|
Hiçbir şey değişmedi çıktığı gibi hala. Bir süre daha switch 1 ile idare edilebilir bence aceleniz yoksa. |
|

1 Mobil
|
Hiçbir şey değişmedi çıktığı gibi hala. Bir süre daha switch 1 ile idare edilebilir bence aceleniz yoksa. |
|
|
|
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
|
Ekran koruyucu önerim; ivoler 4-Pack Tempered Glass Screen Protector Designed for Nintendo Switch 2 2025 with [Alignment Frame] Transparent HD Clear[Updated Version] Screen Protector for Switch 2 7.9'' https://www.amazon.com.tr/ivoler-Protector-Nintendo-Switch-Transparent/dp/B0DS1S2Z7L?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A2CONISTH6C619Bu ürünü daha önce NS1'de kullandım ve çok memnun kaldım. Çerçevesi ile birlikte uygulaması çok kolay. Taşıma çantası öneremiyorum çünkü temu'da 250-300 lira olan çantalar burada 900-1000 liradan başlıyor.. |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
|
Pokemon Z-A satışları ilk günden ne halde arkadaşlar bilgi var mı? Japonya'yı özellikle merak ediyorum. Ben kutulu aldım, yarın gelecek. |
|
|
Arkadaşlar aile grubumuzda 7 kişiyiz, 8.arkadaşımızı ekleyemiyoruz gruba hata veriyor sürekli. Arkadaşımın mail'ine davet gönderiyorum davet linki tıklayıp kabul ettiğinde sürekli bu hatayı alıyoruz ''No new members can join due to limits on family group changes'' Gruptaki kimse gir çık yapmadı daha önce neden böyle hata verir, çözümü nedir bilen var mı acaba? -ÇÖZÜLDÜ- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 17 Ekim 2025; 19:14:32 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bugün aile hesabında başıma gelen olayı ve çözüm yolunu anlatacağım, aynı sorunları yaşayan çıkarsa bir nevi rehber olur diye düşünüyorum. Norveç eshop üzerinden 12 aylık online + expansion pack aile üyeliği aldım (ben dahil 8 kişilik üye listemiz hazırdı) Üyeliği aldıktan sonra mynintendo üzerinden tek tek diğer arkadaşların mail'lerini girerek davet mail'lerimi gönderdim. 6 arkadaş sorunsuz şekilde aile hesabımıza katıldı( +ben 7 kişi yani) fakat son 8. kişiyi bir türlü aile hesabına dahil edemedik. Davet linkine tıklayınca sürekli aynı uyarıyı alıyordu ''No new members can join due to limits on family group changes'' Aile üyeliğinde kimse yakın zamanda başka bir aile üyeliğinde bulunmuyordu veya başka bir üyeliğe gir-çık yapmamıştı. Ayrıca kimsenin hesabında da bir problem/ban vb. bulunmuyordu. Acaba arkadaşımın hesabında mı bir problem var diye düşünüp deneme amaçlı çok başka bir hesaba davet gönderdiğimizde ise sonuç yine değişmedi. 7 kişi aile hesabında gözüküyorduk fakat 8. herhangi bir son üyeyi asla aile hesabımıza dahil edemiyorduk. Kısa bir araştırma sonucu problemi resmi sitede ''contact us'' kısmından çözebileceğimi öğrendim. (Link aşağıdadır, abd üzerinden destek sağlanmaktadır, hesabınızı farklı bir ülkeden açmış olmanız veya anlık bölgenizin abd dışında bir bölge olması sorun teşkil etmemekte bilginize) Contact us | Nintendo Support https://en-americas-support.nintendo.com/app/contactBu bağlantıya girip ''ask our chatbot'' kısmına tıkladım ve hesabımla ilgili gerekli bilgileri/mail adresimi verdikten sonra canlı bir yardım görevlisine bağlanıp durumu anlatmaya başladım. İlgili görevli mail adresimi teyit edebilmek için bana bir teyit mail'i gönderdi ve o teyit mail'inin sonunda bulunan 16 haneli kodu benden talep etti. Kodu kendisine ilettim ve beklemeye başladım. Sonrasında ise hesabımın bir bakıma nintendo tarafından ''suspended'' edildiğini söyledi ve durumu düzeltmek için benden birkaç dakika istedi. Birkaç dakika sonra sorunun çözüldüğünü ve arkadaşıma şimdi tekrar davet mail'i gönderebileceğimi iletti. Arkadaşımı tekrar davet ettim ve sorunsuz aile hesabımıza katıldı. Özetlemek gerekirse aynı hatayı alan olursa izlediğim adımları izlerse sorunun çözüme kavuşacağını bildirmek isterim. Bunun sebebi tek bir seferde ard arda birçok farklı mail adresini aile hesabınıza ekleme isteğiniz olabilir bu da benim kendi yorumumdur. Umarım yardımcı olabilmişimdir, herkese iyi forumlar keyifli oyunlar dilerim |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|