Bildirim
Nissan NOTE (236. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni kasa aracımla 1 seneyi devirdik. 13.000 Km yaptım. 1 Kere dikkatsiz bir gencin arkadan çarpması sonucu arka kapak değişti. En yüksek hız olarak 200 Km gördüm. Bu süratte bile beni tedirgin etmedi. 1.5 90bg bu araç için gayet yeterli. Artık Eco modda hiç kullanmıyorum. Şehir içi Eco modda daha çok yakıyor gibi geldi zaten. Hem tork düşük oluyor. Ben aracı alırken altına komple meguiars izolasyon yaptırmıştım. Belki de bu yüzden yüksek hızlarda çok ses problemim yok. Yani eski aracım puntodan sonra oldukça sessiz. Yeni corolla var mesela şirket aracı ondan çok az daha fazla ses alıyor. Yakıtı cidden çok az. Şehir içi ortalama 29 km hızla 16 km gidip 3.8 l/100 km görmüşlüğüm var. Hatta resimlerini çekip fb ta paylaşmıştım. Ama tabi genel olarak bu kadar az yakamıyorsunuz çünkü otoparka gir çık, yakındaki bakkala git gel 5 lt civarı yakıyor 1 depoda. Otobanda 130 un altına pek inmiyorum 160 ı da pek geçmiyorum mesela uzun yolda 4,6 lt gibi yakıyor. Kullanımı zevkli bir araba. Arada stabilize yollarda vs plastiklerinden cızırtı sesi gelebiliyor ama iş icabı çok araba kiralayıp kullanıyorum o sesler octavia da da, poloda da, corollada da var. Hiç ses olmasın derseniz audi, mercedes vs bakın. Ön teker bilyaları ses yaptı, garantiden değiştirdiler. Kullanıcı hatası vs demediler mesela. Yetkili servis bakımı evet pahalı. Ama kendiniz dışarıdan parçanızı alıp gidebilirsiniz ben 20.000 Bakımında öyle yapacağım. %30 daha uygun olur herhalde. Garanti bozulmuyor sadece sizin götürdüğünüz parça kaynaklı bir arıza olursa bozulabilir. Eşim arkada 3 yaşındaki kızımın yanında oturuyor ve arada şaka yollu arabayı satacağım diyince izin vermem diyor. Arkada oturan yolcular için ideal bir araba. Arka koltuk tribün gibi öne göre biraz yüksek. Önü, sağı solu gayet rahat görebiliyorsunuz. Arka ayak mesafesi abartmıyorum Mercedes C Audi 4 serisinde yok. Onlar kadar konforlu olamaz tabi. Aklıma geldikçe yine tecrübelerimi paylaşırım. Normalde imla kurallarına çok dikkat ederim ama burada biraz sallapati yazdım kusura bakılmasın.
Özetle Superb gibi parasına göre çok iyi araba. Yani 45-46 bin TL civarında az kmli, dizel, az yakan, içi geniş, kolay arıza vermeyen, güvenli, bol özellikli alınabilecek en iyi araba. (az kullanılmış 2.el yeni kasalar 45-46 a gidiyor diye biliyorum)
-
Merhaba.
2007 model dci Tekna almak üzereyim. Citroen C4, Megane 2, Nissan Primera derken nasıl olduysa Nissan Note almaya karar verdim. Prensipte bir arkadaşla anlaştık ancak henüz aracı görmedim. Bu hafta içi inceledikten sonra eğer satıcının bahsettiği gibi çıkarsa aracı alacağım. Almadan önce son kez size danışmak istedim. Modeli tavsiye eder misiniz? Temiz kullanılmış 110.000 kilometrede bir araç. Ortalama bir Note bu kilometreden sonra ağır masraflar açar mı? Dikkat etmem gereken bir yeri var mı? Yaklaşık 2 sene ve maksimum 20.000 kilometre kullanmayı düşünüyorum. -
Yakıt olarak memnun kalırsınız. 110 km hızdan sonra arabanın konforu gidiyor. Bluetooth özelliği çok güzel seyir halinde. Bagaj biraz küçük kalabilir yerine göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Orod-Dain
Merhaba.
2007 model dci Tekna almak üzereyim. Citroen C4, Megane 2, Nissan Primera derken nasıl olduysa Nissan Note almaya karar verdim. Prensipte bir arkadaşla anlaştık ancak henüz aracı görmedim. Bu hafta içi inceledikten sonra eğer satıcının bahsettiği gibi çıkarsa aracı alacağım. Almadan önce son kez size danışmak istedim. Modeli tavsiye eder misiniz? Temiz kullanılmış 110.000 kilometrede bir araç. Ortalama bir Note bu kilometreden sonra ağır masraflar açar mı? Dikkat etmem gereken bir yeri var mı? Yaklaşık 2 sene ve maksimum 20.000 kilometre kullanmayı düşünüyorum.
