Şimdi Ara

Nişan Töreninde Kaka Yapmak. [Edit] Başardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın akşam abimin nişan töreni var. Gelin adayımızın evindeki tuvalet de çömelerek kaka yapmaya uygun. Ben uzun zamandır çömelerek kaka yapmadım, evimizde klozet var maalesef.

Ciddi anlamda da çömelerek kaka yapmayı özledim. Elime de böyle bir fırsat geçecekken nişan evinin tuvaletinde 1-2 kez kaka yapmayı planlıyorum. Benim kaka yapmam ve temizliğim 10-15 dakika sürüyor. Tuvaleti o kadar işgal etsem, bir sorun olur mu? 2 defa yaparsam da aşağı yukarı 30 dakika sürer. Aslında bana kalsa müsil içip giderim, çömelmenin keyfini yaşamak için ama 1-2 defa yeterli olur sanırım

Tuvaleti o kadar işgal etmem bir şüphe falan uyandırır mı? Benim cevap beklediğim şey bu. Bunu belirleyelim, ben de ona göre kakamı biriktireceğim.

Edit:

Dün törene gittik. İlk yarım saat tanışmayla, yüzük takmayla falan geçti. Pasta, kurabiye yenildi. Sonra tuvaletin yerini sorup, tuvalete girdim. Cebimdeki ıslak mendile, kapı kolunu, askılığı, duvarı, muslukları sildim. Pantolonumu, gömleğimi çıkarıp başladım çömelmeye. Öylesine güzel kaka yaptım ki, kendimi öpmek istedim. Yaklaşık 20 dakika durduktan sonra da tuvaletten çıktım.. Yüzüm gülüyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 12 Ağustos 2015; 20:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Montla mıçaydın

• Comel otur,suyuda ac sonuna kadar tasa doldur,anlasılır ne yaptıgın pata kute bırak sonra,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Comel otur,suyuda ac sonuna kadar tasa doldur,anlasılır ne yaptıgın pata kute bırak sonra,

Hocam bir de pantolonu ve gömleğimi de çıkarmam gerekiyor. Tuvaletteki askılıkları ve pantolonla gömleğin değeceği duvarı ya da kapıyı ıslak mendille silsem olur mu?

• O nişana gelecek herkes böyle bir plan yapıyordur tahminimce, dolayısıyla yüzüğü de tuvalette takarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: erenagar

O nişana gelecek herkes böyle bir plan yapıyordur tahminimce, dolayısıyla yüzüğü de tuvalette takarsınız

Sanmam. Bu konularda en takıntılı benimdir herhalde.

• Camide şadırvan 50 kuruş , her mahallede 5 cami var git birine yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu nasıl bir konu la

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

Comel otur,suyuda ac sonuna kadar tasa doldur,anlasılır ne yaptıgın pata kute bırak sonra,

Hocam bir de pantolonu ve gömleğimi de çıkarmam gerekiyor. Tuvaletteki askılıkları ve pantolonla gömleğin değeceği duvarı ya da kapıyı ıslak mendille silsem olur mu?

Takımla sıcılmaz sımdı don atletın keyfı baskadır ,gırmeden lavabonun kapısını kapat kıyafetlerı oraya koy yada as,sonra ıcerı gır sırala .

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Camide şadırvan 50 kuruş , her mahallede 5 cami var git birine yap.

Temiz ortam gerek. Hem tuvalet için para vermem. İlla para verirsem de sabun kutusundakileri sabunu komple bitiririm.

• Ya deliği tıkarsan

• Kakamel şokoban
  • Forum forum olmaktan çıktı iyice

• quote:

Orijinalden alıntı: AgelX

Ya deliği tıkarsan

Hocam eğer kızın ailesi bizden geleneklere göre para falan isterlerse, tuvalette ciddi hasarlar bırakabilirim. Kakama güveniyorum ama tıkama durumu olabilir.

• Biz burda ona "mıçmak" diyoruz sen yanlış geldin galiba

• quote:

quote:

Temiz ortam gerek. Hem tuvalet için para vermem. İlla para verirsem de sabun kutusundakileri sabunu komple bitiririm.

Gel bize sıç , temiz iki çay içer gidersin.

• quote:

quote:

quote:

Gel bize sıç , temiz iki çay içer gidersin.

Para alır mısın? Rahat bir ortam olursa müsil içer gelirim.

• Konuyu b*k götürüyor.

• ben sıçmaya üşenirim. hatta yarım bırakıp kalkarım sıkılırım bazen. adam plan kuruyor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

ben sıçmaya üşenirim. hatta yarım bırakıp kalkarım sıkılırım bazen. adam plan kuruyor yav

Yarım bırakıp kalkmak mı? Aman hocam ne yapıyorsun sen

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.