Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch 2.Versiyon + Aksesuarlar + Oyunlar Satın Al 7 Ekim 2020 19:07 1 1 Nintendo Switch 2.Versiyon + Aksesuarlar + Oyunlar Herkese Merhaba,Tüm aksesuar ve oyunlarıyla birlikte Nintendomu satmak istiyorum. Ben çok keyif aldım umarım siz de alırsınız. Şimdilik ayrı ilanlar açmadım, hepsini tek seferde vermek niyetindeyim. Konsol ve aksesuarların tümü faturalıdır. Bozuk, kırık, değişen herhangi bir parça olmamıştır. Oyunların da hepsi kutulu ve sorunsuz çalışmaktadır. Aksesuarları itibariyle sosyal mesafenize dikkat ederek ailece ve arkadaşlarınızla güzel vakitler geçirebilirsiniz Aksesuar ve oyunların listesi aşağıdadır. İstanbul Beşiktaş'ta elden teslim etmeyi tercih ederim. Maske ve mesafeye dikkat edelim. Sağlıklı forumlar dilerim.Teşekkürler.Nintendo Switch (Yeni Versiyon)Nintendo Pro ControllerNintendo Joy-Con (Kırmızı-Mavi)Samsung Evo Plus MicroSD 128GBDobe Charging DockDobe Folding StandNintendo USB AC Adapter8BitDo USB Wireless AdapterSkull & Co. GripCase Set: A Dockable Protective Case with Replaceable Grips - Tutucu Kılıf ve Çanta Gri amazon linkSkull & Co. Interchangeable Grips Set: Snap/Trigger Grips/Plus Grips - Kılıf için Ekstra Tutucu Set Kırmızı Mavi amazon linkSkull & Co. D-Pad Button Cap Set for Nintendo Switch Joy-con - amazon linkSkull & Co. Skin, CQC and FPS Thumb Grips Set Joystick Cap Siyah - amazon linkSkull & Co. Skin, CQC and FPS Thumb Grips Set Joystick Cap Kırmızı Mavi - amazon linkOyunlarSuper Mario OdysseyMario Kart Deluxe 8Super Mario Bros.U DeluxeThe Legend of Zelda Breath of The WildPokemon Let's Go PikachuKirby Star AlliesOctopath TravelerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Ekim 2021 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Huntsman Elite SONY PS5 Dualsense Wireless Controller PS4 500GB Fat Kasa XBOX Kablosuz Oyun Kumandası Mavi (9.Nesil)