Şimdi Ara

NISSAN FİYATLARI GÜNCELLENİYOR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet bugün itibariyle Nissan araçlarının fiyatları güncelleneceği internet sitesinde yazmaya başlamıştır. Bakalım Yeni QASHQAI hangi fiyattan girecek göreceğiz. Eski kasasında fiyat düşüşü bekliyorum ben.



  • 1.si eski kasa değil çünkü bu kasanın makyajlı hali kasa değişijliği yok.2 .eski kasa fiat düşer çok iddialı bir beklenti.3.majyajlı kasanın ne zaman çıkacağı net değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nıssan Lansman fiyatında, renginde anlaştığımız ve Kasım 15te teslim alırsınız sizde arabanızı o zamana kadar satın diye bilgi verildi. Kasım 13te kur farkından dolayı araba temin edemeyeceklerini arabanın gelmediğini ve ne zaman hangi fiyattan geleceğinin belli olmadığını söylediler.(Şikayetvar.com da 10larca baslık var.) Bu firmadan uzak durun. Bize arabamızı sattırıp arabayı anlaşmamıza rağmen dalga geçer gibi teslim etmeyen ciddiyetsiz ve kur farkını zamma çevirmeye çalışan bir firma.. Ne yazık ki Ülkemin güzel insanları benim gibi araçlarını satıp hala Nıssandan araba bekliyorlar. Araçlara zammı yansıtmadan vermeyeceklerini söylemiyorlar. Alacak olanlar lütfen sikayetvar.com' u incelesinler.. Amacım arabasız kalan onlarca insanın daha fazla madur olmamaları. Çünkü doğruyu söylemiyorlar ve söylemeyeceklerde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.