Şimdi Ara

NISSAN QASHQAI OTV INDIRIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nissan Qashqai ile ilgileniyordum, OKAR bayiye gittik, 1,5 DCI, Tekna 17" pazarlık yaptık, 45.300 TL satış müdürü bir kaç görüşmeden sonra en son bu fiyata verebileceğini belirtti bizde tamam dedik, sözleşme imzaladık kapora verdik vekalet işlemleri için ayrıldık, 1 saat sonra telefon ile aradılar aracı size bu fiyata veremiyeceğiz dediler yanlış hesaplanmış Nissan Merkezden Bu aracı bu fiyata yerine koyamıyoruz gibi saçma sapan bir şeyler söyledi, arac 52.990 dı, OTV açıklanmadan 53.990 oldu,şimdi sitede 48.990 diyor, daha önce 52.990 ken aracı 49 a bırakıyorlardı düşünün artık...

• Kardeş Konu başlığında ÖTV geçen tüm başlıklar siliniyor Ana başlık hariç. Sanırım bu da gidicidir...

Başınıza gelen olaya gelince. Hocam sizi kandırmayacak bir firma ile çalışın ama illa Qashqai diyorsanız biraz bekleyin isteseniz. Başka bir bayi ile konuşun.
  • hayırlı de geç.yada lanet olsun de ge.
  • Bir Adana'lının Bir Adana'lıyı yarı yolda bıraktığı nerede görülmüş? Size PM/Mail yolladım sayın TARCINBEY. Gerekli ilgiyi gozden gecirerek bir defa daha ama bu defa farkli bir sekilde gostereceklerinden eminim. Aksi halde lutfen tekrar bana basvurun.
  • Nissan İndirim değil bindirim üstüne bindirim uyguluyor, OTV indirimini gerçekten uygulamayan firmaların araçlarını satın almamaya davet ediyorum.

Daha önce 45.300 e pazarlık yapılıp kapora alınan bir Nissan'ın daha sonra firmadan 47.000 TL talep edilmesi sizce ticari ahlaka ne kadar uygun.

Takdirlerinize.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Bir Adana'lının Bir Adana'lıyı yarı yolda bıraktığı nerede görülmüş? Size PM/Mail yolladım sayın TARCINBEY. Gerekli ilgiyi gozden gecirerek bir defa daha ama bu defa farkli bir sekilde gostereceklerinden eminim. Aksi halde lutfen tekrar bana basvurun.

• bazen dukkanda elemanlar yanlış fiyat verir ağızdan çıktığı için zarar bile olsa sineye çekilir hele ki kapora verdikten sonra böyle bişi ticaret ahlakına tamamen ters.
    Not:Esnafım ve bu gibi durumlarla çok karşılaştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 SKODA OCTAVIA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarcinbey

Nissan Qashqai ile ilgileniyordum, OKAR bayiye gittik, 1,5 DCI, Tekna 17" pazarlık yaptık, 45.300 TL satış müdürü bir kaç görüşmeden sonra en son bu fiyata verebileceğini belirtti bizde tamam dedik, sözleşme imzaladık kapora verdik vekalet işlemleri için ayrıldık, 1 saat sonra telefon ile aradılar aracı size bu fiyata veremiyeceğiz dediler yanlış hesaplanmış Nissan Merkezden Bu aracı bu fiyata yerine koyamıyoruz gibi saçma sapan bir şeyler söyledi, arac 52.990 dı, OTV açıklanmadan 53.990 oldu,şimdi sitede 48.990 diyor, daha önce 52.990 ken aracı 49 a bırakıyorlardı düşünün artık...

Nissan aynen dediğiniz gibi. ÖTV indiriminden önce bahsettiğiniz aracın liste fiyatı 52.990 TL idi ve 50.000 veren pazarlık yapmadan, biraz pazarlık yapanda 49.000 TL ye alıyordu. Hadi biz 50.000 diyelim, ÖTV indirimiyle bu fiyatın yani müşteriye verilen son fiyatın 43.750 TL olması lazım. Hadi 250 de biz verelim olsun 44.000 TL.
    Ama maalesef ÖTV indirimi oranında indirim falan yok.. Adamlara 45.300 bile az geliyor. Şimdi millet olarak bizlerin arabalara saldırmadan bu durumu bayilere söylememiz lazım. Kardeşim sen bu arabayı vergi indiriminden önce şu fiyata veriyordun, vergi indirimiyle bu fiyattan yaklaşık % 13.5 indirim yapman lazım, bu da şu fiyat eder demek lazım. Bunlar karşılarındakileri hiç hesap kitap bilmez zannediyorlar. Gerçi zannettikleri gibi olanlarda az değil ya, neyse..

• Aynen öyle, Hesap ortadahttp://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11224010.asp?yazarid=82&gid=61

53990 TL liste fiyatı olan araçları (ki ayın 10'unda araç liste fiyatı 52.990 idi) şuanda indirimli 48.990 a vermekteler, Prof.Dr.Şükrü KIZILOT'un vermiş olduğu listeye bakılarak hesaplama yapıldığında ki KDV, ÖTV üzeinden alınmakta bu durumda da fiyat üzerinden 0-1600 m3 için %22,5 indirim yapılması gerekiyor. Yanlış hesaplamıyorsam , 53990 'ın % 22,5 i= 12.147 ; 53.990-12.147= 41.842
    Bilgileirnize.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarcinbey -- 17 Mart 2009; 15:36:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.