Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch Lite 256GB + Çipli ve Ekstralı Satın Al 29 Temmuz 2025 17:36 1 1 Nintendo Switch Lite 256GB + Çipli ve Ekstralı Geçen sene anlık bir hevesle çipli olarak aldığım switch lite konsolumu artık oynamaya zaman bulamamaktan dolayı satıyorum. Gri renk, içinde 256GB SD Kart mevcut. Aldığımda iki adet ekran koruyucu alıp birini takmıştım biri de yedek olarak durmakta. Ekran koruyucu ile birlikte aldığım, joycon için yedekli koruyucu silikon ve taşıma çantasını da yanında veriyorum. Tinfoil uygulaması yüklü. Şu anki oyunlarını da oradan yüklemiştim zaten. Kutusu ve şarj aleti bulunmamakta. Kutusu bulunmaması nedeniyle elden teslim tercihim. İstanbul Sancaktepe-Çekmeköy'de elden teslim edebilirim.Sahibinden Linki: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-nintendo-switch-lite-256gb-plus-cip-1259166092/detay/Fiyat 8200TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nintendo Switch Lite 256GB + Çipli ve Ekstralı [SATILDI] Temiz Xbox Series S ve 8. Nesil Controller [SATILDI] [SATILIK] TEMİZ RYZEN 5600/ 32GB RAM/ RX6600 XT [SATILDI] RYZEN 5 5500