Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.930
Cevap
212
Favori
253.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su dandiklikte bir mobile game in 70 dolar olup bu kadar satmasi aslinda tum tabloyu ciziyor. Bu oyunu bir indie studyosu yapmis olsa hatta biraz daha iyisini yapmis olsa 1000 adet satsa toplanip donanimhaber ekibi olarak suratima tukurun.

Nintendo oyuncularina hersey mustehak, milyarlarca dolarlik bir sirketten cika cika bu telefon oyunu cikiyor, bu oyunun daha iyisini asla goremeyecekler. Iyi ki pokemon serisinin sevdalisi degilim vallahi cok uzulurdum.

Grafik konusunda evet. Gameplay olarak çok keyifli bence. Dandik olan nokta grafikleri. Yoksa oyun aksine çok keyifli.

Pokemon'un tamamen düzelmesi için haklarının tamamen Nintendo'da olması lazım. Kendi ekipleri geliştirmesi lazım Totk, Botw gibi. Ama olmuyor maalesef. Üç ayrı şirkete ait. Pokemon Company de Gamefreak'ten vazgeçmiyor. Zaten onlar da sahiplerinden biri.

Geçen bir sürü sızıntı oldu. Her sene yeni Pokemon oyunu var neredeyse. Sonrakiler Switch 2 exc. olduğu için daha iyi görünüyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Ekim 2025; 12:13:36 >

ben de pokemon oyununda çok büyük beklentiler içinde değilim ama en azından 1 şehir yapıyorsun o şehiri daha canlı tut.

oyunun binalara bakıp ne kadar özenilmediğini görebiliyoruz

Japonya rakamları kaç hocam biliniyor mu?

Isin o kismini bilmiyordum orda bir komplikasyonlar yaratabilir ama hersey tuketicinin elinde, tepki gostermeyince boyle oyunlar devamli olarak cikacaktir. Tepkiden kastim tabiki satis rakamlari. Minimal efort, minimal butce, premium kazanc. Corporate wet dream bu baska bisey degil.

Bu duzeyde oyun yine olur niye olmasin daha kotu bir suru mobile game var ama asil derdim 70 dolar olmasi, bu oyunun ederi 70 dolar ise ozaman Botw yada Totk ya haksizlik olmuyor mu cunku onlarin bu durumda 300-400 dolar fiyat etiketine sahip olmasi gerek. Ya biri ya biri bu ikisini yan yana koyup asagi yukari ayni fiyat etiketini basmak hangi evrende mantikli olur?

Kucucuk bir dunya kutu gibi kopyala yapistir binalar .jpeg resimleri koymuslar vallahi hayret ediyorum ama millet aliyorsa bana laf dusmez, yine de begenenler fikirlerini belirttigi gibi bende kendimi fikrimi ortaya koymak zorunda gibi hissediyorum cunku sanki insanlar pembe bir nintendo balonu icinde yasiyorlarmis gibi hissediyorum. Soylediklerimde nefret gibi anlasilmasin ben oyuncu olarak herkesin verdigi paraya gore olabilecek en iyi oyunu alabilmesi derdindeyim. Malesef burda onu goremiyorum, ya bi oyun yapalimda bunlar fanboy oyle boyle alirlar gibi bir kafayla yapilmis acikca belli oluyor.

• Başlangıçta 2025'te piyasaya sürülmesi planlanan Nintendo Switch 2 oyunu "ELDEN RING Tarnished Edition", oyunun performansını ayarlamak için daha fazla zamana ihtiyacımız olduğunu belirlediğimizden 2026'da piyasaya sürülecek. Bu durumun, oyunun yayınlanmasını bekleyen kullanıcılarımıza verebileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz. Oyunu mümkün olan en iyi şekilde sunmak için ayarlamalar yapmaya devam edeceğiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Sabrınız için teşekkür ederiz.

x (formerly twitter)
    FROMSOFTWARE (@fromsoftware_pr) on X
    https://x.com/fromsoftware_pr/status/1981359979119726764

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orhanyor kullanıcısına yanıt

Fiyat olayı birçok oyun için söylenebilir maalesef. Sırf Pokemon - Zelda için değil.

İnsanların halen alma sebebi, Pokemon oyunlarının gerçekten keyifli olması. O keyfi gitse düşer satışları. Bir de grafik kısmını en az umursayan kitle Nintendo'da muhtemelen. Aileler de çok alıyor mesela Pokemon oyunlarını çocuklar vs. derken. Muhtemelen umurlarında da değil. Keyif alıyoruz deyip geçiyorlar.

Benim oynama sebebim de gerçekten bu oyunun da keyifli olması. Mesela siz açıp denediniz mi oyunu? Eleştiri için söylemiyorum yani yoksa bu grafikli oyunu oynamam mı dediniz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Ekim 2025; 14:14:10 >

Çok fark var. Videolardan bakılabilir. Oyunun atmosferini bozacak şekilde zayıf bence Switch 2'de grafik kalitesi.

Orijinalden alıntı: JePinkman

Çok fark var. Videolardan bakılabilir. Oyunun atmosferini bozacak şekilde zayıf bence Switch 2'de grafik kalitesi.

Muhtemelen AC shadows da aynı olacaktır heralde. Onu da Switch 2'ye düşünüyordum.

Onda böyle olamaz çünkü bu tarz atmosferik değil. Ama tabii ki grafik kalitesi Ps ve Xbox gibi olamaz. 30 fps olacaktır bir de. DLSS kullanırlarsa görüntü temiz olabilir ama. Fakat böyle oyunlar docked olarak iyi görünmez handheld kadar. 4K ekranda yani. Elde 1080p olduğu için daha temiz görünür.

Eyvallah hocam teşekkürler.

durum buyken insanlar yerli yersiz eleştiriyor.haksız oldukları kısımlar da var ama haklı oldukları kısım çoktur

%32'si Nintendo'da sadece The Pokemon Company'nin. Kalanı Gamefreak ve Creatures. Tamamen Nintendo'da olsa çok farklı oyunlar görebilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Ekim 2025; 17:28:4 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar ben de yeni aranıza katıldım. Bana avrupa cihazı denk geldi ilerde yaramazlık yaparsam en azından internetim kesilmicek gibi:) sizden rica bölge değiştirip satın almalarda ince tavsiyeleriniz var mıdır? Mesela amerikanın bazı bölgelerinde tax free oluyormuş. Kanada eyalete göre kod istiyormuş. Hepsi bir şekilde internette var ama bu konularda ön tavsiyeleriniz varsa dikkatle dinlerim. Teşekkür ediyorum.

Bu aralar indirimler var gibi denk geldi. Dil çevirisi yapmak harici hongkongda başka dikkat edilecek bir durum yok değil mi?

Şu siteyi kullanın fiyat ve oyunun desteklediği dil bilgilerini görmek için. Neredeyse her oyunda ingilizce oluyor zaten.

eshop-prices.com
    eShop-Prices.com – A price comparison tool for Nintendo Switch games
    https://eshop-prices.com/?currency=TRY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 25 Ekim 2025; 14:43:56 >

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.