Şimdi Ara

NİSAN 2013 MODELLERE GÖRE SATIŞ RAKAMLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 NİSAN AYI SATIŞLARI ve MART AYI SATIŞLARI
    NOT: Soldaki Nisan sağdaki Mart. Edit: Mart ayı satışları eklendi.
    ------>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 13 Mayıs 2013; 17:16:58 >

• -Renault Symbol biriniciliği Fiat Linea'ya kaptırdı
    -Yeni kasanın gelişiyle Octavia satışları arttı
    -C segmentinin en çok satanları: Linea (?), Fluence, Focus, Astra, Golf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni aracımız Lodgy 639 adet satmış. Her geçen gün satış rakamları iyice artıyor. Gelen araba sayısı arttıkça rakamlar da tavan yapacak mutlaka.
  • benim suzuki sx4 44 tane satmış
  • şu Accord ne çekti be vergiden, Land Cruiser ile 2 tane satılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secher

Yeni aracımız Lodgy 639 adet satmış. Her geçen gün satış rakamları iyice artıyor. Gelen araba sayısı arttıkça rakamlar da tavan yapacak mutlaka.

Lodgy'i şirketler benimsedi,
    Lodgy kullanıcıdan çok şirketlere satılıyor.
  • Accord 2 adet
    Ferrari F458 Italia 2 adet
    Audi R8 2 adet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Yeni aracımız Lodgy 639 adet satmış. Her geçen gün satış rakamları iyice artıyor. Gelen araba sayısı arttıkça rakamlar da tavan yapacak mutlaka.

Lodgy'i şirketler benimsedi,
    Lodgy kullanıcıdan çok şirketlere satılıyor.

Mutlaka doğrudur. Çünkü birçok bayide araç bile yok, bu kadar satması imkansız olurdu yoksa. Biz (babam) aldık ve çok memnunuz şu anda. Tabiki eksikleri var (Dacia olması, biraz kalite eksikliği ve 3 yıldız alması) ama bizim gibi ailesi Anadolu'da taşrada yaşayanlar, kalite yerine daha çok ekonomi arayanlar için 10 numara bence. İnşallah sorun çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secher -- 12 Mayıs 2013; 12:38:03 >

• Mazda 6 yok mu ben mi göremedim yoksa.
    Accord da Mazda 6 da fiyat oloarka çok yüksekler.
    2000 motor tamam fakat aynı hacimdeki Outlander 80 bine satılabiliyor.Rav4 de 85 bin civarı mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Accord 2 adet
    Ferrari F458 Italia 2 adet
    Audi R8 2 adet

Tam 2.el arabası, üsttekinden bahsediyorum.
  • Clio baya dusmus.

• BMW 3 serisinin satışları nasıl bu kadar düşmüş anlamadım.
    5 serisi bile daha çok satmış..
  • reklam çok önemli, altımız da auris dat dat dat diye reklam yaptı her kanalda toyota 800 küsür satmış 1 ay da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacox -- 12 Mayıs 2013; 13:07:52 >
  • golfü bu ay sipariş versek 3 ay sonra geliyor, bu ay aracı kim aldı 3 ay önce sipariş veren mi? bayilerde test aracı bile yok ama 1700 satmış kim aliyor filo mu satıyor nedir bu sacmalık
  • Listeden çıkarttıklarım.
    - Hb c segmentinde ezeli rekabet (astra-golf) devam ediyor. Eğer vw daha fazla araç getirseydi golfun astra’yı geçeceğinden eminim. Megane ve focusun bu segmentte bitmiş oldukları görünüyor.
    - Linea rakipleri ile arayı uzak ara açmış.
    - Civic sedan beklediğimden iyi satmış.
    - Auris yeni bir model olmasına rağmen bence az satmış.
    - Aveo sedan ise bence hak ettiği satış adetini bir türlü göremiyor.
    - Toledo ve rapid ise daha öncede farklı başlıklarda değindiğimiz gibi yüksek fiyat nedeniyle nal toplamışlar.(makul bir fiyat ile girse bende şu anki satışlarını en az 5 e katlarlar)
    - D segmentinde insignia ve avensis çok çok az satmışlar.
  • clio rüzgarı dinmiş.fiesta makyajla güzel satış yapmış makyaj yaramış yani.polo yu tebrik ederim.o boş arabalarla bu kadar satış yapmaları takdire şayan.önümüzdeki ayda clio kendine aynı sıralardan yer bulursa fiyatlarda büyük indirime gidebilir(özellikle dizellerde 3000 tl ye yakın indirim olabilir)
  • quote:

Renault-Dacia Türkiye piyasasının isteklerini güzel analiz edip bu yönde ürünler sunuyor. Yeni modeller olmasına rağmen Sandero, Dokker, Lodgy ve Clio Sw güzel satış rakamları yakalamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

BMW 3 serisinin satışları nasıl bu kadar düşmüş anlamadım.
    5 serisi bile daha çok satmış..

+1

Bi ara fena satiyordu.

Bu kadar dusmesi tuhaf.

• Clio hb'in satışları Clio Sw çıktıktan sonra düşmüş. Clio hb 1454 adet, Clio Sw 775 adet satmış. Bana da Sw clio daha mantıklı geliyor Clio alma planım var eğer alırsam bende Sw düşünüyorum çok güzel olmuş.
  • Peugeot 301, Citroen C-Elysse ve Hyundai Accent Blue' nun satış rakamları hemen hemen aynı. Bu segmentte rekabet kızışıyor. Accent Blue rakiplerine göre pahalı olsada onlar kadar satması büyük başarı bence. Skoda Rapid ve Seat Toledo yerlerde sürünüyor. Rakipleri 900 küsürlerdeyken, Toledo 104, Rapid 170 adet satabilmiş. Bu da Skoda ve Seat markalarının ne kadar yanlış bir fiyat politikası izlediğinin bir göstergesi. Gerçi Accent Blue' da pahalı ( hatta Rapid ve Toledo' dan pahalı ) ama çok satmış gerçekten. Dedim ya büyük başarı. Gerçi 128 HP 1.6 CRDI motor ve bu motora otomatik kombinasyonuda eklenince ( 4 ileriydi, makyajla birlikte 6 ileri oldu ) rakipsiz olmuş gerçekten.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.