Şimdi Ara

NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.833
Cevap
43
Favori
98.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat düşse de satın alsam diye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can olayının sıkıntılı olması oyunu çok zorlaştırıyor. 2-3 kez oyunu sil ekranı açıp vazgeçtim ne yapsam bilemiyorum. Bloodborne da platin trophy aldım hemde daha çok yeni benzer tarzda oyunlarla devam edeyim dedim nioh kanser edecek neredeyse.
  • Bu resimdeki itemin special effects kısmı gri renkte ve bu özellikleri kullanamıyorum. Bu item setinin R2 menüsünde, 2-3-4-5 tane takınca şu özellikleri verir bilgisinin olduğu yerde avg.lvl.?? gibi bir şey yazıyor. Bu taktığımız itemlerin ortalama levelinin belli bir seviyede olduğu durumda mu special effects aktif oluyor? Doğru anlamış mıyım? Bu special effects niye pasif görünüyor bilgisi olan?

NIOH - Rehber Niteliğinde Ana Konu - PS4 / PS4 Pro - Metascore 88

• emrah44 kullanıcısına yanıt
    2 sebebi olabilir her set kullanabilmek için belli oranda stat istiyor. Statların yeterli değildir.
    Avg level da tam dediğin gibi atıyorum level 120 civarında % 5 130 da % 7 gibi
  • normal kilic kullanacagim hangi statlari gelistireyim

O ekranın altında required yazıyor ya onu tamamlaman lazım eksik ise o ekranın altında kırmızı yazar

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Tşk. Yarın bir bakayım ama sanki required diye bir ibare göremedim.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    hocam kanalının ismi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverless

Can olayının sıkıntılı olması oyunu çok zorlaştırıyor. 2-3 kez oyunu sil ekranı açıp vazgeçtim ne yapsam bilemiyorum. Bloodborne da platin trophy aldım hemde daha çok yeni benzer tarzda oyunlarla devam edeyim dedim nioh kanser edecek neredeyse.

Hocam aynı bb gibi inatlaşın ilerledikçe bazı pasif skilleri açtıkca inanın oyun çok kolaylaşıyor yani ng de bile o kadar zorlayan boos yok tek atıp gecebilirsiniz:)

@emrah44

Hocam skillerden istediği bişey vardır kesin

@zack06

Birkaç gun gırmedım konuya yine döktürmüşsün mirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 16 Mart 2017; 21:11:27 >

• Playforgame ps simgeleri var 3. Sıradaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Mart 2017; 22:12:40 >
    Altta skill required, Stamina required gibi statlar yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Altta skill required, Stamina required gibi statlar yazıyor

Hocam oyuna yeni basliyacagim 1 ve 2 . Silahlar icin onereceginiz varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • delioglan77 kullanıcısına yanıt
    Valla nasıl deyim bilmiyorum ki tamamen zevkine kalmış çünkü her silah mükemmel ama tavsiye olarak 1. Sword 2. Spear

• delioglan77 kullanıcısına yanıt
    Kusarigama kullanmaya alışırsan oyun akmaya başlar.

• @nizzzzzy
    Gözümüz aydın mayıs 16 beklediğimiz an:)

www.bolumsonucanavari.com
    The Surge Çıkış Tarihi Açıklandı, Yeni CGI Fragman
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Surge_Cikis_Tarihi_Aciklandi_Yeni_CGI_Fragman-86407.htm

• Kehanist kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/the-surge-discover-action-sci-fi-rpg-16-mayis-2017--123087722#123582420

Alırsan konuya yazarsın artık bi'rehber bekleriz
  • niohta kediye kadar geldim hersey hos guzelde bu mallar degisik baska yaratik koymayi akil edememislermi ayni adamlari kes kes sıkıldim ya

• @zack06

Alırım ancak rehber konusunda sizler gibi değilim maalesef hocam yine sizlerden destek beklerim.

@nizzzzzy

Ciddi anlamda oyunun sonlarına doğru @melkor23 hocama fazlasıyla hak verdim.
    İyi güzel hoş oyun ancak çok fazla tekrar eden düşman ve kendini tekrar eden dar kapalı mekanlar var yani bu kadar item vs içinde çok daha fazla detay vs yapılabilirdi.ilk olmasına rağmen çok güzel umarım 2. oyunda da bunları tekrarlamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 18 Mart 2017; 17:16:33 >
  • orumcek gorunce sevindim oyunda :) yeni yaratik diye olup tektar oldurdum :)

• birazdan oyunu proda 4k tvde oynayacagim farki neymis bakalim

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.