Şimdi Ara

Nissan Primera 1.6 tekna hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır ikinci el araç arıyorum başka bi konuda açmıştım bununla ilgili bugün gittiğim bir galeride primera 1.6 tekna 2008 modeli gözüme çarptı donanım olarak çok iyi ama daha önce kullanmadım ve çevremde de kullanan kimse yok maalesef bu konuda da sizin yorumlarınıza güveniyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nissan Primera 1.6 Tekna: Kapsamlı Bir İnceleme

Nissan Primera 1.6 Tekna, sedan segmentinde öne çıkan popüler bir modeldir. Üstün performansı, şık tasarımı ve teknolojik özellikleriyle kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır.

Motor ve Performans

Nissan Primera 1.6 Tekna, 130 beygir güç ve 158 Nm tork üreten 1,6 litrelik dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, sorunsuz ve ekonomik bir sürüş deneyimi sunmaktadır. Kullanıcı yorumları, motorun yüksek performansına ve yakıt verimliliğine dikkat çekmektedir.

Tasarım ve Özellikler

Primera 1.6 Tekna, şık ve modern bir dış tasarıma sahiptir. İç mekanı ise ferah, konforlu ve çeşitli teknolojik özelliklerle donatılmıştır. Kullanıcılar, aracın geniş iç hacmini, yüksek kaliteli malzemelerini ve kullanıcı dostu bilgi-eğlence sistemini takdir etmektedirler.

Güvenlik ve Teknoloji

Nissan Primera 1.6 Tekna, gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bu özellikler arasında çarpışma uyarı sistemi, şerit takip asistanı ve otomatik acil frenleme yer almaktadır. Ayrıca, araçta Android Auto ve Apple CarPlay desteği gibi çeşitli teknolojik özellikler de bulunmaktadır.

Motor Ömrü

Nissan Primera 1.6 Tekna'nın motor ömrü, düzenli bakım ve kullanım koşullarına bağlı olarak değişebilir. Ancak kullanıcı yorumları, aracın motorunun uzun ömürlü olduğu yönünde olumludur.

Alınıp Alınmaması Hakkında

Nissan Primera 1.6 Tekna, sedan arayanlar için sağlam ve güvenilir bir seçenektir. Üstün performansı, şık tasarımı ve ileri teknolojisiyle kullanıcılarından olumlu yorumlar almaktadır. Uzmanlar, aracın fiyat-performans oranının yüksek olduğunu belirtmektedir.

Sonuç olarak, Nissan Primera 1.6 Tekna, sedan segmentinde dikkate alınması gereken bir modeldir. Olumlu kullanıcı yorumları ve güçlü özellikleri, aracın tercih edilebilir bir seçenek olmasını sağlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • canmania C kullanıcısına yanıt
    nissan sayfasında sorarsan birçok kullanıcı yorumu alabilirsin, ancak öncelikle araçtan beklentilerin nedir bilmek lazım, performans, düşük tükekim, konfor, güvenlik, 2. el, yedek parça durumu vs. öncelikle sıralaman nasıl olurdu ona göre bir tercihte bulunman daha doğru olur.

2 yıllık kullanıcı olarak, primera hakkındaki düşüncelerim kısaca; sağlam, güvenli, konforlu ve parasının hakkını veren bir araç şeklinde olurdu. bugün 20-25 civarı bir araç alacak olsam yine dönüp primera alırım diyorum. yalnız başta da söylediğim gb arabadan beklentiniz nedir asıl soru bu, performans ise -diğer d sınıfı atmosferik araçlar gb- primera sizi hayal kırıklığına uğratabilir. konfor, güvenlik istiyorsanız primera uygun fiyatlı iyi bir seçenek olur.
  • Bir Nissan sahibi olarak diyebilirim ki cidden sorunsuz araclar. Primera da ise tercih size kalmis ancak gercekten cok tipsiz bence. Parasini hakeder mi hakeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 8 Haziran 2013; 18:04:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirbilir81

nissan sayfasında sorarsan birçok kullanıcı yorumu alabilirsin, ancak öncelikle araçtan beklentilerin nedir bilmek lazım, performans, düşük tükekim, konfor, güvenlik, 2. el, yedek parça durumu vs. öncelikle sıralaman nasıl olurdu ona göre bir tercihte bulunman daha doğru olur.

