Şimdi Ara

nintendonun türkiyede garantisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nintendo türkiyeden çekildiğinde türkiyede kalan (daha satılmamış) ürünlerin garantileri hala var mı? yani insanlar kadıköyden spotçudan şurdan burdan alıyosa bi bildikleri vardır. nintendo türkiyede garantili mi? garantisiz ise neden insanlar hala ürünlerini türkiyeden alıyor? cevaplarınız bekliyorum

edit: bi keresinde istanbul natulise wii almaya gitmiştim. ordaki adam bana spotçu vs. de garanti olmadığını çünkü nortec'in kapandığını söylemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 27 Mart 2015; 21:23:43 >

• Ne yazık ki Nintendo Türkiye'de resmi olarak (distribütör veya kendisi) bulunmadığı için servis hizmeti alınamıyor. Alındığı ülkeye gitmesi lazım. Ancak şimdiye kadar servise gidecek duruma gelen bir nintendo ürünüyle karşılaşmadım :) Nintendo sağlam yapar yani. Hem bundan hem de başka platformlarda benzeri bile bulunamayan eğlenceli oyunlarından dolayı insanlar alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimux -- 28 Mart 2015; 1:46:48 >
  • optimux kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam nintendo konsollarda ne sorun duydum ne de gördüm. 2007de wii 2010 ds aldım takır takır çalışıyorlar hala. Yok 3 ışık. Yok kırmızı ışık gibi diğer konsol sorunları hiç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.