Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hakoyeto Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
49.862
Cevap
500
Favori
1.832.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Temocan

Arkadaşlar zelda da düşmanların üstünde güç çubuğu yerine rakama nasıl çeviriyoruz.Bilen varsa bi yazıversin.

Ozel bir ekipman ile mumkun oluyor.

Bu goreve henuz geldiniz mi bilmiyorum ancak Impa ile konusup kamera gorevini yaptiktan sonra tekrar Impa ile konusun. Hatirlamaniz gereken bazi anilar ile ilgili fotograflar cikacak. Bu fotograflarin cekildigi yerlerden birini bulduktan sonra (hepsine gerek yok) tekrar Impa'ya gidin. Size verecegi Link's trademark blue champion shirt ile hp bar yerine rakamlari goreceksiniz.

Fazla alıştım elde oynamaya tvye bağlayınca zevk vermedi. Bıfam önceden böyle değildi neler oluyor bana? Tvde oyun keyfi başka oluyor derdim şimdiyse tvye sabit kalmak istemiyorum.

Nintendo, Switch'in içine ne koymuş böyle yahu!!

Dolu dolu 10 günüm geçti NS'te. ağırlıklı olarak Zelda ve hanımda sahilde dahil 1 2 Switch oynadık. ben bu kadar rahat taşınabilir ve eğlenceli bir konsol kullanmadım daha önce ( ilk nintendo deneyimim)

Bu arada unuttum sanma Fire Emblem'i NS'te oynamak için deliriyorum valla

Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

Satın Aldıklarım veya Sipariş Verdiklerim

- Zelda Breath Of The Wild
    - 1-2 Switch
    - Bomberman (Siparişte)
    - Mario Kart 8 Deluxe (Ön Siparişte)

Açıklanan Oyunlardan Heyecanla Beklediklerim

- Mario Kart 8 Deluxe
    - Super Mario Odyssey
    - Ultra Street Fighter II

Merak Ettiğim, Almakta Arada Kaldığım Oyunlar

- Splatoon 2
    - Snipperclips

Wii U Oyunlarından Switch için Çıkarsalar Dediğim Oyunlar

- The Legend of Zelda: Wind Waker HD
    - The Legend of Zelda: Skyward Sword (wii var bende ama HD istiyorum)
    - The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (wii var bende ama HD istiyorum)
    - Super Mario 3D World
    - New Super Maris Bros U (wii'de oynadığım new super mario bros oyununu wii u'da değiştirmişler, youtube'da izledim farklı)

Keşke Çıkacağı Duyrulsa Dediğim Oyunlar

- Mario Galaxy Devam Serisi
    - PES Serisi
    - Donkey Kong Devam Serisi
    - Zombie İkinci Oyunu (wii u için çıkmıştı ama sonradan PS4'e gelmişti)

Listene katılıyorum ve ben de bir iki oyun eklemek istiyorum.

Mesela Bayonetta , Persona (keşke gelse) , Skyrim , Fire Emblem , Pokemon gelse de keyfilensek diyorum

3. Partide Diablo , Overwatch ... bi dakika şimdi düşündümde 3.partiden ne isteyeyimki senin ve benim liste birşeşince???

• Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    Hocam Snipperclips ben aldım oynuyorum ve çok eğlenceli oluyor oynarken... Splatoon 2 de çıktığı zaman mutlaka incelemenizi tavsiye ederim çünkü o oyunda çok zevkli karşılaşmalar bizi bekliyor...

Açıkcası Zelda serisini Wii U daki gibi bir Remastered Koleksiyon olarak bekliyorum ben, bu nesilde Nintendo ya ilk defa geçen çok insan var, onlar için mükemmel olur, kaldı ki çıkarsa bende mutlaka alırım böyle bir koleksiyonu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Discord: arfulk#8899
    Nintendo Switch FC:SW-0157-4758-6693 arfulk

Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Konfiçyüs
  • Bıfam işte Nintendo nun en iyi yaptığı iş, yenilik... Analog ları, Wii remote ları ilk çıkartan firma... Hoşgeldin tekrardan Nintendo dünyasına...

Bakalım Fire Emblem hakkında da herhalde E3 te daha fazla bilgi verirler, bekleyip görelim... A

• hunter007 kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiçbir E32ü bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim. Şuan hem Ps cehpesine çıkacak olan oyunlar için ( ki merak ettiğim Bloodborne 2'yi duyuracaklarmı?) , Xbox cehpesinde Scorpio konsolu ve Nintendoda ise 3.parti oyunlar ve NS için gelecek oyunlar beni benden alıp heyecanıma heyecan katıyor.

http://nintendotoday.com/binding-of-isaac-afterbirth-tips-switch/

• NİNTENDO SWITCH DEĞERLENDİRMESİ

Arkadaşlar Nintendo Switch Almalı mıyım ? Diye Düşünen ve İleride Düşünecek Olanlara Rehberlik Etmesi Açısından Kendi İzlenimlerimi Aktaracağım

Nintendo'nun NX Yerine Neden Switch İsmini Tercih Ettiğini Kullandıkça Daha İyi Anladım.

