiştiriyor,yan sanayiside yok ancak tamircim ağbi ben içindeki rulmanı değiştiririm sıkıntı olmaz dedi. Rulman fiyatı 7,5 TL. Eski tamircim olduğu için değişim için parada almadı.
    sonuç olarak SERVİS =250 TL ÖZEL SERVİS = 7,5 TL
    Kararı siz verin.

Kazası günleriniz olsun.
  • merhaba arkadaşlar...

daha önce avensis 1.6 comfort arabam vardı, babamda nissan xtrail 2.0 luxury, babam yerine 2011 2.0 avensis wagon alınca ben eski aracımı satıp bunu aldım, şuanda kullanmaktayım. öncelikle araçtan çok memnunum birçok açıdan, önceki aracımı benzinli kullanıyordum, aracı fazla kullanmadığım işimin evime yakın olması hasebiyle yakıt fazla zorlamıyordu, nissan lpgli olduğundan biraz daha az yakıyor, avensise ayda 500tl benzin harcıyorsam buda 400tl lık benzin kullanyorum. aracın hoşuma gitmeyen kısmı ise malum orta konsol ve göstergeler bunun dışında sormak istediğiniz bir soru varsa cevaplarım.
    aracı şuan kullanmaktayım şayet almak isteyen olursa satabilirim, özellikleri;
    75.000 km kaportası çok temiz bir bayanın şoför kapısının menteşe kısmına vurunca kapı orjinaliyle değiştirildi, çobançeşme nissan bayinde kayıtları mevcuttur bunun dışında araçta çizik herhangi bişey yoktur. sunroof, 4x4, dijital klima, koltuk ısıtma mevcuttur... eşiminde kullanabileceği ufak otomatik bir araç almak istediğimden satıyorum. fiyat 32.000tl dir.
    sormak istedikleriniz varsa cevaplarım dostlar...

• Merhaba l'autre visage,
    xtrail hakkında resimler,yıl,teknik detaylar gibi bilgileri rica ediyorum
    Saygılar
    KAPTANİLO
  • nissan x-trail 2.0 luxury
    2004 model 75.000 km de
    deri koltuk, sunroof, ısıtmalı ön koltuklar, 4x4
    dikkat çeken özellikler teknik bilgileri fotoğraflarla beraber yazıcam arkadaşlar...
    teşekkür ederim...
  • Dizellerinin yakıt sarfiyatı nasıl?
  • Bizimki 2.0 dCi LE

Şehir içi 10 lt civarı (İstanbul, malum köprüler), şehirler arası klima açık 7-8 litre çıvarında. Kullanımda önemli tabi...
  • merhaba arkadaşlar...nissan xtrail 2004 luxury sahibiyim...bir sorum olacaktı..aracım lpg li...araç eğimli arazilerde resmen bayılıyor..30-40 tan yukarı çıkamıyor...1. vites e atıyorum çekiş artıyor ama 2 ve üstüne atınca tekrar bayılıyor..araçta problemmi var yoksa normal bişeymi?sizin araçlarınızdada oluyormu bu şekilde..4x4 auto dada denedim aynen bayılıyor...benzindede denedim aynı hiç bir şey farketmiyor çekişte...bilginiz var mı bu konuda acaba?...teşekkürler
  • bu arada aynı eğimde mitsubishi colt lada denedim...o çok rahat çıkıyor..oda lpg li..bizim araçla çıkarken utanıyorum ya..motorsiklet gibi gidiyor
  • tegmen merhaba..benım aracımda seninki ile aynı yıl ve aynı model benim araçta aynı ve ne yazık ki siboblar haşlanmış bugun gittm servis 3 bin lira masraf dedi dışarda bi ustaya gittim 1000 lira yaparım dedi p.tesi yaptıracam sen bi sibabları ölçtür bence..lpg var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: tos-hiba

bu arada aynı eğimde mitsubishi colt lada denedim...o çok rahat çıkıyor..oda lpg li..bizim araçla çıkarken utanıyorum ya..motorsiklet gibi gidiyor

