Bildirim
Nissan almera
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
araç artvinde zaten fazla tutulan bi araç değil memursunuz sanırım batıya getirirseniz daha rahat satabilirsiniz araçta konya plakalı zaten konyada nissan tutuluyor hayırlı satışlar diliyorum -
bir tanıdıktada vardı nissan konya dan aldılar arabayı istanbul da satamadı arabayı niye konya da nissan tutulur acaba ilginç -
NarkozZ, evet memurum ve Konyalıyım. teşekkür ederim temennilerin için.
Efendhi, Aracı Konya'da aldım, şimdi de bu aracı peşinat yaparak ev düşünüyürum kısmetse İnşaallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nidus3 -- 13 Haziran 2010; 0:24:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nidus3
Efendhi, Aracı Konya'da aldım, şimdi de bu aracı peşinat yaparak ev düşünüyürum kısmetse İnşaallah.
İlanınızda 5-6 bin tl fazlası araçlarla takas olur demişsiniz.Ev işi sonraya kkaldı galiba. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahkap1969
quote:
Orijinalden alıntı: nidus3
İlanınızda 5-6 bin tl fazlası araçlarla takas olur demişsiniz.Ev işi sonraya kkaldı galiba.
tayin bekliyorum (süre biraz belirsiz), ev almak için arabayı peşinat olarak düşünüyorum. tayin olana kadar kenarda para biriktirmek (tutmak) zor olduğu için, araba modelini biraz yükseltirsem, sermayeyi de dolayısıyla artırmış olurum diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X