Bildiğiniz Üzere Switch 1-0 Şeklinde Anahtarlama İşlemi Yapan Ürünlerdir. Örneğin Evinizdeki Ampülü Yakmak İçin Bastığınız Anahtar Bir Switchtir. Ya da Otomobinizin Farını Yakmak İçin Kullandığınız Anahtar Bir Switchtir.

Nintendo Switch'de Kullanıcının İşini Kolaylaştırmak İçin Bir Çok Opsiyon Yapmış. Bu Opsiyonlar Arasındaki Geçişleride Günlük Hayatımızda Bir Düğme Aracılıyla Yaptığımız Ampül Yakıp Söndürmek Kadar Kolaylaştırmış.

Ne Bu Opsiyonlar;

- Joy-Con'ları İsteseniz Ekranın Sağına ve Soluna Takıp Adeta PSP Gibi Kullanabiliyorsunuz.

- Joy-Con'ları Ayırıp Grip Üzerine Takarak Klasik Gamepad Şekline Getirebiliyorsunuz

- İsterseniz Joy-Conları Ayırdıktan Sonra Grip'e de Takmayıp Birini Sağ Diğerini Sol Elinizde Tutarak Oynayabiliyorsunuz.
    Yani mesela yatağınızda yüz üstü yatıp bir elinizi sağdan diğerini soldan sarkıtıp oyun oynamanız mümkün

- Joy-Con Pair Olayı ise Muhteşem. Soldakini Sen Al, Sağdakini Eşine ya da Arkadaşına ver. Joy-Con'u Dik Yerine Yatay Tutun. Alın Size İki Tane Mini Game Pad. Her ikisi de Birebir Aynı. Tam Simetrik. Minicik Bir Kontrolcü Üzerinde Bu Kadar Tuş Olması ve Bu Kadar Rahat Kontrol Edilmesi İnanılmaz.

- Bunları yaparken Ekranı Sabit Bir Masaya Koymak İsterseniz Hemen Arkasında Bulunan Ayağı Açıyorsunuz

- Daha Büyük Ekranda mı Oynamak İstediniz, Switchi Hemen Dock İçerisine Bırakıyorsunuz ve Hem Şarj Oluyor Hem de Televizyonunuzda HD Olarak Oynayabiliyorsunuz

- Oyunun En Heyecanlı Yerinde Şöyle Bir Balkona Çıkıp Devam Edeyim mi Dediniz, Pause Yapmanıza Bile Gerek Kalmayacak Bir Hızda Dock dan Çıkarın ve Oyun Kaldığı Yerden Ekranda Devam Etsin

İşte Bütün Bu Hareketlerin Hepsi Çok Hızlı Bir Şekilde Şip Şak Yapılabiliyor. İşte Bu Yüzden Adı Switch

GELELİM PERFORMANSA

- Switch Çok Hızlı Çalışıyor, Oyun Yükleme Süresi, Ana Menü Hızı, Yeniden Oyuna Dönüş Hızı Muhteşem. Sleep Mode'dan Oyuna, Oyundan Sleep Mode'a Dönüşün Bu Kadar Hızlı Yapılması Dünya Tarihinde Bir İlktir. Gameboy Bile Daha Geç Açılıyordu :D

- Görüntü Kalitesi Harika. Hem Ekran hem TV Çıkışı Performansı Üst Düzeyde. Üstelik Bunun Taşınabilir El Konsolu Olduğunu Düşünürseniz Hayranlık Bırakacak Kadar İyi Olduğunu Söyleyebiliriz.

- Bozuk Çıkıyormuş, Eksikleri Varmış Palavralarına İnanmayın. Şimdiye Kadar Böyle Stabil Çalışan Bir Cihaza Rastlamadım.

MÜHENDİSLİK

Arkadaşlar mühendislikte en zon şey; En basitini, en optimum şekilde yapıp üst düzey performans almaktır.

Joy-Con;
    Nintendo bu konsol için çok çalışmış. Joy-Con tasarımları, tuşların aralarındaki mesafeler, simetrisi, ivmeölçerleri, titreşimi, kablosuz iletişimi, yanları ve üstleri dahil bir sürü butonu. Bunları bütün olarak değerlendirdiğinizde, bu kadar küçük ve ince bir ürüne bunları sığdırmak çok üst düzey mühendislik çalışması gerektiriyor.

Soğutma;
    Teknik detayını merak edenler internetten inceleyebilir. Soğutma sistemi çok başarılı. Ufacık oyunlarda bile cayır cayır yanan telefonlara inat Zelda gibi bir oyunda bile ısınmayan çok teknolojik üst düzey bir soğutma sağlanmış. Üstelik bunu yaparken şarjıda deli gibi tüketmiyor.

Switching;
    Yukarıda anlattığım geçişleri sağlamak adına yapılan mekanik ve elektriksel birleşme noktaları özellikle bu işi bilen mühendisleri hayran bırakacak kadar çok detaya ve inceliğe sahip üst düzey arge çalışmalarıdır.

Neresinden baksanız küçücük ve rakipsiz bir alet.

Alıyorsunuz ve hem TV konsolunuz hem el konsolunuz aynı anda sizin oluyor.

