Şimdi Ara

NİNTENDO SWITCH ALMAK ISTIYORUM AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben ilkokul öğretmeniyim 27 yaşındayım. Dugune de bikac ay var. Askerden de yeni geldim. Eskiden ps4um vardi oynamaktan en haz aldigim oyunlar world of tanks ve online fps oyunlariydi. Şimdi boş kaldığımda canim oyun oynamak istediginde laptopdan world of tanks oynuyorum. Kararsizim acaba switch alsam mı nasıl olur birkac saat kullandiktan sonra satmak ister miyim. Yoksa kalici olur mu bilmiyorum. Şimdilik kanımca oyun ve diger hersey icin en iyi şeyin iyi bi laptop oldugunu dusunuyorum aslinda ama o da 5000 tl ne bileyim 1500 tl civarina bi switch alip oyun oynsmak istedigimde acip oynasam nasil olur ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Switch'den ne bekledigine bagli. Nintendo oyunlari ile hasir nesirsen bu sene sonunda iyi sayilabilecek bir oyun arsivi olacak switch'in. Su anda oyun yok gibi bir sey.
  • Lyzard kullanıcısına yanıt
    Çok haşirneşir sayilmam aslinda. Ama videolari hep dikkatimi çekmiştir. Nintendo oyunlarinin. Bir ara new 3ds xl kullanmistim. Mario disinda oyunlar sanki kalitesiz gibi gelmisti ama switch baya kaliteli gorunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım bakalım ne olacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANIL007

    Aldım bakalım ne olacak :)

    cihaz dan ve oyunların dan keyif aldınız mı ?
  • kadir_74 K kullanıcısına yanıt
    Cihaz ve zelda çok güzel. Saatlerce oynadim. Sol joykonda ilk serilerde konsol modundayken bluetoothlarda kopma oluyordu o yuzden sogudum ve sattim. Bir de oyun fiyatlari cok oahali geldi. Ps4 kardeslik gibi bir sistemi de olmadigi icin maliyetinin fazla olacagini dusundum. Ama simdiye kadar oynafigim hicbir oyun bana zeldanin tadini vermemisti. Iki elestirim var biri uyguna oyun bulma imkanı yok ikincisi ise biraz daha tv konsolu olabilirdi yani tvden cok el konsolu. Pro kontroller de kutudan cikabilirdi mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.