Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: perhanpayidar
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.044
Cevap
190
Favori
190.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazon ön talep başvurusu gibi bir seçenek sundu hocam bir kaç gün önce. Büyük ihtimalle müşteriler arasında daha çok alışveriş yapan, eski üye vs gibi detaylarla sırayla talep onaylıyorlar.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★

Amazon.de 24 saat içinde döndü bana. Aslında ben bayrama denk geldiği için Birleşik Krallık taraflarında olacağım o tarihlerde ama Amazon UK henüz talebe dönüş yapmadı mesela.

Almanya'dan onay gelince de riske atmak istemedim, arkadaştan onay alıp sipariş geçtim. Mediamarkt/Saturn de falan da direkt ön siparişi başlatmışlar cuma günü, 8'ini beklemeden.

Resmi Nintendo sayfası 8'inde başlatacak olabilir.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Donanım geliştirmelerinden memnunum ben genel olarak. Sorun donanım ve yazılım değil, oyun fiyat politikaları.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Alternatifi olmadığı konusuna genel olarak katılıyorum. Hatta geçen gün yazmıştım buraya da örnekle ama aslında şu an bu siparişleri verenlerin nintendo kitlesi olduğunu var sayarsak şöyle 6 ay 1 yıl protrsto edecek bir alternatifleri var o da Swotch 1 halihazırda sahip oldukları konsol. Bazen kaliteli bir şeye acele etmeden sabrederek sahip olmak daha iyi sonuçlar doğurabilir. Ama dediğim gibi nintendo kitlesi farklı bu açıdan. Umursadıklarını sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ZimaaBlue kullanıcısına yanıt

Ben yıllardır dört gözle bekliyorum konsolu. 400-450 dolar gibi bir fiyat ile geleceğini tahmin ediyordum o yüzden ona şaşırmadım. Bize nasıl gelecek kim bilir o ayrı bir konu ama o bizim sorunumuz tabii. Oyun politikaları şaşırttı biraz ama aksilik olmazsa ben de alacağım. Benim hevesle beklediğim tek konsollar Nintendo'dan geliyor. Oyun işini de kardeşlik, dijital hesap alım satım ile çözüyorum bir nebze. Alternatifi olsa almazdım ama. Zaten Nintendo bu sebeple asla kendi işlerini başka platforma çıkarmıyor. Bugün Pc'ye getiricem dese almam mesela muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Nisan 2025; 11:25:59 >
  • Konsol fiyatıyla ilgili benim de pek bir şaşırdığım konu yok. Ama oyun fiyatları ile ilgili bunun bir yoklama olduğunu ve yeterli tepki gelmezse nintendoyla başlayan bu ateşin genele yayılacağını düşünüyorum.

Ps tarafında bu başlayalı epey oldu aslında. 70-80 dolar / euro oyunların sayısı hiç az değil. Yeni standart artık 70 maalesef. Fiyatın en az sorun olduğu / olacağı ortam Pc yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Nisan 2025; 11:29:14 >
  • 90 fiziksel sürümü mario kartın. 10 10 ilerliyorlar yokluyorlar resmen. Gta 6 da 100'den çıkar. Sonra iyi kötü aaa tüm oyunlar 90-100'e demirlerler.

• Mario Kart ile birlikte 18K gayet uygun, hayırlı olsun.

Nintendo'nun Msrp fiyatı 80 dolar Mario Kart için. Walmart'ta da yine 80. 90 olayı nasıl çıktı bilmiyorum tam.

Bizde aynısının Switch hali 24k ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★  Arkadaşın aldığı fiyat x2 olacak herhalde bizde.

Ekleme: 509 Euro'ya almış yalnız. O istek yaptığı andaki fiyat sanırım. 21k yine iyi fiyat tabii o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Nisan 2025; 11:47:29 >

21k yapıyor şu an ama şöyle bir durum var. Amazon gönderim sırasında ücreti çekiyor. Haziran'da kur ne olacak acaba biraz korkutmuyor değil :)

Her şekilde buradan almaktansa daha uyguna geleceği kesin.

Burası da yine euro değil, sterlin. Amazon UK.

Yine 21K'ya denk geliyor.

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi hocam her türlü temiz. Hayırlı olsun.

Yurt dışından alma niyetiniz varsa döviz alıp kenara koymanızda fayda var. Cihazın fiyatı eleştirildiği kadar yüksek değil, bize gelince fiyatı katlanıyor. Haliyle insanların kafa xbox, ps gibi alternatiflere kayıyor. Yurtdışı fiyatı makul görünüyor. Oyun fiyatları ise zaten çok fazla. Arkadaş dijital kopya satıyorsun bu fiyatlar nedir yahu? 5-6 oyun alıyım desen 1 cihaz parasına geliyor. Bilmiyorum bu fiyatlar yurt dışındaki insanlara belki normal geliyordur. Zamanında bu paralara steamden, xboxtan yüzlerce oyun almış birine psikolojik olarak ağır geliyor ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ .

Fark etmemişim haklısınız. Yine de uygun hocam burada 30K'dan açacaklar gibi duruyor kapıyı ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Ps ve Xbox alternatif de değil ki aslında işte

Çok bekletmeden şu fiyatları açıklarlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Nisan 2025; 12:33:46 >

Evet alternatif değil de fiyatları birbirine yakın olunca çok bilmeyen adam gider ps alır.

Sw1 kutulu oyunları olanlar sw2 de takıp oynayabilecek mi? Bilginiz var mı?

Fiyatı 40-45bin aralığında olur sanırım.

• fbyram kullanıcısına yanıt

Zaten o kişiler için Ps, Xbox daha uygun bence.

Evet geriye dönük uyumluluk var, kartuşlar uyumlu yani. Ama oyundan oyuna farklı durumlar olabiliyor. Burada bilgi verilmiş biraz.

Nintendo'nun kendi oyunlarından Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit hariç hepsi çalışıyormuş anladığım kadarıyla. Sorun olabilen oyunlar 3rd party.

https://www.nintendo.com/us/gaming-systems/switch-2/transfer-guide/compatible-games/?srsltid=AfmBOoqSN4PqVIHgfiR3Di4mgNmuxVpYL1j4wLFjc9jngB6PXlBna4KA

Normalde vergiler dahil fiyat bu;

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Nisan 2025; 12:58:38 >

• Türkiye'de ana bayilerinin satış fiyatı 35 45 arası olacaktır diye düşünüyorum. Ben oled'e kadar kenara Euro atarım ufak ufak. Daha sonra yurtdışından alırım diye planlıyorum. Ne kan emici vergi sistemine ne de kan emici satıcılara kazandırmak gibi bir niyetim yok. Elimdeki 3 konsolu da bu şekilde yurt dışından temin ettim. Aynı şekilde devam.

• Usb-c bağlantısı olan herhangi bir kamera kullanılabilirmiş. Nintendo kamerası olmak zorunda değil.

Tutorial, tech demo şeklindeki oyun ücretli ama herhangi bir oyun fiyatında değilmiş. Japonya'da 990 yen. (6,76 dolar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 7 Nisan 2025; 13:22:53 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.