< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (265. sayfa)

-
-
Hayırlı akşamlar. Benim cihaz yarın teslim edilecek. Kutu üzerinde barkod vs ile hangi ülke olduğunu anlama şansımız var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlaşılabilir hong kong çıkartması oluyor sağ üstte mesela ama yine de satıcıya sor
Teşekkür ederim. Satıcıdan hong kong olduğunun onayını aldım almadan önce aslında ama kutuyu açmadan öğrenmek iyi olur.
Öyle hocam var da, güncelde çıkacak mario Kirby donkey oyunları gelmemesi çok kötü olmuş ya. Switch 2 oled olmadığı için almak istemiyorum
amazon
NINTENDO SWITCH 2 MICRO SD CARD SANDISK - MARIO 256GBhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0F3P3X5P2?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_CVZK0AXQPBZJ2R6A9QV5&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_CVZK0AXQPBZJ2R6A9QV5&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_CVZK0AXQPBZJ2R6A9QV5
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Önceden duyurulmuş olanlar geliyor. Pokemon Legends, Metroid vs. Ama Bananza, Kirby Air Riders gibi yeni oyunlar gelmiyor. 1-2 sene yine iki tarafa da gelen oyunlar olacaktır ama exc. Fakat Switch 2'ye insan çekmeleri gerektiği için "keşke Switch'e de gelseydi" denecek birçok oyun olacaktır. Bütçeniz varsa Switch 2 alıp hem eski birçok oyunu daha iyi şekilde oynayabilirsiniz hem de 6-7 sene kafanız rahat olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ağustos 2025; 9:58:38 > -
Bitmiş sanırım fiyat bilgisi gözükmüyor. Ne kadardı hocam?
-
3600 TL civari bir seydi hocam
-
Maşallah
-
Amazon satıyordu 12 taksite kadar çıkıyordu.
Bana biraz gereksiz geliyor Switch 2 için sd kart. Cyberpunk gibi istisnalar dışında hem boyutlar küçük hem aynı anda niye yüklü olması gerekiyor ki kaç oyun oynuyor bu insanlar aynı anda
Bende 8-9 oyun yüklü yarısı anca doldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ağustos 2025; 10:53:6 > -
Şimdilik yetiyor ama 1 sene sonra yetmeyecek. Oyunlar büyüyor.
Switch 2 exc. oyunlarında pek bir değişim olacağını düşünmüyorum. Bananza 8 gb mesela. Air Riders gibi oyunlar 20-25. Hepsi 25 olsa yine 10 oyun yapar. Aynı anda kaç oyun oynanıyor işte onu merak ediyorum dedim ya
Biri biter öbürünü indirirsin yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 21 Ağustos 2025; 10:56:57 > -
Indirmeyle uğraşmamak için 😅 zaten giderek düşüyor bu kartların fiyatı daha da düşünce alırım.
Cyberpunk dan sonra Hogwarts Legacy de aldım. Özellikle elde kullanımda grafikler oldukça keskin. Ps4 pro ayarı deniyor ama Current gen hissettiriyor. Tv modu da bence gayet yeterli. Tek eksikleri 30fps çalışmaları bence. En azından sabit sayılabilecek bir kararlılıkta çalışıyorlar. Şahsen üçüncü parti 3a oyun oynamayı baya özlemişim. Elim hiç switch oyunlarına gitmiyor. Ps5 ya da series x mi alsaydım diyorum bazen ama şu dikişsiz hand held ve tv modu geçişinden vaz geçemiyorum. Büyük rahatlık.
-
Sağlam pc varsa yanına alınacak tek konsol bence ns2
Genelde elimdeki konsolların depolamalarını genişletirim. Şimdilik bunu düşünmüyorum, dediğin gibi henüz depolama sıkıntısı yaşamıyorum, hem de bu kartlar yeni olduğundan global fiyatları da biraz pahallı sanırsam. Zamanla çeşitlenir hatta depolamayı dört-beş katına çıkartabileceğin seçeneklerde gelir. İhtiyaç duyacağım zaman gelirse piyasa daha oturmuş olabilir
Oyun pc ve başka konsol yok bende. Switch 2 yetecek gibi görünüyor. Hele bir de anno gibi strateji oyunları maus modu desteğiyle gelse benden mutlusu olmaz.
-
Gulikitin yeni gamepadleri NS2 uyandirabiliyormus
www.gulikit.com
ES / ES PRO E-Sports Controller -GuliKithttps://www.gulikit.com/productinfo/1523654.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X