Şimdi Ara

Nintendo Switch Lite 256GB + Çipli ve Ekstralı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sufistike Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Nintendo Switch Lite 256GB + Çipli ve Ekstralı

Geçen sene anlık bir hevesle çipli olarak aldığım switch lite konsolumu artık oynamaya zaman bulamamaktan dolayı satıyorum. Gri renk, içinde 256GB SD Kart mevcut. Aldığımda iki adet ekran koruyucu alıp birini takmıştım biri de yedek olarak durmakta. Ekran koruyucu ile birlikte aldığım, joycon için yedekli koruyucu silikon ve taşıma çantasını da yanında veriyorum. Tinfoil uygulaması yüklü. Şu anki oyunlarını da oradan yüklemiştim zaten. Kutusu ve şarj aleti bulunmamakta. Kutusu bulunmaması nedeniyle elden teslim tercihim. İstanbul Sancaktepe-Çekmeköy'de elden teslim edebilirim.

Sahibinden Linki: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-nintendo-switch-lite-256gb-plus-cip-1259166092/detay/

Fiyat 8200TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.