Nintendo nasıl ki zamanında Wii Remote ile Sony'i Move ve Microsoft'u ise Kinect'i Çıkarmaya Zorunlu Bıraktıysa Göreceksiniz Switch hamlesiylede Rakiplerini Benzer Çözümler Aramak Zorunda Bırakacak.

Ama Bu Defa Taklit Edilmesi Çok Zor Bir Hamle Bu. Çünkü Karşısındaki Rakiplerin Hedef Kitlesi Niye PS4 PRO Full 4K Değilde 2K diye üzülen Hardcore hayranları. Nintendo'nun ise Böyle bir Derdi Yok Çünkü Kullanıcılarının Birinci Önceliği Oyunların Kalitesi. Bu da Sony ve Microsoft'un Switch'e Karşı Hamle Şansını Azaltıyor.

Yani Arkadaşlar Alayım mı Diye Düşünmeyin Alın. Şimdi Alamıyorum Derseniz Para Biriktirin Alın.

• Ben Playstation hiç merak etmiyorum... Xbox da belki Scorpio için izlerim ama beni şu anda tek heyecanlandıran Nintendo sunumu bıfam, bu sene için Nintendo sağlam hazırlanıyoruz dedi...

• Snake Pass hayran yapımı duvar kağıdı...
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter007 -- 3 Nisan 2017; 12:34:18 >

Elinize sağlık hocam teknik detaylarla karıştırmadan, uzun ve herkesin anlayabileceği bir yazı olmuş...

• E3'te Zelda HD Collection Pack duyursalar kaç kişi havalara uçar?

Ocarina of Time

Majora's Mask

Wind Waker

Twilight Princess

Skyward Sword

tek pakette... Asrın paketi olur valla

Orijinalden alıntı: Axecalos

quote:

- 1-2 Switch
    - Bomberman (Siparişte)

- Mario Kart 8 Deluxe
    - Super Mario Odyssey

- Splatoon 2
    - Snipperclips

- Super Mario 3D World
    - New Super Maris Bros U (wii'de oynadığım new super mario bros oyununu wii u'da değiştirmişler, youtube'da izledim farklı)

- PES Serisi

Mesela Bayonetta , Persona (keşke gelse) , Skyrim , Fire Emblem , Pokemon gelse de keyfilensek diyorum

3. Partide Diablo , Overwatch ... bi dakika şimdi düşündümde 3.partiden ne isteyeyimki senin ve benim liste birşeşince???

3. parti spor oyunları mutlaka olmalı. PES olmuyorsa FIFA düzgün birşey yapmalı

Basketbolda çok keyifle oynanır bu konsolda

Söylediğin oyunlardan hiç oynamadıklarım var. Youtube'dan izleyeyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter007

Hocam Snipperclips ben aldım oynuyorum ve çok eğlenceli oluyor oynarken... Splatoon 2 de çıktığı zaman mutlaka incelemenizi tavsiye ederim çünkü o oyunda çok zevkli karşılaşmalar bizi bekliyor...

Açıkcası Zelda serisini Wii U daki gibi bir Remastered Koleksiyon olarak bekliyorum ben, bu nesilde Nintendo ya ilk defa geçen çok insan var, onlar için mükemmel olur, kaldı ki çıkarsa bende mutlaka alırım böyle bir koleksiyonu...

Splatoon 2 test kullanıcısı olma şansını kaçırdık

Artık demosunu yayınlarlarsa deneyeceğim

zelda için söylediğiniz gibi koleksiyon süper olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Room by a Window

E3'te Zelda HD Collection Pack duyursalar kaç kişi havalara uçar?

Ocarina of Time

Majora's Mask

Wind Waker

Twilight Princess

Skyward Sword

tek pakette... Asrın paketi olur valla

inşallah ya süper :D

quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

quote:

- 1-2 Switch
    - Bomberman (Siparişte)

- Mario Kart 8 Deluxe
    - Super Mario Odyssey

- Splatoon 2
    - Snipperclips

- Super Mario 3D World

- PES Serisi

3. parti spor oyunları mutlaka olmalı. PES olmuyorsa FIFA düzgün birşey yapmalı

Basketbolda çok keyifle oynanır bu konsolda

Söylediğin oyunlardan hiç oynamadıklarım var. Youtube'dan izleyeyim :)

Basketbol deyince ilk çıkan reklamlarda basketbol oyunu vardı bir daha adını duymadık. Hangi oyundu, ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

• White Room by a Window kullanıcısına yanıt
    Ben anında ön siparişi veririm bir saniye bile düşünmem...

Spor Oyunları satışları arttırma konusunda önemli bir etken olur, ki ben mesela Nba 2k18 i sabırsızlıkla bekliyorum, kariyer başlayıp her yerde oynamaya devam edebiliyor olmak çok heyecan verici bir duygu...

Ben teste katıldım Splatoon 2 nin ve çok zevkliydi oyun, ki sadece kısıtlı bir kullanım imkanımız vardı, tam oyun bi bu kadar daha zevkli olacaktır, umarım demo çıkar veya bir Testfire daha olur da denersiniz sizde...

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.