Şimdi Ara

nissan qasqai alanlar/fiyat alanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
5
Favori
6.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Alırken bayiden garantili olarak taktırmıştım, yanlış hatırlamıyorsam 3000₺ gibi bi fark vermiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paralara daha iyi alternatifler var.tavsiyem nissan harici japonlar(toyota,honda) yada alman olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan 1.5 tekna manuel icin gecen hafta 131 e kadar düşen fiyat 1 Aralik itibariyla 138 e firlamisti. kredi kullanacaklar için %0 faiz kampanyasi da bitmis tekna modeli için. Böylece 7 bin oradan 6/7 bin tl civarı da faizden zararla bir günde nissan defterini kapatmak uzereyiz eğer bir değişiklik olmazsa. Beklemek bazen iyi olmuyormuş yaşadık gördük.

Sanırım yeterli doygunluğa ulaştılar. Bu saatten sonra bir şey yaparlar mi bilemem.

• Nissan 1.5 tekna manuel icin gecen hafta 131 e kadar düşen fiyat 1 Aralik itibariyla 138 e firlamisti. kredi kullanacaklar için %0 faiz kampanyasi da bitmis tekna modeli için. Böylece 7 bin oradan 6/7 bin tl civarı da faizden zararla bir günde nissan defterini kapatmak uzereyiz eğer bir değişiklik olmazsa. Beklemek bazen iyi olmuyormuş yaşadık gördük.

Sanırım yeterli doygunluğa ulaştılar. Bu saatten sonra bir şey yaparlar mi bilemem.

• peluse P kullanıcısına yanıt
    aynen hocam pisman oldum bende

pazarlikla ayni fiyatlara ineceklerini unuyorum

• 1.2 137
    1.6 149.800 teklif gelmiş le garajdan

Var mı fiyat alan
    kesin qq alacak olanlar varsa yazarsa ilk mesaja ekleyeyim şehir dışı da olsa alırım derseniz (büyük ihtimal istanbul)
    beraber teklif alabiliriz
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    Dün fiyat aldım, eskiden alınan bu fiyata inemeyeceklerini söylediler.

Skypack dizel otomatik. 155000bin idi.

Zaten elimizde çok az kaldı dediler. O zaman QQ konusunu kapatıyorum dedim. Siz bilirsiniz hayırlı olsun dediler

Fiyat 10 bin aşağı inerse düşünürüm, o da hiç olası görünmüyor şu anki tavırlarına göre.

• ergazi E kullanıcısına yanıt
    aynen hocam hayirlisi olsun ters kose yapti firmalar

• Biraz önce el sikistik kapora bıraktık. Nissan q.q tekna dizel manuel 136 bin tl.

Bunu da sadece 1 bayii de bulduk sorduğumuz diğer bayiler en fazla 140 bine indi.

• peluse P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bende 1.6 tekna için 147 istanbul 149 ankara fiyat alabiliyorum.
    Siz sormuşmuydunuz otomatik fiyatları da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peluse

Biraz önce el sikistik kapora bıraktık. Nissan q.q tekna dizel manuel 136 bin tl.

Bunu da sadece 1 bayii de bulduk sorduğumuz diğer bayiler en fazla 140 bine indi.
    Çok iyi fiat valla 2 yılda fiatlar fazla artmamış ben zar zor 1.2 skypack manueli 86ya zar zor aldıydım 2016 aralıkta 2 yıl sonra bile dizel teknayı makyajlı kasayı 136ya almak iyi gerçekten hayırlı olsun

• Bugün nissan kuzey ve yüzbaşıoğluna gittim kuzey 1.6 otm skypack son fiyat 158 dedi yüzbaşıoğlu 162 dedi

Sıfıra yakın 15 bin km altı almak isteyen yüzbaşıoğluna uğrasın derin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peluse

Biraz önce el sikistik kapora bıraktık. Nissan q.q tekna dizel manuel 136 bin tl.

Hayırlı olsun geçen yıl 11 aralıkta 2017 de 1.5 tekna ya 118-120 arası 1.5 sky pack 125-128 arası istiyordu bayiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, qq ve kadjar arasında kaldım bakım maliyeti ve daha az yakmasından kaynaklı kadjar almıştım. Tavsiye ederim.

• 0 dan umudu kestim 2.el skypack aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

0 dan umudu kestim 2.el skypack aliyorum
    Kalmamış mı

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    zam gelince vazgectim bayilerde arac vardi ankara da

• adamla 1.6 r skypacki bitirmis

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.