Şimdi Ara

Nintendo Wii Kolunu Pcye Ayarlma Şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktaki gibi Wii kolunu usb ile pcye tanıtmam mümkün mü?
    Kısacası Wii kolu ile wii almaya uğraşmadan pcye bağlayıp ve eğer ki varsa Wii oyun dosyalarını yükleyip oynayabilir miyim?

• Mümkün (umarım reklam olmaz) Oyungezer adlı oyun dergisinin son sayısında oyun konsollarının controllerini pc ye tanıtma ile ilgili bir yazı vardı orda istediğin her türlü bilgiye ulaşabilirsin.
    İnternette araştırmadım ama araştırıp sormuş olduğunu düşünüyorum.
  • Glovepie ile bu mümkün.
  • Wii kolu pc ye nasıl bağlanacak ki?
  • Bluetooth dongle ile bağlanıyor, glovepie ile de atamalar yapılıyor. Counter Strike, NBA 2k10 gibi oyunları oynamışlığım var
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/Department.aspx?CategoryId=319

Şu mu gerekiyor yani? Wii nin kolu bluethoot ile mi iletişim kuruyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

http://www.hepsiburada.com/Liste/Department.aspx?CategoryId=319

Şu mu gerekiyor yani? Wii nin kolu bluethoot ile mi iletişim kuruyor ki?

evet bunlar işe yarar, yalnız sana tavsiyem mini dongle olanlardan olmayan, bir de bluesoleil destekleyen usb donglelardan alman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 Gamepad(Oyun Kolu)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dolphin ile açabileceğim 200 300 mblk zevkli oyun var mı? bildiğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoqicaLLy

dolphin ile açabileceğim 200 300 mblk zevkli oyun var mı? bildiğiniz

New Super Mario Bros indirirken 300 mb ve çok iyi
  • link varmı?
  • beyler konuyu hortlatık fakat yeni konu açmıyayım diye burdan yazıyorum ben pc için alıçam wii move veya kollarından birini çalışırmı kesin elimizde kalmasın diyorum google pek bilgiye rastlıyamadım
  • Dolphin emulatoru ile wiimote u direk pc ye bağlarsın. (bluetooh ile) Üstüne wireless sensör bar aldın mı al sana wii :D
  • beyler wii remote ile wii motion plus nun chuck aldım yanınada en pahalı blutooth aldım onla çalışmadı 4 yıllık diğer eski bluttoht ile eşleştirmeyi başardım gayet güzel oynanıyor usb sensör bar usb üzerinden çalışan ebay araçılığı ile sipariş verdim bbu ayın 18 veya 2014 ilk ayının 9 geliyor onuda deneyip yorum atarım
  • Selamun aleyküm,
    Ben de wii konsol alacaktım fiyatları yüksek diye vazgeçtim. Pc sistemim iyi sayılır, oyunlar da konsola göre kayıp oluyor mu?
  • arkadaşlar yardım edin hangi marka model Bluetooth lazım bende var ama tanıtamıyorum elimdeki Bluetoothlarla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhancosan

arkadaşlar yardım edin hangi marka model Bluetooth lazım bende var ama tanıtamıyorum elimdeki Bluetoothlarla...

Model fark etmiyor herhangi bir bluetooth ile baglantı kurabilirsin.
  • yani 3 Bluetooth cihazı denedim 3 de tanımadı... acaba kontrolcünün Bluetooth mu yanlış açıyorum (1 ve 2 tuşuna aynı anda basıyorum )
  • Wii nin orjinal remote kontrolü ve sensör bar'ını kullansam, notebook'un dahili bluetooth'u ile ne sonuç alırım sizce?
  • T1ME kullanıcısına yanıt
    Wiimote u kullanabilirsin ama sensör bar'ı nasıl takıcaksın? :)

Ben ilk başlarda bağlıyordum laptop'a ama ps3 kolu için bazı şeyler yükledim ondan sonra çalışmadı bluetooth.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Wiimote u kullanabilirsin ama sensör bar'ı nasıl takıcaksın? :)

Ben ilk başlarda bağlıyordum laptop'a ama ps3 kolu için bazı şeyler yükledim ondan sonra çalışmadı bluetooth.

Doğru ya , usb 2.0 girişli değildi sensor bar. Bi an öyle zannettim, pardon :)

Peki sensor bar olmadan sadece normal gamepad özelliği olmuş olacak değil mi wiimote'un. Hareket algılaması artık yalan oluyor yani?

Emülatör için logitech f710 gamepad'imi bağlamaya çalışmıştım ama tuş ataması yapamamıştım uğraşmama rağmen. Eğer orjinal wiimote ile sonuç alacaksam işime yarar.

Wii yi konsol olarak aldım ama çok seyahat eden birisiyim. Konsolu yanımda taşımak işime gelmiyor dolayısıyla. Emu. için wiimote'u taşımak daha mantıklı geliyor.

Yukarda bir de kablosuz sensor bar'dan bahsedilmiş. O konuda da bilgi verir misin sonic biraz... =)

Bu arada softmod'u senin youtube'daki video ndan bakarak yaptım. Emeğine sağlık öncelikle. Teşekkürler. Ama acilen typing'i geliştirmen lazım,benden söylemesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.