Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.535
Cevap
110
Favori
914.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sifir otomatik micra var. Her gun 2 km uzakliktaki okuluma gidip geliyorum aksam ise 4.5 km uzaktaki oglani okuldan aliyorum.yani gunde en fazla 15 km yol yapiyorum. Yol ustunde 4-5 tane ışıklar var.oğlanın okula giderken yol kalabalik oluyor. Sikayetim 100 km de 10-10.5 gibi rakamlar gostermesi. Arabayi bir kere esim aldi km sifirladi atasehir den bakirkoye 2.5 saatte gidip geldi. 100 km de 6.7 gosteriyordu . Kullanimdan kullanima bu kadar fark edermi ya delirecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunamayacağını anladım

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    BU KADAR FARK OLMAMASI GEREKİYOR YANLIŞLIKLA OWERDRAİVİ OFF KONUMUNDA KULLANIYOR OLABİLİRSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mşah

BU KADAR FARK OLMAMASI GEREKİYOR YANLIŞLIKLA OWERDRAİVİ OFF KONUMUNDA KULLANIYOR OLABİLİRSİNİZ.

Owerdraw neki kullanirken ekranda off falan yazmıyor

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    VİTES KOLUNDAKİ VİTES DEĞİŞTİRME BUTONUNUN ALTINDAKİ UFAK DÜĞME AMA EKRANDA OFF YAZMIYORSA DEMEK Kİ YÜKSEK TÜKETİMİN SEBEBİ BAŞKA. YOL BİLGİSAYARINI TEKRAR SIFIRLAYIP DENEYİN EĞER YİNE YÜKSEK ÇIKARSA SERVİSE GÖTÜRÜP CİHAZA BAĞLATIN BİR GÖZDEN GEÇİRSİNLER. YADA BİL. SIFIRLAYIP EŞİNİZE TEKRAR ARACI KULLANDIRIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLEN_1907

Arkadaslar k-13 yeni kasa micra nin debriyaj setini arıyorum ve yok.Acaba reno parçalarından uyan olurmu.hangi model.acill

Yetkili servisler ne diyor? Yok mu ellerinde? Clio ile cogu parca uyuyor diye biliyorum.

• eger arac yeni kasa yani k13 micraysa overdrive fonksiyonu yok.cvt sanzimanli micralarda devri yuksek tutan sadece sport tusu var vites kolunda.o da aynen tuketimi yukseltir ve motor sesini arttirir.gostergelerde yesil sport diye isik yaniyorsa aktiftir.
    yakit tuketimi biraz fazla gibi.kisa mesafe ve cvt sanzimana aliskin olmamaniz belki bu tuketime neden oluyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuji

eger arac yeni kasa yani k13 micraysa overdrive fonksiyonu yok.cvt sanzimanli micralarda devri yuksek tutan sadece sport tusu var vites kolunda.o da aynen tuketimi yukseltir ve motor sesini arttirir.gostergelerde yesil sport diye isik yaniyorsa aktiftir.
    yakit tuketimi biraz fazla gibi.kisa mesafe ve cvt sanzimana aliskin olmamaniz belki bu tuketime neden oluyordur.

aslında araba kullanımında yeniyim daha 2 ay oldu kullanmaya başlayalı micra 2013 model 1 ay önce alındı eşimle bir iki kere çıktık bir kaç kere gereksiz gaza çok basıyorsun diye uyardı. ama aynı yolda o da kullandıgında 10.2 den 10.3 e çıktığıda oldu . bu arada araba ataşehir ümraniye arası boş yolda otabanda 5.8 e düştü 100 km de. ama kısa mesafede bir sorun var gibi gözüküyor.
  • kisa mesafede dur-kalk yaparkan veya hizlanirken tam gaz verip devri yukseltmek yerine yavasca gaza dokunrak hizlanmaya alisirsaniz tuketim cok duser.cvt sanzimanda gaza hassas davranmak tuketimi cok dusuyor.duz yollarda sabit gazla veya yol musaitse hiz sabitleyiciyi kullanarak tuketimi dahada dusurebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeforfun

2005 60.000'de Manuel, Benzinli Micra Tekna Pack alıyorum 2 gün içinde, mutluyum :) Aracın şöyle bir sorunu var, nasıl çözerim bilemedim ? Direksiyon üzerindeki " source" tuşu düşmüş:( Nasıl bulabilrim bilgii olan var mı ?
     NİSSAN MICRA CLUB

merhabalar
    aynı dert bende de var sadece ses acma kapama dügmesi var komple degiştirmek istiyorum
    nerden buluruz bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

Bende sifir otomatik micra var. Her gun 2 km uzakliktaki okuluma gidip geliyorum aksam ise 4.5 km uzaktaki oglani okuldan aliyorum.yani gunde en fazla 15 km yol yapiyorum. Yol ustunde 4-5 tane ışıklar var.oğlanın okula giderken yol kalabalik oluyor. Sikayetim 100 km de 10-10.5 gibi rakamlar gostermesi. Arabayi bir kere esim aldi km sifirladi atasehir den bakirkoye 2.5 saatte gidip geldi. 100 km de 6.7 gosteriyordu . Kullanimdan kullanima bu kadar fark edermi ya delirecem.

