Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.552
Cevap
489
Favori
1.722.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben genelde enpara (banka karti olan) kullaniyorum. arada calismiyor ama tekrar deneyince calisabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba ,

Sizlere kardeşlik hakkın da birkaç şey karalamak istedim. 1 sene önce switch alıp satmıştım buradaki kardeşlik o zaman çok çok yeniydi ve verimsizdi artık bunu aşacak kullanıcı sayısı oluştu.

Switch sahibi dostlarım kardeşlik ps 3 zamanında başlayıp ondan sonra ps4 geçip yaklaşık 6 senelik kardeşlik geçmişi sahip olarak bir kaç tavsiye vermek istiyorum. Ben ps 4 6 sene kullandım ve 1 tane kutulu oyun almadan 100 oyun varsa 95 alıp oynadım kardeşlik sayesinde. Kardeşlik bedava oyun oynamaktır bunu asla unutmayın. Yasal yada etik kısmını herkesin kendine bırakarak tavsiyelere geçiyorum.

Kardeşlik P1 ve P2 denen yani Primary ve secondary olarak tanımladığımız ikiliden oluşmakta. Oyun markette kaça satılıyorsa P1 sahibi %60 P2 sahibi ise %40 ödeyerek 2 kişi olarak sahiplenirler. (100 tl oyun 60 tl p1 40 tl p2 )

P2 neden %40 vererek daha ucuza alır ?

Çünkü p2 alan kişi cihaz wifi de olmadan oynayamaz en büyük handikap budur .
    Ve gözden kaçan ama daha önemlisi online oynamak istediğin de o üyeliğine de online aile yapmak zorunda olması. Ps4 böyle bir sorun yok onda 1 tane hesabı plus alıp primary yapınca tüm üyelikler online oynarken switch de her p2 hesabı online olmak için online üyelik satın alması gerekiyor.Son olarak oyunu alınan hesaptan oynar kendi hesabı ile oynayamaz.

Peki P1 Neden %60 olarak ödüyor ?

Oyunu p1 olarak sahip olunca en büyük ve can alıcı özelliği online olmadan oyunları oynamanız ve bunun yanında kendinize oluşturduğunuz account ile oyunları oynamanızdır.

P1 başka bir avantajı yoktur. Oyun satılırken P1 sahibi 40-50 tl fazla verdiği için oyunun ana mailine sahip olmaz. Burada yapılan en büyük yanlışta bu. Ben 50 lira fazla verdim herşeyi ver .

Şimdi arkadaşlar eğer yukarıdaki mantık doğru olsa 1 tane fake üyelik açıp bütün p1 ler toplanır hepsinin maile kadar alınır ve adam toz olur gider.

Benim tavsiyeme gelecek olursak oyunu satın alan kesinlikle Ana maili bilgilerini oyun satıldıktan sonra ki P1 ve P2 iki kişiylede konuşup anlaşmadan vermesin. Bu ufak ayrıntı dikkat edilirse dolandırıcılık ve sonradan kaybolan hesap işleri tamamen bitecektir. Biz de hatalar yapa yapa bunları öğrendik.

Okurken karmaşık gelsede 1 defa yapınca okadar basit olduğunu göreceksiniz ki bir daha kutulu oyun alma ihtiyacı duymayacaksınız.

Kardeşlik sistemi ne kadar fazla üyeye hitap eder nekadar fazla aktivite olursa okadar çok switch kullanıcısı artar buda aynı zamanda pazarda daha fazla daha çeşitli oyun demektir.

Son olarak bunun adı kardeşliktir arkadaşlar bunda pazarlık olmaz. Alınan fiyata oyun satılır.

Yukarı da yazdıklarım nerdeyse toplamda 8-10 yıldır çeşitli platformlar da kardeşlik yapan bir arkadaşınız olarak kendi fikir ve düşüncelerimdir karşı çıkan olabilir katılmayan olabilir ama bunlar benim fikirlerim dir.

• kangaetemo kullanıcısına yanıt
    ilginçtir ben de onu kullanıyorum. tekrar deneyeyim en iyisi yarın. sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertKayaTR

hocam şöyle bir şey denedim, nintendo hesabında ülkeyi avustralya yaptım, master card ı ekledim sisteme kaydetti. sonra tekrar meksika yaptım. kredi kartıyla ilgili "bulunduğunuz bölgeden alışveriş yapın" uyarısı çıktı. sistemde bölgemi önce avustralya, sonra amerika en son da avrupa yaptım. üçünde de aynı hatayı aldım. mastercard ile.

