< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★★★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★★★ (247. sayfa)

-
-
Asya diyen satıcıların cihazları genelde Hong Kong oluyor sanırım. En uygun fiyata alınabilen Hong Kong olduğu için ordan alıp kar ederek satıyorlar sanırım. Ben sarı sitede almanyadan alınmış mario kartlı versiyonu aldım. Japonya da satılan oyunun dili de japonca olan versiyon hariç hangi ülkeden olursa olsun fark olmuyor diye biliyorum.
-
Cihazı açmadan barkoddan vs japon mu hong kong mu olup olmadığını anlayabilir miyiz? En kötü japon çıkrsa açmadan iade ederiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıcılara sordum bakalım. Hong kong olayını bilmiyordum. Saolsunlar hepsi çok iligli ve bilgili oldukları için insanın işini kolaylaştırıyolar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 27 Temmuz 2025; 19:37:35 >
Bu 2c modeli değil mi? Nasıl rahat mı genel olarak?
Güzelmiş hocam rica etsem link atabilir misiniz
@orhanyor
evet hocam c2 modeli bugün geldi Amazondan aldım Zelda totk ve bananza oynadım muadil olarak epey ilgi gören bir kontrolcü almakla çok doğru bir karar vermişim özellikle bananza oynarken titreşimi inanılmaz hissettirdi yıkımın tepkisel bildirimi mükemmel ergonomik ve konfor olarak da ele tam oturuyor.
@dimontales
amazon
8Bitdo Ultimate 2C Bluetooth Controller for Switch/Switch OLED/Switch Lite, Hall Effect Joysticks, Non-linear Digital Triggers, Remappable L4/R4 Bumpers, 6-axis Motion, Rumble Vibration (Dark Blue)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNYMZX41?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GTB754TCKCM477QPM3BX&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GTB754TCKCM477QPM3BX&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GTB754TCKCM477QPM3BX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 27 Temmuz 2025; 20:11:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun hocam sw2 için güncelleme yapmak gerekti mi yoksa direk takıp oynadınız mı?
Teşekkürler hocam 8bit ultimate software programını indirip PC üzerinden kablo ile güncelleme yapmak yetiyor gerisi çocuk oyuncağıquote:
Orijinalden alıntı: AKA_33
Hayırlı olsun hocam sw2 için güncelleme yapmak gerekti mi yoksa direk takıp oynadınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya bu kontrolcu fiyatina gore muazzam duruyor. stoka girdigi an alacagim. pro controller fiyatina 3 tane alinir bundan :)
-
İnan hocam bende inanılmaz şaşkınım nasıl böyle kaliteli işçilik yapmışlar hiç anlamadim ve bayıldım daquote:
Orijinalden alıntı: orhanyorya bu kontrolcu fiyatina gore muazzam duruyor. stoka girdigi an alacagim. pro controller fiyatina 3 tane alinir bundan :)
Sw2 yi henüz almadım ama kontrolcüyü sizin olumlu yorumlarınıızı da okuduktan sonra aldım:) darısı sw2 almaya
Zaten genel yorumları okuyunca direk alıyor insan emin olun pişman olmayacaksınız hocam oda olur ds2 den de çok memnunum cihaz level atlamış resmen gelecek olan özel oyunları merakla bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: AKA_33
Sw2 yi henüz almadım ama kontrolcüyü sizin olumlu yorumlarınıızı da okuduktan sonra aldım:) darısı sw2 almaya
Bir şey soracağım arkadaşlar. Yeni switch 2 de ekranı jelatin gibi bir şeyle mi geliyor yoksa direkt ekran mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EscapeYourself -- 28 Temmuz 2025; 0:3:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzerinde jelatin var evet
Captain Toad™: Treasure Tracker oynamadım hiç. İndirimde. Tavsiye eder misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
@orhanyor
evet hocam c2 modeli bugün geldi Amazondan aldım Zelda totk ve bananza oynadım muadil olarak epey ilgi gören bir kontrolcü almakla çok doğru bir karar vermişim özellikle bananza oynarken titreşimi inanılmaz hissettirdi yıkımın tepkisel bildirimi mükemmel ergonomik ve konfor olarak da ele tam oturuyor.
@dimontales
amazon
8Bitdo Ultimate 2C Bluetooth Controller for Switch/Switch OLED/Switch Lite, Hall Effect Joysticks, Non-linear Digital Triggers, Remappable L4/R4 Bumpers, 6-axis Motion, Rumble Vibration (Dark Blue)https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNYMZX41?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GTB754TCKCM477QPM3BX&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GTB754TCKCM477QPM3BX&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GTB754TCKCM477QPM3BXteşekküler ben de sipariş ettim bir tane.
orjinal switch pro 1 kontolcünün yanına 1 tane daha gerekiyordu
-
3D world’deki Toad sekanslarının genişletilmiş tam oyun yapılmış versiyonu. Mario vs Donkey Kong gibi çerezlik bulmaca çözme oyunu. Ben severim
Güle güle kullanın hocam çok beğeneceksiniz eminimquote:
Orijinalden alıntı: Allen_Bradleyteşekküler ben de sipariş ettim bir tane.
orjinal switch pro 1 kontolcünün yanına 1 tane daha gerekiyordu
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim cevap için var mı yok mu anlayamadım bir türlü. Şimdi çıkartmaya çalışacağım ama ekrana zarar mı veririm diye korkuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EscapeYourself -- 28 Temmuz 2025; 11:38:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X