Şimdi Ara

★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.369
Cevap
200
Favori
209.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok oyun gelmez bence ama mevcutta çok fazla oyun var zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı akşamlar. Benim cihaz yarın teslim edilecek. Kutu üzerinde barkod vs ile hangi ülke olduğunu anlama şansımız var mı ?

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt
    Anlaşılabilir hong kong çıkartması oluyor sağ üstte mesela ama yine de satıcıya sor

• DarkPssngr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Satıcıdan hong kong olduğunun onayını aldım almadan önce aslında ama kutuyu açmadan öğrenmek iyi olur.

Öyle hocam var da, güncelde çıkacak mario Kirby donkey oyunları gelmemesi çok kötü olmuş ya. Switch 2 oled olmadığı için almak istemiyorum

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt

Önceden duyurulmuş olanlar geliyor. Pokemon Legends, Metroid vs. Ama Bananza, Kirby Air Riders gibi yeni oyunlar gelmiyor. 1-2 sene yine iki tarafa da gelen oyunlar olacaktır ama exc. Fakat Switch 2'ye insan çekmeleri gerektiği için "keşke Switch'e de gelseydi" denecek birçok oyun olacaktır. Bütçeniz varsa Switch 2 alıp hem eski birçok oyunu daha iyi şekilde oynayabilirsiniz hem de 6-7 sene kafanız rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ağustos 2025; 9:58:38 >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

Bitmiş sanırım fiyat bilgisi gözükmüyor. Ne kadardı hocam?

• brnbry kullanıcısına yanıt

3600 TL civari bir seydi hocam

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

Maşallah  

• Amazon satıyordu 12 taksite kadar çıkıyordu.

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Bana biraz gereksiz geliyor Switch 2 için sd kart. Cyberpunk gibi istisnalar dışında hem boyutlar küçük hem aynı anda niye yüklü olması gerekiyor ki kaç oyun oynuyor bu insanlar aynı anda   Bende 8-9 oyun yüklü yarısı anca doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ağustos 2025; 10:53:6 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yetiyor ama 1 sene sonra yetmeyecek. Oyunlar büyüyor.

Switch 2 exc. oyunlarında pek bir değişim olacağını düşünmüyorum. Bananza 8 gb mesela. Air Riders gibi oyunlar 20-25. Hepsi 25 olsa yine 10 oyun yapar. Aynı anda kaç oyun oynanıyor işte onu merak ediyorum dedim ya   Biri biter öbürünü indirirsin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ağustos 2025; 10:56:57 >
    Indirmeyle uğraşmamak için 😅 zaten giderek düşüyor bu kartların fiyatı daha da düşünce alırım.

• Cyberpunk dan sonra Hogwarts Legacy de aldım. Özellikle elde kullanımda grafikler oldukça keskin. Ps4 pro ayarı deniyor ama Current gen hissettiriyor. Tv modu da bence gayet yeterli. Tek eksikleri 30fps çalışmaları bence. En azından sabit sayılabilecek bir kararlılıkta çalışıyorlar. Şahsen üçüncü parti 3a oyun oynamayı baya özlemişim. Elim hiç switch oyunlarına gitmiyor. Ps5 ya da series x mi alsaydım diyorum bazen ama şu dikişsiz hand held ve tv modu geçişinden vaz geçemiyorum. Büyük rahatlık.

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    Sağlam pc varsa yanına alınacak tek konsol bence ns2

Genelde elimdeki konsolların depolamalarını genişletirim. Şimdilik bunu düşünmüyorum, dediğin gibi henüz depolama sıkıntısı yaşamıyorum, hem de bu kartlar yeni olduğundan global fiyatları da biraz pahallı sanırsam. Zamanla çeşitlenir hatta depolamayı dört-beş katına çıkartabileceğin seçeneklerde gelir. İhtiyaç duyacağım zaman gelirse piyasa daha oturmuş olabilir

Oyun pc ve başka konsol yok bende. Switch 2 yetecek gibi görünüyor. Hele bir de anno gibi strateji oyunları maus modu desteğiyle gelse benden mutlusu olmaz.

• Gulikitin yeni gamepadleri NS2 uyandirabiliyormus

www.gulikit.com
    ES / ES PRO E-Sports Controller -GuliKit
    https://www.gulikit.com/productinfo/1523654.html
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.