Bildirim
Nisan X-Trail Test - İnceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güzel araç valla -
Güzel araç yaptılar, makyajı güzel oldu. Oldukça beğendim ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Güzel araç yaptılar, makyajı güzel oldu. Oldukça beğendim ben.
makyaj?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EnginAKB
quote:
makyaj?
Yeni kasa demek istedi sanrim.
Ama bence eski kasasi cok karakteristik ti.
Bu qq ya cok benziyor.
Eski kasada en svdgim sey o tavan barlarinin ucundaki farlardi
Fiyatları da guzel olsa keşke
4x4 olmayan bir x-trail... Şaka gibi..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle eski kasanın karizmatikliği yok
O köşeli tasarım , tavana doğru uzanan led stoplar filan bambaşkaydı. Sevindirici tek yanı iç tasarımı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hamdi0555
4x4 olmayan bir x-trail... Şaka gibi..
İsteyene 4x4 versiyonu da var çeşidi arttırmaları iyi oldu tabi model artık araziye yönelik değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 30 Haziran 2014; 3:16:24 >
Kaldirim taşı gibiydi ; şimdi bişeye benzemis
Yalniz arka stoplar Fikirtepe tuning
Çok hoş yahu -
Vallahi bilmiyorum artık arabalar her geçen gün ruhsuzlaşıyor gibi geliyor..
Kocaman cüsse ve görüntüsü haricinde hiçbir özelliği yok.. (bu lafım bu tip yeni araçlara)
Yakıt olarak bineklerden fazla olacakları kesin, kocaman tekerlek için sürüyle para, " jip" diye serviste ekstra ödemeler çıkarılması, yüksek alım maliyetinin getirdiği kasko vs masrafı ve hatta otoparka bıraktığında bile daha çok bahşiş beklentisi... diye devam edebileceğim sürüyle olumsuzluklar..
Sürüş zevki için hız desen hızlı gidemez, viraj desen esp vs ile anca toparlar, araziye gir desen onu tam anlamıyla yapamaz, şehir içinde güzel gider falan desem o da değil..
Neyse, işin özü şahsi kanaatim bu makineler sadece " görüntü " den ibaret gibi geliyorlar..
Deve kuşuna kuş ol uç diyorsun deveyim diyor, deve ol diyorsun kuşum diyor ya.. İşte o hesap..
NOT: yorumum ihtiyacı karşılamayan ama her ihtiyaca uygun gibi gözüken yeni araçlar içindir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 30 Haziran 2014; 4:16:52 >
-
Fiyat açısından bakınca bence çok hoş oldu.
Ne kadar KUGA ile QQ rakip olsa da.
Ben X-trail ile Kuga'yı rakip yaparım.
Motorun 1.6 olması vergiye yansıyınca araç ucuz ve dizel olunca fiyatı gerçekten uygun geliyor.
Bence rakiplerinden de ucuz.Rakibi Captiva vardı o motordan gitti.
Bu aracın rakipsiz ve kaliteli olması.Az yakakn DCİ olması bence bu aracı ilgi çekici yapıyor. -
Kuga ile QQ yandan ve arkadan bakınca baya bir benzemektedeler. Bodruma gelen tatilcilerde bariz bir yeni QQ furyası olmuş özellikle bordosu çok hoş, X trail e nedense, Nissan TR çok asılmıyor gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: pro-black
quote:
Orijinalden alıntı: EnginAKB
quote:
makyaj?
Yeni kasa demek istedi sanrim.
Ama bence eski kasasi cok karakteristik ti.
Bu qq ya cok benziyor.
Eski kasada en svdgim sey o tavan barlarinin ucundaki farlardi
aynen safkan arazi aracı imajı vardı.her yere girer çıakrım vs. hepsi bozdu frmaların grand cheroke bile nur topu gibi oldu.eski köşeli tasarımlar kalmadı. bu 7 kişilik qq ama alınabilitesi bizim açımızdan iyi oldu 1.6 motorla .ama eskisi tasarım olarak en iyi araç tasarımlarından biriydi.umarım fiyatları düşerde alırız bi tane .hala dizel otomatik 4x4 ü yok yeni kasanın çünkü.
-
Tırnağı olamaz
-
en büyük handikapı 125 bin tl verip alsak seneye 100 bin tl ye satmak için uğraşır dururuz...
qq den daha konforlu ve geniş olduğu söyleniyor ama öyle segment atlatacak fark yok gibi...o yüzden 20 bin tl fazla para nereye gidiyor diye soruyor insan...
ama 1.6 canlı bir dizel motor ve cvt şanzıman ile captiva,kuga, gibi araçlardan çok daha mantıklı.... -
çok modern olmuş eskisi direk dağa taşa hitap ederken yeni kasa çekici ş.içi crossover olmuş . -
130.000 bin papel 4*4 otomatiği dolu olarak.
o paraya iki tane qq benzinli düz alınıyorbu araçta qq!nin 10 cm uzunu 5 cm yükseği. türkiye tarihinin en kazık aracı. subaru forester turbo yurtdışında bu araçtan 2000 sterlin daha pahalı, 2.0 dolayısı ile buna göre 2 kat fazla vergi yükü var ve bundan daha ucuz.
kalite olarak kıyaslamıyorum bile. -
Geçen hafta tvnet te Otoinfo programında incelemesi vardı. Tamamen şehiriçi tasarlanmış eski kafasının tırnagı etmeyecek araçtır bence de. Qq ın aynısı. Çok pahalı. Bence hiç satamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 30 Haziran 2014; 12:19:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- benzinli aracım çok yakmaya başladı
- selenia 5w-30 motor yağı nasıl
- yıl olarak 18 yaşına girince ehliyet alabilirmiyim
- skoda kodiaq yorum
- arabanın sağ tarafından su gelmesi
- citroen c4 hibrit
- 40 türkiye"de üretilen arabalar
- avatr 12
- byd han 2025
- araba markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X