2 yıllık kullanıcı olarak, primera hakkındaki düşüncelerim kısaca; sağlam, güvenli, konforlu ve parasının hakkını veren bir araç şeklinde olurdu. bugün 20-25 civarı bir araç alacak olsam yine dönüp primera alırım diyorum. yalnız başta da söylediğim gb arabadan beklentiniz nedir asıl soru bu, performans ise -diğer d sınıfı atmosferik araçlar gb- primera sizi hayal kırıklığına uğratabilir. konfor, güvenlik istiyorsanız primera uygun fiyatlı iyi bir seçenek olur.

güvenlik konfor çok önemli işim gereği şehir dışına çok sık çıktığım için arabanın ses yalıtımına da önemli 2007-2008 model almayı düşünüyorum yol tutuşu ve yakıt kullanımı hakkında da yorum yazarsanız sevinirim

• canmania C kullanıcısına yanıt
    yol tutuş olarak şimdiye kadar hiçbir olumsuz tecrübe yaşamadım zaten primeranın öne çıktığı noktalardan birisi de yol tutuş, (bir diğeri kısa fren mesafesi)

yakıt tüketimi ise şehiriçi 9-10 litre, şehirdışı 7-8 litre civarı, her iki kullanım da gayet rahat kullanım, yani hiç çekinmeden esirgemeden gaza yüklendiğim kullanımlar sonucu elde ettiğim güncel değerlerdir.

ses yalıtımına gelirsek, primera da diğer japon araçları gb yalıtım konusunda bir adım geride, motor sesi ve yol sesini beklediğimden bir nebze fazla içeri alıyor, d sınıfı için ben daha sessiz bir araç beklerdim ama yine de ses öyle rahatsız edici bir seviyede değil, bu konu da tamamen sizin beklentinizle alakalı bir durum, galiba ben sessizlik konusunda fazla takıntılıyım, aracı test ederek karar vermeniz gereken bir konu yani.
  • 2005 modelini 2 yil kullanip maddi durumlardan dolayi satmak zorunda kalmistim 3 sene önce.Hala icim gidiyor bir primera görsem.Sorunsuz aractir,lpg ile uyumludur hic sorun cikarmaz,frenleri kusursuzdur sinifinda en kisa fren mesafesine sahip arac secilmistir.Cok dile getirilen cekis ve kalkis sorunlari safsatadir cogu araci kalkista tokatlar gecer 1. vitesi biraz uzun kullandiginizda.Ilk baslarda tuhaf gelen arac kokpiti sonralari bir tutku halini alir öyleki mercedese bile binseniz o gösteriste gögüslük arar gözleriniz.Kisacasi 22 25 bin liraya alinabilecek en iyi arabadir bence. Tadindan yenmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben35

2005 modelini 2 yil kullanip maddi durumlardan dolayi satmak zorunda kalmistim 3 sene önce.Hala icim gidiyor bir primera görsem.Sorunsuz aractir,lpg ile uyumludur hic sorun cikarmaz,frenleri kusursuzdur sinifinda en kisa fren mesafesine sahip arac secilmistir.Cok dile getirilen cekis ve kalkis sorunlari safsatadir cogu araci kalkista tokatlar gecer 1. vitesi biraz uzun kullandiginizda.Ilk baslarda tuhaf gelen arac kokpiti sonralari bir tutku halini alir öyleki mercedese bile binseniz o gösteriste gögüslük arar gözleriniz.Kisacasi 22 25 bin liraya alinabilecek en iyi arabadir bence. Tadindan yenmez :)

Alınır mı İstanbul Aksaray da sanırım tüm parçaları mevcut tur dimi

Almama ramak kaldı iki modeli var tekns ve visiâ hangisi iyi 2004-2005 bakmaktayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Tutanları teknadir en dolusu teknadir.Aracı zamanında almak uzreydim fakat ustasını bulamazsın dyerek beni soğutup aldırmadılar hala içimde bir uhdedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Tutanları teknadir en dolusu teknadir.Aracı zamanında almak uzreydim fakat ustasını bulamazsın dyerek beni soğutup aldırmadılar hala içimde bir uhdedir

Hocam hep tekna yazıyor 20-27 bin arası herhalde temizliğe km ye gore değişiyor tekna yazıyor 1.6 2004 alacağım ama sunrof yok o nasıl iş anlamadım geri kalan herşey full

1993 brodway in 11-12 bin
    1995 şahin in 14-15 bin
    1999 twingo nun 14-17 bin arasına satıldığı bir ülkede 2004 model Primera ya 20-25 bin TL arası vermek resmen bedava

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Tesbitin doğru hocam bizim millet walla kafayı yemis,bunun gibi bi kaç araç daha var onlarda öyle bedava resmen,Samsunda oldgm için alamadım gerçekten burası biraz problem ama büyük sehirdeysenz çok iyi tercih olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.