Şimdi Ara

Nissan'ın yaramazı Juke mercek altında! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
50.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan bu dci motoru renodan mı alıyor yoksa kendisi dci teknolojisini kullanarak mı motor üretiyor.Yani bence tm dci ekonomik bir motor arama ömür konusunda pekte başarılı değil vede kötğ yanı traktör gibi ses çıkarması :) Bugun gürültülü değimiz tdi motorlar artık neredeyse benzin gibi çalışıyor ama qashqai olsun juke olsun mübarek yeri titretiyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Nissan bu dci motoru renodan mı alıyor yoksa kendisi dci teknolojisini kullanarak mı motor üretiyor.Yani bence tm dci ekonomik bir motor arama ömür konusunda pekte başarılı değil vede kötğ yanı traktör gibi ses çıkarması :) Bugun gürültülü değimiz tdi motorlar artık neredeyse benzin gibi çalışıyor ama qashqai olsun juke olsun mübarek yeri titretiyor :))

renault-Nissan adında bir firma(1999 da kurulan ittifak amaçlı firması) dci motoru geliştirip her iki markada kendi standartlarına göre üretip araçlarda kullanıyor. renaulttaki dcinin kalitesi ile Nissandaki dci arasında kalite farkı vardır(aracın fiyatına göre değişir) bunu nissan japan corporation 'a yazdığım mail ile öğrendim. gelişim sürdükçe motorun seside azalır sanırım saf japon istiyorsanız benzinli nissan modellerini tercih edinki araç sizi uçursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 26 Nisan 2011; 13:46:15 >

• Ben de bu aracın tasarımına bayıldım Ama arabaların özelliklerinden anlayan biri değilim. Sene sonunda almayı düşünüyorum. O yüzden bu araca sahip olupta arabalardan anlayan kişilerin yorumları benim için çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben de bu aracın tasarımına bayıldım Ama arabaların özelliklerinden anlayan biri değilim. Sene sonunda almayı düşünüyorum. O yüzden bu araca sahip olupta arabalardan anlayan kişilerin yorumları benim için çok önemli.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_579/tt.htm bu başlığı incelerseniz daha iyi cevap alabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 3 Mayıs 2011; 10:32:57 >
  • juke benzinli motor animasyonu Twin variable valve timing control olayını anlamadım?
  • Nissan, GT-R ve 370Z'den sonra bunu görünce markanın imajı sıfıra düşüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Çok klas araba :p Çok tutar bu araba TR de. Cuk diye oturur piyasaya

Aynen hemen satılmaya başlar piyasaya gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanner45

NİSSAN JUKE SIKI MODİFİYE EDİLMİŞ

LİNK:http://www.turkeycarblog.com/2011/06/nissan-juke-impul-tuning/

LİNK:http://www.turkeycarblog.com/2011/06/nissan-juke-impul-tuning/

İyi ki link çalışmıyo bu muhteşem arabayı rezil etmelerine dayanamazdım.

• bizde 1.6 tekna cvt 117 beygir 240 tork juke var kırmızı fakat kırmızı denmez bordo videoda neden çok güzel kırmızı bizimki bordo ama gece gündüz renk baya farkediyor bide navigasyon yok o heralde 190 beygirlik full modelinde galiba herneyse bu araçla ilgili sorularını sorabilirsiniz bana
  • Bundaki Ruh Gerçektende yok

Nissan'ın yaramazı Juke mercek altında!
  • ben 1.5 dizel Qashai almayı düşünüyorum ama rampa çıkkarken bayılma gibi bir durumu varmı.yardımcı olursanız sevinirim
  • juke formunda sormuşsun ama cevaplayalım.
    Benzinlilerde rampada bayılma var ama dizellerin torku yanlış hatırlamıyorsam 240 nm olduğundan herhangi bir bayılma olmuyor.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 6 Temmuz 2011; 15:58:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben 1.5 dizel Qashai almayı düşünüyorum ama rampa çıkkarken bayılma gibi bir durumu varmı.yardımcı olursanız sevinirim

Merak etmeyin bu motorun en iyi yönlerinden biri rampa performansıdır.Sorun var diyenler bu motoru bilmeyen ve aracı kullanmayanlardır.

Dci motor olarak forumda aratırsanız daha iyi olur.
  • Bu araca gördügümde aklıma gelen Tek şey

Yok ben Almıyım Alana da mani olmuyayım..
  • Dunyanin en tipsiz araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

Dunyanin en tipsiz araci

quote:

Orijinalden alıntı: Faroek

Bu araca gördügümde aklıma gelen Tek şey

Rsimlerine mi bakarak yoksa sokakta görünce mi bu kanıya varıyorsunuz.
    Sokakta ne zaman bir Juke görsem hayran hayran gidişine bakıyorum.
    Ben de Nissan Note, Babamda Qashqai var , buna rağmen juke'a hayranım.
    Gaziosmanpaşa meydanından pazariçine giderken, Kültür merkezinin bitiminde köşede bir tane Juke kiralanmayı bekliyor.
    Hergün servisle önünden geçiyoruz, Rent A Car firmasının kiralık aracı.Birgün kiralayıp hevesimi alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

quote:

Orijinalden alıntı: Bekomu

Dunyanin en tipsiz araci

quote:

Orijinalden alıntı: Faroek

Bu araca gördügümde aklıma gelen Tek şey

Rsimlerine mi bakarak yoksa sokakta görünce mi bu kanıya varıyorsunuz.
    Sokakta ne zaman bir Juke görsem hayran hayran gidişine bakıyorum.
    Ben de Nissan Note, Babamda Qashqai var , buna rağmen juke'a hayranım.
    Gaziosmanpaşa meydanından pazariçine giderken, Kültür merkezinin bitiminde köşede bir tane Juke kiralanmayı bekliyor.
    Hergün servisle önünden geçiyoruz, Rent A Car firmasının kiralık aracı.Birgün kiralayıp hevesimi alacağım

Ya bırak allasen.. Qashqai kat kat daha güzel..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.