Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.934
Cevap
214
Favori
253.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun kendisi de sızmış galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet Switch oyunu olduğu için. Videoları bile düştü youtube'a. Hepsi Switch versiyonu tabii. Switch 2 versiyonunu çıkınca göreceğiz. Ama çözünürlük + fps'dir sadece. Grafik ayarlarında fark olacağını düşünmüyorum. Tabii 30 fps nere 60 fps nere.

Bu oyun normalde 2024'te, Switch 2 exc. olacak Pokemon oyunu 2025'te çıkacakmış. Ama 1 yıl ötelenmişler. Gamefreak patlamış galiba yine sızıntı kaynıyor her yer ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 

Çarşamba akşamı başlıyoruz kısmetse.

Puanlar da yarın gelmeye başlar muhtemelen. 75-80 bekliyorum. Olur da 85 falan alırsa gerçekten iyi bir oyun olacak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 13 Ekim 2025; 20:14:31 >

ama sonraki legends oyunundan sızanlara göre oyun 1000 yıl öncesinde geçecekmiş bana çok mantıklı gelmedi.

sv oyununda bazı şeyleri değiştirmişler.iyi fikirleri de varmış ama kim engel oluyorsa en kötüsünü seçtirmiş bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratonhnhaketon -- 14 Ekim 2025; 8:34:29 >

Alıntı

metni:
    Çoğu kişi ev konsolu olarak kullanıyor.

Switch 2 icin veriler cikti mi bilmiyorum ama switch icin durum oyle degil. Oyuncularin sadece %20 kadari sadece TV ye bagli olarak kullaniyor, %30 sadece handheld, geri kalan %50 ikisi karisik sekilde.

Switch 2 verileride cikar biraz zaman gectikten sonra ama bence bu %20 lik oran artacaktir, alet biraz agir, elleri kucaga dayamadan oynamak bir sure sonra rahatsiz hale geliyor.

Switch 2 bariz ev konsolu olmuş.

Elde ekran süresini geçtim dock modda özel oyunlar muazzam görünüyor.

Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • Docked kullanım artmıştır muhtemelen Switch 2 ile. Güzel bir monitör / tv ile ayrı keyifli oluyor. Nintendo ev konsolu da üretse şahsen tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Ekim 2025; 15:49:55 >

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★

- Yeni real time dövüş sistemini herkes beğenmiş.

- Ana hikaye 30 saat civarı sürüyormuş.

- Mekanlar kafa karıştırabiliyormuş tasarımları benzediği için.

- Karakterler ve müzikler iyi denmiş.

- Performans iyi. Grafikler hem Switch oyunu olduğu hem Gamefreak yaptığı için yine yetersiz.

- Yer altı mekanları varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Ekim 2025; 16:22:28 >

• orhanyor kullanıcısına yanıt
    Aslında istatistik olarak söylemek istememiştim. Arkadaş, dock’ta kalmasının sıkıntı olup olmadığını sormuştu. Cihazın tasarımına uygun bir kullanım olduğundan ve tabi azımsananıyacak çoğunluğun bu şekilde kullandığına dikkat çekmek istedim.

Bu sefer sıra tabanlı değil mi? Öyleyse şans verebilirim. Sıra tabanlı sevmiyorum, pokemon hiç sevmiyorum ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 

Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Yok değil. Full real time. Ama Pokemon sevmeyen birinin denemesine bile gerek yok bence ★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 14 Ekim 2025; 16:41:21 >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Ben çok severim. Hiçbir oyun için bu oyunu ertelemem mesela. Anca Zelda oyunu falan olursa.

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ElAnalistaDeBitsyoutube
    🇺🇸 - Pokémon Legends Z-A applies similar improvements to those we saw with the Scarlet/Violet update. - While Switch 1 reaches a maximum resolution of 1080p with a common resolution close to 800p, Switch 2 displays scaled 2160p with a common resolution of 1080p. - Without a doubt, the most notable improvement is that Switch 2 reaches 60fps compared to the maximum of 30fps offered by Switch 1. - Nintendo Switch 2 shows improvements in some textures, contact shadows on vegetation and other elements, and a greater draw distance. No improvements beyond those settings are applied. - Pokémon Legends Z-A is clearly a product designed for the first Nintendo Switch, and the improvements for Switch 2 (apart from the frame rate) are anecdotal. 🇪🇸 - Pokémon Legends Z-A aplica mejoras silimares a las que vimos con el update de Scarlet/Violet. - Mientras que Switch 1 alcanza una resolución máxima de 1080p con una resolución común cercana a 800p, Switch 2 muestra 2160p escalados con una resolución común de 1080p. - Sin duda lo más destacable es que Switch 2 alcanza los 60fps frente al máximo de 30fps que ofrece Switch 1. - Nintendo Switch 2 muestra mejoras en algunas texturas, sombras de contacto en vegetación y otros elementos y una mayor distancia de dibujado. No se aplican mejoras más allá de esos settings. - Pokémon Legends Z-A es claramente un producto diseñado para la primera Nintendo Switch y las mejoras para Switch 2 (a parte del framerate) son anecdóticas. 🇧🇷 - Pokémon Legends Z-A aplica melhorias semelhantes às que vimos com a atualização do Scarlet/Violet. - Enquanto o Switch 1 atinge uma resolução máxima de 1080p com uma resolução comum próxima a 800p, o Switch 2 exibe 2160p escalonado com uma resolução comum de 1080p. - Sem dúvida, o mais notável é que o Switch 2 atinge 60fps em comparação com o máximo de 30fps oferecido pelo Switch 1. - O Nintendo Switch 2 apresenta melhorias em algumas texturas, sombras de contato na vegetação e outros elementos, além de uma maior distância de renderização. Não há melhorias além dessas configurações. - Pokémon Legends Z-A é claramente um produto projetado para o primeiro Nintendo Switch e as melhorias para o Switch 2 (além da taxa de quadros) são insignificantes.
    https://www.youtube.com/watch?v=H34ZUA-DD3M&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Ekim 2025; 18:36:56 >

Puanlar çok iyi, 80 üstü puan pokemon için güzel bir puan. Digimon'u da gizaladan sipariş verdim bugün. Onun da user score'u 9.2. İki harika oyun bizi bekliyor.

Kendi haline bırak, Olsun !
  • Arkadaşlar switch2 aldım,cihazı kutusundan çıkarır çıkarmaz açmadan şarja takmam mı gerekiyor öyle birşey okudum sanki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hiç gerek yok, keyfini çıkarın cihazınızın şimdiden iyi oyunlar dilerim.

• Aradan baya zaman geçti elde kullanım şarj süresi vs değişien bişiyler varmı güncelleme ile yada yeni sürüm falan çıkarttılar mı? Genel değerlendirmeleriniz neler? Switch 1 devam ediyorum şuan için ve aslında bayadır da kullanmıyorum. Alsam mı almasam mı hala çok kararsızım.

Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.