Aynı yol şartlarında bukadar farketmez, Kalkışlarda gaza biraz daha az basmaya gayret edin, otomatik araçlar genelde 30-40 km hıza ulaşana kadar fazla yakıt tüketirler. Aynı araç bizde de var. Aynı şartlarda Ben kullandığımda 6,5-7 litre, eşim kullandığında ise 7,5 litre falan tüketiyor. Bu bahsettiğim rakamlar 4-5 km mesafelerde ve sakin kullanımda elde edilen değerler. Daha kısa mesafe daha fazla ortalama demek.

• selamlar.
    bende aranıza katılmak adına bir uğraş içerisindeyim. 2004 model 1,2 visia 118 binde bir micra alma durumundayım ve fakat arabadan pek anlamıyorum. genel itibarda arabalardan anlamıyorum ve ilk arabam olacak. konunun ilk ve son sayfalarını okudum muhakka geçmiştir ama göremedim.
    konuya vakıf arkadaşlardan ricam bu araba pazarlığında kritik sormam gereken konular ve sorgulama alanlarım neler olmalı(kaza boya değişen vs yok) malüm aracın varsa dezavantajları satacak şahıs belirtmeyecektir bunları açığa çıkarmak adına neler sorabilirim. tabiki de ustaya baktıracağız ilk evvela benim içime sinmesi için öğrenebileceğim neler olmalı. ilk sayfalarda bagaj tıkırtısını okumuştum bunun gibi şeyler. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

quote:

Arkadaslar k-13 yeni kasa micra nin debriyaj setini arıyorum ve yok.Acaba reno parçalarından uyan olurmu.hangi model.acill

Yetkili servisler ne diyor? Yok mu ellerinde? Clio ile cogu parca uyuyor diye biliyorum.

manager79 adlı kullanıcı şöyle bir fiyat verdi, lazım olanlara fikir olsun;

Debriyaj Balatası 322 TL
    Debriyaj Baskısı 253 TL
    Debriyaj Bilyası 589 TL

debriyaj bilyası clio ve megane ile uyumluymuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 28 Eylül 2013; 14:24:03 >
  • quote:

quote:

quote:

manager79 adlı kullanıcı şöyle bir fiyat verdi, lazım olanlara fikir olsun;

Debriyaj Balatası 322 TL
    Debriyaj Baskısı 253 TL
    Debriyaj Bilyası 589 TL

debriyaj bilyası clio ve megane ile uyumluymuş..

Serviste var evet ama çok pahalı.575 tl sadece parça işçilik hariç.Bende 3 gün aradım dışarıda yok.Nissan vermiyormuş parçacılara.Verse 180-200 tl.Bakalım ne yapacagız araç yatıyor.

• otomatik 34500tl vitesli fiyatına düşmüş ve 13bin 13 ay sıfır faiz 1-2 aya yeni kasa gelecek diye mi yapildi dersiniz?
  • Arkadaslar merhaba, 2005 model otomatik micramiz var, eve yazi geldi, "direksiyon simidi montaj civatasinin tork degerinin altinda sikilmis olabilecegi tespit edilmistir." Seklinde, serviste 15dkda yapiliyormus, servise getirdim ben de... Ayni aractan olanlar varsa diye bilgi vermek istedim..

Direksiyon serbest donebilir hareket halinde diye not yazmislar aman

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

otomatik 34500tl vitesli fiyatına düşmüş ve 13bin 13 ay sıfır faiz 1-2 aya yeni kasa gelecek diye mi yapildi dersiniz?

Internetden baktim
    Fiyatlarda bir degistirme yok. Otomatik olanlarin fiyatini yukseltmisler sonea fiyat farki almiyoruz diye eski fiyata dusmusler . 1.5 ay once platinum otomatik 40.500 puzzle otomatik 37.500 digeride 34.500 civariydi. Puzzle paketli otomatik micraya 37.5 istemisler 37 ye almistim. Sifir faizli 14 aya 14 bin tl. 600 tl dosya masrafli kredi imkanida sunuyorlardi

• 3500 tl indirim yapiyoruz diyorlar birde demek otomatik önceden de 34500 idi yeni kasa bize ne zaman gelir o vakit zam yaparlar mı acaba
  • Araç kaplama ve cam koruma tarzı şeyler nasıl acaba yaptırmak ne derece gerekli?
  • realburaq R kullanıcısına yanıt
    2005 model araç için aracınızı çağırdılar. Bu çok garip bi olgu. Montaj civatasının değer altında sıkıldığını nasıl sonradan anlayabildiler. İlk defa böyle bişey duyuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.