Şimdi Ara

Nissan Note 1.6 Visia LPG Takılır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
22.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: painkiller2525

    quote:

    Orijinalden alıntı: adimavi:
    Sübap erime sorunu devam eden bir sorun mudur.

    Faruk Sevgili ustamızın cevabı:
    Bu konu ile ilgili olarak bu araçlarda VSR menüsünü aktif ediyoruz ve ilk montajda ücretsiz olarak TUNAP 164 etken maddesi uyguluyoruz subap sorununa % 80 çözüm üretiyoruz böylece :)
    Ve bu tür araç kullanan müşterilerimizi 10.000 km de bir değilde km. koşulsuz 6 ayda bir bakıma davet ediyoruz. Bu bakımlarda TUNAP 164 etken maddesi araca uygulanarak diğer ayarlarıda kontrol ediliyor bu şekilde bugüne kadar subap sorunu yaşamadık :)
    Saygılar


    Merhaba 2008 model tekna pack bir note almayi dusunuyorum. Daha once lpg takilmis bi araca yukarida soylenen islemleri yapabiliyor muyuz? Yoksa sifirdan takarken yapilmasi gereken bir islem midir? Note hosuma giden bir arac ancak sirf su lpg sorunu yuzunden aractan sogudum desem yeridir. Eger cozulebilen bir sorunsa bilgi verenlere simdiden tesekkurler. Yoksa honda jazz alacagim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu araclar Renault ile ayni motor ve altyapiyi paylasmiyormu?Eger oyleyse,butun tuplu Renault marka arabalarda ayni sikintilarla karsi karsiyamidir?
  • Arkadaslar 2006 model otomatik vites Note almak uzereyim,aracta 5 yildir tup takili oldugunu soyledi alacagim kisi.
    satin almadan once serviste kontrol ettirdigimizde acaba bu bahsedilen sorunlar gozukurmu?
    Diyelimki sorun yoktur dendi,satin aldiktan sonra benzinde kullansam ilerleyen zamanlarda bu bahsedilen sorunlarla karsilasma sansim nedir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_usta

    NİSSAN NOTE ARAÇLARDA MALESEF SUPAP YAKMA SORUNU MEVCUT.. ANCAK UZUN VADEDE.. TASARUFA GELİNCE %30 İLE %35 TASARUF OLUR.. DKEREM ARKADAŞIN DEDİĞİ KENDİ ARACI İÇİN GEÇERLİDİR.. VE EĞER ARACI O ŞEKİLDE YAKIYOSA ARACINDA SIKINTI MEVCUTTUR.. BİR LT BENZİNE 1.2 ORANINDA LPG DÜŞER.. BUDA KM BAŞINA ORTALAMA 1 LTR LPG NİN FİYATI 2.30 HESABA KATILIRSA. %30İLE 35 LERE DENK GELMEKTEDİR.. BU ARAÇ İÇİN ZA-TEN BİR USTA OLARAK LPG Yİ TAFSİYE ETMİYORUM..


    uzun vade dediğiniz ne kadar süre veya kilometre?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tm.karahan -- 15 Ağustos 2014; 23:48:36 >
  • öncelikle mrb 2006 model 1.6 tekna otomatik lpg li bi,r araç almak üzereyim. ama arabada lpg takıldıktan 40.000 km sonra subap yakma olayı olmuş. ve motoru indirip gerekli değişiklikleri ve motordaki parçaları değiştirmişler. sizce bu sorun düzelmişmidir yoksa artık kronik bir hale dönüşür mü?
  • osmankur O kullanıcısına yanıt
    Merhaba.eğer subaplar kaliteli ve çelik olanlarla iyi bir usta tarafından değiştirildiyse sorun düzelmiştir.lakin LPG ile yine değişen subaplar kullanilan malzemeye gore eriyebilir. Ayni sorun opel araclarin bazilarinda da var.almadan önce bir motor ustasina kesinlikle sorunu anlatarak gostermeniz iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalay3650 kullanıcısına yanıt
    hayırlı günler. baya geç mesaj atıyorum ama. note ile ilgili bu bilgiler gerçekten doğrumu. 2007 otomatik note almayı düşünüyorum lpg takılmış . sizce alınmalımı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tascihan

    hayırlı günler. baya geç mesaj atıyorum ama. note ile ilgili bu bilgiler gerçekten doğrumu. 2007 otomatik note almayı düşünüyorum lpg takılmış . sizce alınmalımı

    Hocam ben riske girmek istemedim sonradan pisman olmamak icin 2008 model otomatik jazz aldim. Cok memnunum temiz bulabilirseniz tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalay3650 kullanıcısına yanıt
    benim niyetim de o ama, 2008 jazzlar şuan 35e satılıyor. 2007 note 28500 e alabiliyorum. BRC lpgli olanı 88binde araba
  • Nisan note hakkının veren araç lakin otomatiği konusunda kullananlardan aracın gitmediği konusunda gri bildirim aldım yani otomatik tavsiye edilmior lpg sorunu ise kendimden biliyorum en dandik marka sıralı sistem lpg yi 50000km dir kullanıyorum en ufak bir sorun yok. Ben bu aracı fiat linea 2011 ile takas edeceğim amaç kapalı garajlara da girebilmek ve model yükseltmek baskı balata frenmerkezleri bujiler diskler vs hep değiştirdim en az 50000km rahatım acelem de yokkullandıgım model 1.4 tekna çok ama çok memnunum 20krş şehir içi yakıyorum 18.5 krş şehir dışı. 31/10/2014 itibarıyla.
  • 2007 model otomatik tekna kullanıyorum. 45 bin km'dir LPG takılı. Aracın bir kaç aydır performansı yerlerdeydi ve sürekli stop ediyordu. Tamirci sübap ayarı yapalım diye kapağı açtı. Subapların durumu bu şekilde. Değiştirildi mecburen. Masraf yaklaşık 1200 lira.
    Araçtan hala memnunum LPG kullanmaya da devam edeceğim. Ama er ya da geç LPG ye tam uyumu olmayan motorda bu sorunlar yaşanacak.

     Nissan Note 1.6 Visia LPG Takılır mı?
     Nissan Note 1.6 Visia LPG Takılır mı?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.