Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
19.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın bir dostum kafasına girmem suretiyle Nissan Primera düşünmeye başladı 14-15bin ytl civarında birçok otomobile baktık. Ama boyu posu, karizması çok güzel araç. GT'leri 2.0 motor fabika çıkışı 150hp filan.

Ne dersiniz? Sahibi olan, ya da kullanmış, incelemiş olanlar yorumlarıyla katkıda bulunurlarsa çok sevinirim

NISSAN PRIMERA GT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 13 Eylül 2007; 12:51:55 >

•  NISSAN PRIMERA GT

NISSAN PRIMERA GT

araç fabrika çıkışı modlu fabrika çıkışı kule gergisi, dereceli ekzantirig ,performans ekzos filan var.

Deri döşeme sunroof full.

150Bg

Araçla Ercan Kazaz bir dönem yarışıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi As cos -- 13 Eylül 2007; 12:48:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: As cos

arkadaşım forumda sorun var galiba, çıkmıyor resimler
  • uzantılar büyük harfle olduğu için çıkmıyor sayın arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

uzantılar büyük harfle olduğu için çıkmıyor sayın arkadaşım

ufaltınca hiç çıkmıyor muhterem arkadaşım
  • Bizde bu kasadan vardı , donanım olarak çok sağlamdı deri koltuk cd vesaire .. 2.0 dı yanlış hatırlamıyorsam tiptronik vitesti çok sağlam kaçıyordu ama hantal bir araçtı.

NISSAN PRIMERA GT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 13 Eylül 2007; 12:53:27 >
  • bence bu kasası çok güzel
     NISSAN PRIMERA GT

NISSAN PRIMERA GT

NISSAN PRIMERA GT

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİSSAN MICRA CLUB
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

uzantılar büyük harfle olduğu için çıkmıyor sayın arkadaşım

ufaltınca hiç çıkmıyor muhterem arkadaşım

zaten ufaltınca çıkmaz resmi bilgisayarına kaydetip uzantıları küçük harfe çevirip tekrar upload etmen lazım din kardeşim
  • Konu o kasa değil aslında arkadaş bi önceki GT yi sormuş
  • benim gösterdiğim kasada GT yok muymuş yaw?
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

benim gösterdiğim kasada GT yok muymuş yaw?

pahalıdır belki
  • http://www.araba.com/685070.html
    şöyle bişey buldum...
  • ageisas iki araç da çok güzel. bence kırmızı olanı daha mantıklı ama arkadaş gt istiyor ısrarla. 120bin yazıyor, 80bin km indirilmiş olsa, hiç de fena değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

ageisas iki araç da çok güzel. bence kırmızı olanı daha mantıklı ama arkadaş gt istiyor ısrarla. 120bin yazıyor, 80bin km indirilmiş olsa, hiç de fena değil

anlaşıldı, tamam
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3959884
    en düşük km li bunu buldum o da ne kadar doğrudur bilinmez
  • ben 1 ay önce 2000 makyajlı kasa 1.6 olanından aldım ve çok memnunum. Ama ilginç olan bu aracı almamın sebebi bir arkadaşıma araba ararken rastladığımız 99 model primera GT'yi kullanmam ve almamız oldu. Sahibi tanıdıktı araçta temiz ve donanımlıydı birde kullanınca pazarlık bile etmeden aldık 12000 TL'ya araç 150000'deydi ama çok bakımlıydı. Sonra bende kendime aynısından ararken babamın bu eve 1600 motordan büyük motorlu benzinli araç giremez ültimatomu ile 1.6 makyajlı kasayı 120000 km olarak 13000 TL'ya aldım.

Arkadaşa aldığımız GT 4 airbag abs manuel klima sunroof yarı deri döşeme alaşım jantlı abs'li yol bilgisayarlı bir araçtı. istanbul yazın şehir içi dışı karışık 8.5-9 lt yakıyor anlayacağınız ekonomik ama uzun yolda ekonomik olamıyorsunuz o motorla onu da söyleyeyim. Bu araçların 1.8 115 bg ve 2.0 se 140 bg'lik modelleri de var piyasada ama sayısı az olduğu için bulması zor ama gene de galericilerden uzak dur kardeş benden demesi. Manuel tercih edilebilir otomatik CVT şanzıman bu yaşta arabalarda ne kadar güvenilir bilinmez.

Benim kendi aracımda (2 airbag abs otomatik klimalı(bunlar standart donanımı zaten) Sıralı sistem taktırdıktan sonra şehir içi -dışı karışık 10 lt lpg yakıyor. Şehirler arası ort 140-150 km hızla 9-10 lt yakıyor gene ve 1.6 araç için 100 km den sonraki hızlanması çok başarılı geliyor bana vites oranları ile ilgili birşey sanırım. Şehiri içinde ağır kasası yüzünden 1.6 motor biraz zorlanıyor. Arka tarafta oldukça geniş bir diz mesafesi sunuyor. Birde diğerlerini bilmiyorum ama 1.6 versiyonu triger kayışı yok zincir kullanıyor.

Sonuç olarak bu aracın manuel her versiyonunu temiz olmak şartıyla tavsiye ederim. acele etmeyin gt olmasında 2.0 se olsun eğer araç temizse, 98-99 kasalarına 12'den fazla 00-01 kasalara da 15 çok temizse 16 verilebilir donanımına göre . 2.eli yok fazla ona da dikkat

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

çok sağlam kaçıyordu ama hantal bir araçtı.

bu sağlam kaçıyorla hantal nasıl oluyor bir açıklarmısın
  • kerten, teşekkürler

Yusuf ben de anlamadım, çelişki dolu bir yorum olmuş

karahisar, siz de yardımcı olursanız sevinirm
    quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

quote:

aynen nasi oluyor yusuf bu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.