düz yolda da sorun var mı? geçen hafta ben de aldım aynı araçtan. 100 ü geçemiyordum. rampada da perişan idi. Yetkili servis 1500-2500 tl arası fiyat çekti. Özel servise götürdüm. Egzost manifoltunu boşalttı herhangi bir problem kalmadı. Ödediğim para ise 180 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunergok

quote:

bu arada aynı eğimde mitsubishi colt lada denedim...o çok rahat çıkıyor..oda lpg li..bizim araçla çıkarken utanıyorum ya..motorsiklet gibi gidiyor

düz yolda da sorun var mı? geçen hafta ben de aldım aynı araçtan. 100 ü geçemiyordum. rampada da perişan idi. Yetkili servis 1500-2500 tl arası fiyat çekti. Özel servise götürdüm. Egzost manifoltunu boşalttı herhangi bir problem kalmadı. Ödediğim para ise 180 TL

sübap konusunda emin misiniz? bir önceki mesajımı okur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratizler

zaten bir kez çeliksupap takınca tekrar yapmıyor arızayı..
    yapılan amotisman hesaplarında lpg yine de çok çok hesaplı oluyor...

şöyle ki...
    10.000 km de lpg sistemini amotrti ediyorsunuz... Ve geriye kalan 25.000 km. te de tasaarruf ediyorsunuz....

İkinci 35.000 km nin de ilk 10.000 km de üst kapak rektifiye masrafını çıkartıyorsunuz , sistem parasını daha önceki periyotta zaten çıkartmıştınız.... geriye kalan 25.000 km. yine tasarruf...

hayat böyle sürüp gidiyor...sonuçta motor ömrünün 350.000 km olduğunu düşürseniz, bindiğiniz X TRAİL in fiyatı kadar, yani bir araba kadar tasarruf yaparsınız, düz mantıkla...

ama akılcı olan bir kez çelik supab takın tasarruf ikiye katlansın.. :)

çelik sübap nissan'ın parçası mı?

• Arkadaşlar yıllardır hayalini kurduğum x traili almak üzereyim fakat kafamı karıştıran sorular var. Bilmem farkındamısınz ama forum çok zayıf. Öncelilkle sitede okuduğum yorumlarda araç hakkında çok güzel yorumlar var fakat birkaç şey dikkatimi çekti. Mesela bu anzıman arızaları steroit değişimleri falan ayrıca birde subaplarda lpg yüzünden erime felan oluyormuş. bu arızalar çok sık oluyormu? Alacağım araç 120.000 km de satıvcı bakımlarını yeni yaptırdım servisinde 600 tl tuttu dedi.
    Şimdi:
    1) Bu aracın triger seti mesela ne zaman değişiyor?
    2) İlerde çok maliyetli ağır masrafları varmı?
    3) Araç üzerinde prins marka lpg varmış bu katalitik konvertör arızası prinslerde pek olmuyormuş doğrumu?
    4) Araç tavanına safari lambaları taktırabiliyormuyum?
    Şimdiden teşekkür ederim. Kazasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citapis

Arkadaşlar yıllardır hayalini kurduğum x traili almak üzereyim fakat kafamı karıştıran sorular var. Bilmem farkındamısınz ama forum çok zayıf. Öncelilkle sitede okuduğum yorumlarda araç hakkında çok güzel yorumlar var fakat birkaç şey dikkatimi çekti. Mesela bu anzıman arızaları steroit değişimleri falan ayrıca birde subaplarda lpg yüzünden erime felan oluyormuş. bu arızalar çok sık oluyormu? Alacağım araç 120.000 km de satıvcı bakımlarını yeni yaptırdım servisinde 600 tl tuttu dedi.
    Şimdi:
    1) Bu aracın triger seti mesela ne zaman değişiyor?
    2) İlerde çok maliyetli ağır masrafları varmı?
    3) Araç üzerinde prins marka lpg varmış bu katalitik konvertör arızası prinslerde pek olmuyormuş doğrumu?
    4) Araç tavanına safari lambaları taktırabiliyormuyum?
    Şimdiden teşekkür ederim. Kazasız sürüşler.