şimdi bir de visa ile deneyeceğim. yine olmazsa meksika işi yaş gibi.
    bu arada halkbank ve enpara ile deniyorum. başka banka mı denesem acaba?

Alıntıları Göster
    dediklerinizin aynısını yaptım, visa kartı ekleyince alışveriş yapabildim

• Arkadaslar hesapları yazdığım kagıdı kaybettim malesef
    Switch de açık olan hesapların bilgilerini nerde görebiliriz 3hesap var 2sinin bilgilerini hatırlamıyorum malesef

• Tarıkacı T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Eğer hesapların şifresini hatırlamıyorsanız sanırım göremezsiniz, eğer hatırlıyorsanız

System Settings - User - Kullanıcıyı seçtikten sonra - Check Account Information ile hesabın e-mail adresinin tamamını ve Giriş ID'nizi görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatembaba

Merhaba hocam,

Eğer hesapların şifresini hatırlamıyorsanız sanırım göremezsiniz, eğer hatırlıyorsanız

System Settings - User - Kullanıcıyı seçtikten sonra - Check Account Information ile hesabın e-mail adresinin tamamını ve Giriş ID'nizi görebilirsiniz.
    Şifreleri hatırlıyorm sadece mail aklımda değil çok teşekkür ederim deneyeceğim bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞEYHİ

dediklerinizin aynısını yaptım, visa kartı ekleyince alışveriş yapabildim

Alıntıları Göster
    ben de deneyeceğim bir ara.
    edit: denedim, maalesef olmuyor. ülkenizin kartını kullanın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertKayaTR -- 29 Mart 2020; 14:54:52 >

• Bunun cozumu nedir arkadaslar.
  • arkadaslar bikac saat once switch alarak araniza katildim.uyelik olusturdum ama eshopa birturlu giris yapamiorum region degistirdim yine olmadi ulkenizde kullanilamio felan dio napmam lazim?

• Kredi kartı ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar bir de şu yöntemi deneyebilirsiniz, ülkenizi önce Türkiye yapın sonra da eShop a girin, bulunduğunuz ülkede eShop kullanılmıyor deyince de accounts.nintendo.com adresine girip profilden ülkenizi değiştirip tekrar eShop a girip oyunu alabilirsiniz...

Arjantin store dan oyun almak mümkün değil,tekrar tekrar sormadan baştan yazayım...

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Farklı uygulama ile kurmayı dene. Bazen goldleaf veriyor hata. Tinfoil ile kurmayı deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar,

Animal Crossing gercekten de soylendigi kadar iyi mi? Daha once hic Animal Crossing oynamadim. Yeni bir oyun alacagim ama Doom ve Animal Crossing arasinda kaldim (saka degil) genelde AC tarzi minnos oyunlari severek oynarim.

Ama oyun sadece hypetan ibaretse bos yere para harcamak istemiyorum

• Arkadaşlar Zelda-Pokemon ve Mario için Switch almak istiyorum. Muhtemelen 1-2 ay sonra da satarım bunları oynayıp. Sorum şu, bu 3 oyun dışında oyun oynama düşüncem yok şuan için, RCMli olan kırık cihaz mı alınmalı? Hangisi daha az zarar ettirir?

2. el olarak 2500 tlye Mario ve Zelda'lı konsol var, 2800'e de CFWli. Sizce hangisi mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 29 Mart 2020; 16:57:4 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar alıp pişman olan kimse görmedim hocam... daha yeni çıkmasına rağmen herkes oyuna saatler harcadı bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Farklı uygulama ile kurmayı dene. Bazen goldleaf veriyor hata. Tinfoil ile kurmayı deneyin.
    eyv hocam deneyelim bakalim, once tinfoil kurmak lazim;
    Tinfoil siz olmaz zaten cfw varsa. Hbgshop ta var ise zaten tinfoil ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 29 Mart 2020; 20:5:39 >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Nerede hocam?

Sizin atmosphere de kurulu değil hocam. Ayrıca indirip hafıza kartına atın.

• Merhabalar, cihaz için bir powerbank tavsiyesi olan var mı? Çok uçuk fiyatlar vermeden kaliteli, uzun ömürlü bir şey almak istiyorum. Marka model tavsiyesi olan yazarsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.