Şimdi Ara

NİSSAN JUKE 1.6 SPORT PACK vs MITSUBISHI ASX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cebimde şu an 45 bin tl para var.Daha önce Mitsubisi ASX için konuyu açmıştım olumlu yorumlar aldım fakat bugun tam gidip ASX alacakken Nissan Juke aracıyla karşılaştım.Mitsubishi ASX benzinli olmasına rağmen çoğu dizel Jiplerden daha az yakıyor.Şimdi sorum şu.

ilk başta benim için yakıt tüketimi önemli.

Nissan Juke Dizel seçeneğine param yetmiyor..

Bu yüzden NİSSAN JUKE 1.6 SPORT PACK modelini alıp LPG taktırmayı düşünüyorum.

1.Bu aracı alıp LPG taktırsam ASX'ten daha az yakar mı?
    2.Bu araca LPG takınca motora zarar verir mi ( pek anlamam konudan o yüzden soruyorum).Yani en iyi yerden sağlam marka lpg taksalar bile her türlü motora zarar verir mi ?

Hız benim için önemli değil. sadece az yaksın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqbahar -- 5 Ağustos 2011; 21:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buraqbahar

Arkadaşlar cebimde şu an 45 bin tl para var.Daha önce Mitsubisi ASX için konuyu açmıştım olumlu yorumlar aldım fakat bugun tam gidip ASX alacakken Nissan Juke aracıyla karşılaştım.Mitsubishi ASX benzinli olmasına rağmen çoğu dizel Jiplerden daha az yakıyor.Şimdi sorum şu.

2.Bu araca LPG takınca motora zarar verir mi ( pek anlamam konudan o yüzden soruyorum).Yani en iyi yerden sağlam marka lpg taksalar bile her türlü motora zarar verir mi ?

bence o sınıfın en kötü malzemeye sağlam aracı asx sert plastik hele o vites topuzu yokmu bence alıncak en son araç

jeke ise ikinci elde bence ilerde zarar edilcek bir araç

ama illa iki araç arasında kaldıysanız juke alın derim

bu arada neden juke dizel almıyorsunuz

• Juke baştan kaybediyo tipi yüzünden
  • Hocam juke a lpg konusunu bayiye sordugumda, lpg nin yanma sicakligindan dolayi subaplarda erime yaptigini bu yuzden garantiyi bozdugunu soylediler. Asx lpg ye uyumlu zaten bence ona alici gozle bir bakin.
  • kesinlikle asx mitsubishinin motorune lpg'de daha çok güvenirim ve yeni nesil motorlarının sakin kullanımda çok az yaktıkları aşikar.her şeyi geçtim juke çok değişik bir çirkin.Micranın büyüğü gibi.Fakat az yaksın diyorsanız toyota Urban Cruiser'da bakın
  • Juke'nin arka koltuklarda yaşam alanı yok gibi arka kapıları bike küçücük çok önemli bir eksi bence.
  • Juke karı arabası yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  NİSSAN JUKE 1.6 SPORT PACK vs MITSUBISHI ASX

NİSSAN JUKE 1.6 SPORT PACK vs MITSUBISHI ASX

• quote:

Orijinalden alıntı: buraqbahar

Arkadaşlar cebimde şu an 45 bin tl para var.Daha önce Mitsubisi ASX için konuyu açmıştım olumlu yorumlar aldım fakat bugun tam gidip ASX alacakken Nissan Juke aracıyla karşılaştım.Mitsubishi ASX benzinli olmasına rağmen çoğu dizel Jiplerden daha az yakıyor.Şimdi sorum şu.

ben dün juke dizel satın aldım. araç oldukça iyi. daha önce asx benzinli satın almaya karar vermiştim ama benzinli olduğu için vazgeçtim. buna rağmen start-stop özelliğinden dolayı asx az yakıyor. lpg ye ihtiyaç bile kalmayabilir. juke'dan daha büyük. ama fiyat dizel juke'la aynı. bu yüzden ben juke aldım.
    nissana lpg kesinlikle taktırmayın araç komple garantiden çıktıığı gibi sübap erimesi kaçınılmaz.

• ASX + LPG... Forumda Taner Göde de aynı kombinasyonu kullanıyor ve inanılmaz memnun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.