araçta triger yok zincir var
    parçaları piyasada ucuz
    ben ZW li--süper kit taktırdım-mükemmel oldu
    safari lamba seti orjinali pahalı diye duydum

Adana -Ankara arası (500 km) 120 liraya gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pitton -- 16 Ağustos 2012; 2:34:01 >

• quote:

quote:

quote:

sübap konusunda emin misiniz? bir önceki mesajımı okur musunuz?

teşekkürler cevap için...biraz geç yanıtlıyorum kusura bakmayın çok meşguldum bu aralar...bulunduğum yerde işten anlayan usta az..o yüzden usta birisine göstermek istiyorum ama zaman bulamıyorum...benimde tahminim subaplardandır büyük ihtimal..bir ara gösterecem inşallah fırsat bulabilirsem.bu aralar arabayı bile kullanmaya fırsatım olmuyor maalesef..teşekkürler tekrar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetarmutcu

tegmen merhaba..benım aracımda seninki ile aynı yıl ve aynı model benim araçta aynı ve ne yazık ki siboblar haşlanmış bugun gittm servis 3 bin lira masraf dedi dışarda bi ustaya gittim 1000 lira yaparım dedi p.tesi yaptıracam sen bi sibabları ölçtür bence..lpg var bende

sizede teşekkürler arkadaşım..arabayı gösterip problem neredeymiş yazarım..çok rahatsız ediyor bu durum çünkü..taş gibi araba ama yolda kalacak neredeyse..1000 lira sıkışmışsa aldırırız rahatlar inşallah..
  • bu hafta araca LPG den dolayı yağlama sistemi taktırdım. Magnezyum alaşımlılarda mutlaka takılması gerektiğini söylüyorlar. umarım faydalı olur.
  • Buda benim X-Trail im.

Sahibinden.com
    İlan No 97976131

Nissan X-Trail 2.0 Luxury:
    2003 Model, 85.000 kilometrede, (Bayandan) Hiç yıpratılmamış
    Mükemmel bir Jip.

Kazasız-Darbesiz (Çiziklerden dolayı tamponlarda boya var)
    Tüm kontrolleri servisde yapılmış olup,bakımlı ,
    Borçsuz-harçsız, hasar kaydı bulunmayan bir Jiptir.
    Evladiyelik derecesinde, kalıcı (LPG' li) bir araçtır.
    Temmuz-2014 yılına kadar muayenesi tamdır.LPG'si işlenmiştir.
    Özenle ve titizlikle kullanılmasına rağmen,
    ihtiyaç gereği satmaktayım.(Pazarlık Sünnettir)

Özellikleri:
    2000 cc motora sahip olmasına rağmen, hareket halinde,
    İstenirse 4 çekere, istenirse 2 çekere geçebilir.
    Devamlı 4 veya devamlı 2 çeker konumunda tutulabilir.
    Otomatik vites sistemine sahip olup, yokuşlarda,
    güç takviyesi gerektiğinde, viteste bulunan bir düğme ile
    güç artımını yaptırılır.

Ekstra Bakımlar:
    1-zavoli sıralı otogaz (Süper kipli) Marka, Yeni takıldı.
    2-Tüp-Benzin Swişi takıldı.
    3-Mıchelın marka 4 Lastik Yeni takıldı-Stepne sıfır.
    4-Mutlu Marka Akü Yeni takıldı
    5-Komple Eksoz ve Konvektör Katalizörü değiştirildi.
    6-Tüm camlar ve sanruf 3M cam filmi takıldı.
    7-Arka Park Sensörü takıldı.(İbreli-ikaz)
    8-Sezonluk Boya bakımı ve koruması yapıldı.

Ağır Bakımları:
    1-Dört teker balataları yenilendi.
    2-Tüm Bujileri yenilendi.
    3-Alt-Üst Krank Sensörleri yenilendi.
    4-Benzin Şamandrarı yenilendi.
    5-Vantilatör Kayışı yenilendi.
    6-Antfiriz ve Bor takviyeleri yapıldı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.