Masraf yapacağınız bir araba değil. Hele o km'deki araba hiç sıkıntı çıkarmaz size.Km orjinalse alıp rahat rahat binersiniz.2 yıl binin sonra satmaya kıyamazsınız zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2006 yılında ilk alanlardan biriyim. O zamandan bu yana da, beni tanıyanlar hatırlayacaktır, herhalde 140-150 kişiye aracın sıfırından aldırmışımdır verdiğim olumlu yorumlarla. Aracı son zamanlarda eşim kullanmakta idi, ama iş sebebi ile O'nun da ihtiyacı kalmadı. Bu km ve temizlikte sanırım Tr de yoktur. Araba henüz 40 000 km civarında. Devamlı kapalı garajda duruyor. Sigara içilmedi, koltukları bej olmasına rağmen lekesiz durumda. Motor temizliği ve yıkaması düzenli yapıldı. Garanti bitimine kadar periyodikleri Nissan Gülan'da, sonrasında ise Speedy vb gibi kurumsal yerlerde yapıldı. Değişen ya da boyanan yeri yok. Şu an aktif olarak satmak niyetinde değiliz. Ama daha çok ihtiyacı olan ve gerçekten kullanmak için temiz, az km de Note isteyenler olursa, bana ulaşabilirler.
Nissan Note 1.6 Tekna
Orijinal alarm
Orijinal Ön-arka Park sensoru
Otomatik klima
Tekna pakettir full+full (visialar daha boştur, or: sis farı olmaz onlarda)
110 bg
1600 cc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twingonote -- 7 Nisan 2015; 18:53:31 >
-
Cevaplar için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda aranıza katılırım umarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: twingonote
2006 yılında ilk alanlardan biriyim. O zamandan bu yana da, beni tanıyanlar hatırlayacaktır, herhalde 140-150 kişiye aracın sıfırından aldırmışımdır verdiğim olumlu yorumlarla. Aracı son zamanlarda eşim kullanmakta idi, ama iş sebebi ile O'nun da ihtiyacı kalmadı. Bu km ve temizlikte sanırım Tr de yoktur. Araba henüz 40 000 km civarında. Devamlı kapalı garajda duruyor. Sigara içilmedi, koltukları bej olmasına rağmen lekesiz durumda. Motor temizliği ve yıkaması düzenli yapıldı. Garanti bitimine kadar periyodikleri Nissan Gülen'de, sonrasında ise Speedy vb gibi kurumsal yerlerde yapıldı. Değişen ya da boyanan yeri yok. Şu an aktif olarak satmak niyetinde değiliz. Ama daha çok ihtiyacı olan ve gerçekten kullanmak için temiz, az km de Note isteyenler olursa, bana ulaşabilirler.
Nissan Note 1.6 Tekna
Orijinal alarm
Orijinal Ön-arka Park sensoru
Otomatik klima
Tekna pakettir full+full (visialar daha boştur, or: sis farı olmaz onlarda)
110 bg
1600 cc
Fiyat nedir?Fiyat nedir?
-
2007 Tekna Note ile yarın aranıza katılacağım.
Edit: Bugün iş yerinde kendime kısa bir zaman yarattım ve arabayı ekspertize götürme şansı yakaladık. Maalesef araba çok kötü çıktı. Şu an kafama yatan başka bir Note yok ilanlarda.
Maalesef Note ailesine katılamadım. Hala yolda gördüğümde üzülüyorum. 2009 Megane II Exception 1.5 dci otomatik aldım. Şimdilik memnunum. Yollarda Note ile karşılaşmasam daha mutlu olurdum :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 27 Nisan 2015; 20:58:20 > -
ilk bakıınızı kaç bin km'de ve ne kadara yaptırdınız? servis dışında yaptıran oldu mu? -
Arkadaslar 2009 model 1.5 dci aracim 82000e geldi .Bu haftasonu yillik bakima giricem. Sizce trigeri degistirmelimiyim? Arac 5 yili gecti 100bini gecmedi.
