Şimdi Ara

Nintendo Wii Sistemleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha sonra koyacam.Sizinkiler nasıl?(foto)

• benimki güzel
  • Bence bu tip "laubali" mesajlar atmak yerine, sistemlerinizi koysanız görsek daha güzel olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Bence bu tip "laubali" mesajlar atmak yerine, sistemlerinizi koysanız görsek daha güzel olucak..

katılıyorum
  • koycam zaten ama öncenasıl olduğunu belirtmek istedim oke
  • alın hadi bakalım ilk sistem benden olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

alın hadi bakalım ilk sistem benden olsun

orj. oyun çokmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu konuyu canlandıralım yahu
  • benim eski hali şurada olacaktı... yeni hali biraz daha abartılı oldu, çeker yollarım bir ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 14 Mart 2010; 20:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

benim eski hali şurada olacaktı... yeni hali biraz daha abartılı oldu, çeker yollarım bir ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 15 Mart 2010; 18:45:44 >
  • Askere gidip geldiğim süreçte abim tarafından götürülen ve benim tarafımdan eklenilen bir kısım şeyler oldu... ayrıca sehpada PS3 için yer açtım :) uygun fırsatta eklenecek o da... önceki fotoğrafa göre;
    Gidenler:
    -Altec Lansing 2.1 ses sistemi
    -Avermedia TVBox W7
    -LG 22'' LCD monitör
    -Wii Balance Board ve destekleyen oyunlar(Shaun White Snowboard, Wiifit, vs)

Gelenler:
    +JBL Creature ses sistemi
    +Fotoda görünen görünmeyen bi sürü oyun
    +motion plus
    +softmod için 320GB HDD
    +Vestel 42'' LCD TV

• güzelmiş
    quote:

Gidenler:

niyeki sattınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

güzelmiş
    quote:

Gidenler:

niyeki sattınmı?

yok ya, satılır mı hiç... askere gittiğimde abim kaçırmış yavrucuklarımı :)) neyse ki gitarı götürmemiş :)) hatta bu fotodaki wii, önceki fotodaki wii'de değil... ben ilk wii'me drivekey çip takmıştım kendim... wii'leri de değiştirmiş, buna değişiklik olsun diye softmod çektim... zaten bütün bu korsan girişimlerim No More Heroes NTSC için... fotodan görüleceği yada genelde bahsettiğim gibi oynadığım oyunlar orjinaldir... no more heroes bile PAL orjinal var ama NTSC oynuyorum korsan :)

• NTSC-U No More Heroes çok kıymetli oyun çünkü kan sansürüyü yok NTSC-U sürümünde.

NTSC-J ve PAL sürümleri sansürlü malesef. Zamanında bende (daha Soft mod olayları yoktu) NTSC-U No More Heroes'u oynayamıyordum acayip koyuyordu ama şimdi her bölgenin oyununu Soft mod sayesinde oynayabiliyoruz. Dehşet olay ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 17 Mart 2010; 12:51:33 >
  • benim wiide brick oldu hemde full birck.valla değerini bilin makinelerin
  • imrenerek bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

imrenerek bakıyorum

• gören bir maşallah çeksin bakiym... sehpaya yazıcam "baba parası değil, alın teri", öğrenci arkadaşlara ilham olur belki :))

• quote:

gören bir maşallah çeksin bakiym... sehpaya yazıcam "baba parası değil, alın teri", öğrenci arkadaşlara ilham olur belki :))

hayırlı olsun ps3 te gelmiş wii nin yanına bizim daha wii miz olamadı :D maşallah
  • quote:

gören bir maşallah çeksin bakiym... sehpaya yazıcam "baba parası değil, alın teri", öğrenci arkadaşlara ilham olur belki :))

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.