'' genç arabası ''diye tabir edilir ama bence bu aracı almak için ''genç hissetmek '' önemli kendini. Biraz da özgüven , cesaret malum mahalle baskısına maruz kalınabilir aracı aldıktan sonra ... Ayrıca şirin desen değil ,güzel desen değil , çirkin de değil , ''Hiperaktif'' bir havası var bu aracın ;) sloganına tam uygun ' Şehrin Haylazı '' ...
Ayrıca şu kırmızı renk ve aksesuarlara hastayım ;)
Tam beni tarif ettin şimdi. ah o arkası biraz ferah olsa var ya... bizim büyükler binecek ne kadar dar burası diyecek başım tavana değiyor diyecek ama hanımda bende istiyoruz yani işte. hani renonun reklamında var ya bu arabaya ihtiyacınız varmı diye soruyo adam da yok ama istiyorum diyor benmiki deaynı öyle asıl ihtiyacım olan daha geniş ve ferah bir ama istiyorum işte.
Aşıgım bu arabaya ya
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
quote:
Orijinalden alıntı: EL_MARIACHI
quote:
Orijinalden alıntı: conquête
sanırım tek beğenen benim
Hayır
aslında bende bir beğeniyorum bir beğenmiyorum değişik bir duygu içerisindeyim :) fazladan param olsa garajımda dursun diye alınabilir bir araç :) özellikle kırmızısı :)
makyajlanınca biraz hoşuna gidiyor ama makyajsız hali sanki bir garip duruyor GT-R modeli mesela çok hoş
araba hoş güzel. ilk fotoğrafta ilgi çekici hani R tarzına yakışır. güzelde olur
ama farlar bitiriyor adamı. sanırsın ki araba baştan aşağı farla dolu. her cinsten koymuşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme