< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nintendo Switch - Dijital Oyun Alım / Satım / Takas - Ana Konu (367. sayfa)

-
-
Buna kısmen katilsam da tam olarak katilamiyorum. Yani 260 TL'ye P2 getirecek şekilde satın almak için çok uğraşmaya gerek yok foruma birazcık bakıp bulabiliyoruz. Gift card satan arkadaş var mesela. Ondan alınarak yapılabiliyor saniyorum. Şimdi bir yanda 320 TL vermek bir yanda 260 TL vermek var. Tabiki satın alan kişi uğraşmamis ya da direkt olarak eshoptan almış olabilir. 320 ya da daha yüksek olarak da P2 koyabilir. Ama yani iki gün önce 260 TL'ye satılan şeyi de kimse 320 TLden almak istemez. Ki bazen de atıyorum tam o kadar paramız oluyor ve ona göre arıyoruz oyunları hepimiz. Bu arayış da gayet normal diye düşünüyorum. Biraz daha araştırılarak alınabilir eğer o aradaki fiyat dusunulecekse. Yoksa önemli değilse zaten 260 TL'den de koyabilir o kişi diye düşünüyorum. Burada oyunları olabildiğince ucuza, olabildiğince aynı fiyata birbirimizle değiş tokuş ettigimiz bir yer gözüyle bakiyorum ben de. Herkes oyun oynasın, oyunlarımızı değiştirebilelim diye. Fakat ucuz bir fiyat konulduysa, ki bu yeni çıkan, indirimsiz bir oyunsa, insanlar haliyle ucuz olana yönelmek, beklemek isteyebilirler. Eğer herkes elindeki her oyunu aldığı fiyata cikartabilseydi ve bu bir sirkülasyon halini alsaydı dediğiniz olabilirdi, ki bu konunun bu kadar kısır olmasının sebeplerinden biri de bu bence. Ama indirimler, en ucuza alma yöntemleri, her şeyin gün geçtikçe pahalanmasi derken bunu sağlamak da bir forum ortamında çok zor diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adam 800 lira verdiği oyunun p2 sini 260 a niye satsın 800 lira verip almış o da ağaçtan toplamıyor. 260 a biri sattı diye herkes o 260 a satamaz gta 5 de bedava verildi bi kere ama hala şimdi parayla alınıyor. Ha üstünden zaman geçer oyun eshop ta atıyorum yüzde 30 indirime girmeye başlar o zamanlar fiyatlar da düşer. oyun çıkar çıkmaz alayım oynayım diyorsan ya gidip kendin alcaksın ya da alan arkadaş kaç lira verdiyse yüzde 40 ını vereceksin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam özellikle 260 liraya isyan ettim ben çünkü birazcık bakıp, araştırıp 260 liraya bulamıyorsun. İnsanlar en ucuz mağazadaki oyunun fiyatını istese onu anlarım. Yani Hong Kong mağazasından alınmış gibi fiyat bekleseler (300 TL) o zaman tamam derdim. Ben mesela US mağazasından aldım, P2 340 liraya geldi, ben 320'ye koydum. Biri dese ki 300'e verir misin Hong Kong mağazasından almış gibi muhtemelen tamam derim. Fakat 260 lira bambaşka bir şey. 850 liralık oyunu 650 liraya almış olması lazım o fiyata satabilmesi için. 60 dolarlık kodu 40-45 dolara falan almış olması lazım.
Ucuza oyun arayışını anlıyorum. İnsanlar bekleyebilir o ayrı fakat buraya gelip 260 liraya oyun arıyorum diye yazmak alan arkadaşlara o fiyata almayız onu düşürün demek gibi bir şey. Biri gidip mağazadan oyunu alsa gelip buraya zaten ilan koyar, 5-10 dakika içinde ona insanlar mesaj atar ve o da satar. Ben gidip çok popüler bir oyunu satın alsam gelip burada alınık ilanları kovalayıp, bak ben oyunu aldım sana satayım mı diye özel mesaj göndermem. Oyun popüler zaten, isteyen takip ediyordur burayı ve hemen mesaj atar.
İlk mesajımda söylediğim gibi, bu insanları uzun vadede yeni oyun almamaya itecek bir davranış çünkü P2 hakkının bir kısmını da kendi cebinden karşılaması gerektiğini hissedecek.
-
Burda bir gerçek var banada 260 teklif ediyorlar ama mağlesef o kadar uyuna almadık. Keşke alsakta hepimiz faydalansa. Dediğim gibi tekrar ediyim.
Usa mağzasından alınma pokemon Arceusun p2 satıyorum. 320 tl
SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bross07 -- 28 Ocak 2022; 14:35:49 >
Hocam zaten şu şekilde ben de kısmen hakli buluyorum sizi. Fakat dediğim gibi bir yöntem olarak forumda gift card satan bir arkadaş var ve bu şekilde 260TL ye p2si gelecek şekilde alabiliyoruz oyunu. Herkes bunu bilmek zorunda mı, tabiki değil. Yanlış anlamayin. Bu daima böyle olacak, o arkadaş fiyatı sabit tutacak diye bir şey de yok ama şu an böyle. O yüzden 260 TL bekleniyor ki bekleyenlerden biri de benim. Şu an biri çıkıp ben P1 e ortağım dese bu yöntemi kullanarak 260 liraya getirebiliyorum ki P1 de daha ucuza alabiliyor. Benim de açıkladığım buydu aslında
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnerercan -- 27 Ocak 2022; 23:46:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler burasi insanlarin uyguna oyun almasi icin acilan bi konu degil mi? Forumdan uyguna gift card alip aldigim fiyatin %40’ina da (260 tl) Pokemon p2 ‘yi sattim. 320’ye de satabilirdim fakat neden baltalayayim konuyu?
Oyunlari bir sekilde ucuza temin edebiliyorsaniz 60’a 40 oraninda satin. Ucuza temin edilemiyorsada aldiginiz fiyat uzerinden fiyatayin haklari.. Cakallik yapmak isteyen zaten her turlu yapiyor.
yahu adam zaten 260 liraya oyun arıyorum demiş, veren verir vermeyen vermez niye bu kadar isyan ettiniz :D
-
Animal Crossing
Fire Emblem Three Houses
Metro Last Light Redux
birkaç tane de indie oyun var
P2 320tl
-
Ref+++++
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SATILIK
Mario Kart P2
Fiyat:270 TL
P1 sahibi forumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyotonicGoat -- 28 Ocak 2022; 15:49:14 > -
Zelda BOTW P2
260TL
Satılık
P2 BOTW + DLC ya da P2 Mario Odysseyle, P2 Pokemon Legends Arceus takaslamak isteyen var mı?
Hocam Hollow knight Arjantin de 36 tl. O mağazadan alabilirsiniz.
Nasıl alınıyor hocam ben alınmıyor diye biliyordum
Papara ile alınıyormuş sadece. Ben alamadım. Ama yine de dene :)
Ben garanti bonusla aldım Arjantin’den
Hocam youtube da video var oraya bakarak yaptım aldım. Bir çok oyun aldım hemde kesinlikle denemeni öneririm.
Saolun hocam
Hong Kong mağazasında oyunlarda ingilizce dil desteği var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X