Benim araçta yeni 90000 bakımı oldu. 2008 dizel tekna. Servis 10 yıl ya da 100000de dedi. Tercih sizin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 27 Nisan 2015; 17:54:24 > -
Aracım 2014 Note 1.2 Tekna. İlk bakımı 13 binde 8. ayda yaptırdım. İstanbulda malesef dur kalk arabanın 0-20 yağını çabuk bozdu ve yağ kararınca bende özel serviste 5-30 yağ koydurdum, daha sonra 0-30 yağ kullanmaya başladım. Araca güvendiğimden hep özel servise gidiyorum, açıkçası pek garanti fobim yok. Özel servis resminin nerdeyse 3 te biri, ben 250 civarı periyodik bakım yaptırdım. Birazda yağ takıntım var. Ama bu araca 0-20 yağ İstanbulda pek gitmiyor.En uygunu 0-30 bence.
Araçtan çok memnunum, kullanımı çok zevkli, geniş ve sağlam bir araç Yakıt şehir içi 7lt şehir dışı 5 lt civarı. Yalnız uygun bir LPG sistemi araştırıyorum, bulan varsa bildirsin.
-
-
Merhabalar
0 km 1.2 Tekna ile ben de Note'cu oldum. Araç pazartesi günü teslim edilecek. Bir önceki aracım Clio 4'tü ve genel anlamda sorun yaşamadım pişmanlık yaşamam diye umut ediyorum.Bu arada Note serisi artık ülkemizde satılmayacakmış. Neden böyle bir karar aldılar merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba ? -
Tutulmadığı için az ssatıldığı için artik seei satışıdurdu. Sadece oözel siparişle getirilecekmis
yeni kasa note kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim;
1- sağ yan ayna içeriden kontrol edildiğinde, içeri ve dışarı ayarı yapılıyor fakat aşağıya ve yukarıya kontrol edemiyorum (sol ayna normal) benim aynada problem mi var normal mi?
2- kapılar kilitlendikten sonra camları kaldırabiliyor muyuz? yapamıyorsak servis üzerinden bir çözümü var mı?
3- telefon ile eşleştirme de hata alıyorum. telefonum ile ilgili olabilir mi? xperia go kullanıyorum?
4- alarm kullanan var mı?
5- lastik basınç göstergesi ile ilgili bir görsel yok. problem yaşandığında mı görüyoruz? -
quote:
Orijinalden alıntı: tahaeray
1- sağ yan ayna içeriden kontrol edildiğinde, içeri ve dışarı ayarı yapılıyor fakat aşağıya ve yukarıya kontrol edemiyorum (sol ayna normal) benim aynada problem mi var normal mi?
2- kapılar kilitlendikten sonra camları kaldırabiliyor muyuz? yapamıyorsak servis üzerinden bir çözümü var mı?
3- telefon ile eşleştirme de hata alıyorum. telefonum ile ilgili olabilir mi? xperia go kullanıyorum?
5- lastik basınç göstergesi ile ilgili bir görsel yok. problem yaşandığında mı görüyoruz?
Sag ayna problemli
Kapilar kilitlenirken camlar kapanmiyor servis yapsa bile dunyanin parasini ister
Telefon eslestirmede pin kullaniyormusun cok kolay baglanmistim ben
Alarm taktirmadim
Lastik basinci dusunce uyari isigi yaniyor ve hangi lastikse onu gosteren bi isik yaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: messuth
quote:
Orijinalden alıntı: tahaeray
5- lastik basınç göstergesi ile ilgili bir görsel yok. problem yaşandığında mı görüyoruz?
Sag ayna problemli
Kapilar kilitlenirken camlar kapanmiyor servis yapsa bile dunyanin parasini ister
Telefon eslestirmede pin kullaniyormusun cok kolay baglanmistim ben
Alarm taktirmadim
Lastik basinci dusunce uyari isigi yaniyor ve hangi lastikse onu gosteren bi isik yaniyor
cevap için teşekkürler.
araç üzerinden aramayı açtığımda, şifre veriyor. telefondan mycar olarak gözüküyor ve bağlan dediğimde şifre ekranına şifreyi giriyorum. ama bir süre sonra eşleşme sağlanamadı diyor.
-
Note'mde ilk alımdan beri kullandığım (50.000 kmdeyim) 175/65 R15 bristone lastiklerim eskidi.
Bu ay muayene var. Lastiklerin değiştirmem gerekebilir.
175/65 R15 ebatında
NOKIAN 175/65 R15 84H 180 TL
MICHELIN 175/65 R15 84T 160 TL var.
185/65 R15 ebatında ise
MICHELIN 185/65 R15 88T 157 TL
NOKIAN 185/65 R15 88T124 TL
NOKIAN 185/65 R15 88H 140 TL var.
175 ile 185'in ne farkları vardır?
185ler fiyat olarak daha uygun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X